Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1927. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.546
Cevap
558
Favori
1.860.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 19241925192619271928
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında arkadaşımda kupon var bana verdi:) 14000 e gelicek q800d. Q600c de 7350 ye gelicek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • baltazar_16 B kullanıcısına yanıt

7500tlnbence fiyat/perfirmans olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV'deki ses ayarı konusunda kafam karıştı ChatGPT'ye sordum her seferinde farklı bir cevap verdi

kullandığım TV: Philips 58 PUS8506

Soundbar: TAB6405 https://www.philips.com.tr/c-p/TAB6405_10/kablosuz-subwooferli-soundbar-2.1

Soundbar Philips'in sitesinde sadece Dolby Digital destekliyor gözüküyor ve 2.1 kanallı bir soundbar. TV'ye HDMI kablosuyla bağlı

TV'de 3 farklı ayar gözüküyor bu soundbar için hangisini seçmeliyim tecrübeli bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi

en iyi verimi almak istiyorum bu cihazdan

SOUNDBAR [ANA KONU]

SOUNDBAR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grikurtccc -- 7 Şubat 2025; 19:14:8 >

• grikurtccc G kullanıcısına yanıt

TV'nizin HDMI'ına bağlı başka cihazınız var mı? PS5, Apple TV vs..

• radyohead R kullanıcısına yanıt

HDMI'dan sadece bu soundbar bağlı bir de arada bir laptop bağlayabiliyorum boşta başka bir kablo var

Soundbariniz 2.1 dolayısı ile stereo. Tv'den de stereo göndereceksiniz.

• eiskent E kullanıcısına yanıt

O zaman Dolby Digital içerik nasıl işlenecek örneğin Netflix’te film izlerken

netflixin kendi dublaj ses seçeneğinde 5.1 Türkçe ses seçiliyken nasıl olacak

5.1 icerigi destekleyecek hoparlor sayiniz olmadigi icin stereoya dusecek. dolby digital kaydin ismi. Hoparor sayisina gore stereo da olur, 5.1 de olur. Sizin netflixte 5.1 secenegini sectiginizde stereo veriyor zaten

• doğru olmaz eiskent o zaman ses ayrışımı ve subwoofer kullanımı etkin olmaz

@grikurtccc

tv çıkışında çok kanallıyı seçeceksin bu soundbar 2.1 olmasına rağmen dolby digital sesi işleyip öndeki iki kanala ve subwoofera etkin bir şekilde dağıtabilir

• Merhaba. TV'yi gören kanepenin arkasında boşluk yok, duvar var. Bu şekliyle arka hoparlörleri olan bir ürün alırsam anlamı olur mu? Onları duvara asılı konumlandırabilirim ya da kanepenin 2 yanında olabilir belki.

• Emre-X kullanıcısına yanıt

ben kanepe kenarında kullanıyorum arka duvara açılı sabitleyen apratlar da var

• sadays S kullanıcısına yanıt

şöyle bir yazı buldum hocam bu yazıya göre nasıl bir anlam çıkarabiliriz

https://toengel.net/philipsblog/2020/02/13/philips-stereo-multichannel-multichannel-bypass-dolby-digital-plus-was-steckt-hinter-diesen-einstellungen/

ChatGPT çevirisi:

Stereo (sıkıştırılmamış)

Tüm ses sinyalleri PCM 2.0'a downmix edilir (TV, orijinal ses formatını desteklediği sürece).

Dönüşümler:

• PCM → PCM
    • AC3 → PCM
    • DTS → PCM
    • DD+ → PCM

Çok Kanallı (Multichannel)

Tüm ses sinyalleri her zaman AC3 5.1'e dönüştürülür.

Dönüşümler:

• PCM → AC3
    • AC3 → AC3
    • DTS → AC3
    • DD+ → AC3

Çok Kanallı (Bypass)

TV, sesi işlemden geçirmez ve doğrudan bitstream olarak çıkış cihazına iletir. (Yani, ses formatı ne olursa olsun PCM, AC3, DTS veya DD+ TV doğrudan iletir, hatta alıcı cihaz bu formatı desteklemese bile.)

Siz ses alamiyor musunuz bagladiginizda? Sonucta secenek var. Denediginjzde anlarsiniz hangi ses daha iyi oldugunu Soundbariniz cok karisik bir model degil. Ben stereo gonderin dedim, sadays dogrudan gonder secenegi ile dedi. Stereo haric secenekler Tv mi sesi isleyip gondersin, yoksa tv sese dojinmadan soundbar mi sesi islesin. Chapgpt ile aldiginiz cecaolar da bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: grikurtccc

şöyle bir yazı buldum hocam bu yazıya göre nasıl bir anlam çıkarabiliriz

https://toengel.net/philipsblog/2020/02/13/philips-stereo-multichannel-multichannel-bypass-dolby-digital-plus-was-steckt-hinter-diesen-einstellungen/

ChatGPT çevirisi:

Stereo (sıkıştırılmamış)

Tüm ses sinyalleri PCM 2.0'a downmix edilir (TV, orijinal ses formatını desteklediği sürece).

Dönüşümler:

• PCM → PCM
    • AC3 → PCM
    • DTS → PCM
    • DD+ → PCM

Çok Kanallı (Multichannel)

Tüm ses sinyalleri her zaman AC3 5.1'e dönüştürülür.

Dönüşümler:

• PCM → AC3
    • AC3 → AC3
    • DTS → AC3
    • DD+ → AC3

Çok Kanallı (Bypass)

TV, sesi işlemden geçirmez ve doğrudan bitstream olarak çıkış cihazına iletir. (Yani, ses formatı ne olursa olsun PCM, AC3, DTS veya DD+ TV doğrudan iletir, hatta alıcı cihaz bu formatı desteklemese bile.)

Benim dediğimi diyor işte ac3 5.1 dediği dolby digital

Sen çok kanallı çıkışı seçeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 9 Şubat 2025; 16:16:19 >

Ben çok Kanal atlamalı seçeneğini kullanıyorum pml9507 TV ve b650 3.1 Soundbar da.

TV ve YouTube da PCM 2ch yazıyor info da, DTS atmos falan bir film açarsam da onun formatı yazıyor, ne izlediğimi biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MySun

Ben çok Kanal atlamalı seçeneğini kullanıyorum pml9507 TV ve b650 3.1 Soundbar da.

TV ve YouTube da PCM 2ch yazıyor info da, DTS atmos falan bir film açarsam da onun formatı yazıyor, ne izlediğimi biliyorum

O senin soundbara özel olabilir bitstream edince dolby digital plus geriye uyumlu olmadığı için ses alamayabilirsiniz dolby digital olarak

• Merhaba Q990d samsung sitesinde bir 46 bine bir 37.500 e düşüyor 2 güne bir. 46 bin iken m.temsilcisini aradım edu indirimi ile 35 bin küsüre gelıyor dedi. 37.500 iken aradım edu indirimi ile 35 bin küsüre düşüyor dedı yıne. Bu edu indırımı fıyatla orantılı degısıyormu iki gune bir fiyat gibi ??

• Mxmi42 M kullanıcısına yanıt
    Daha önce ekran görüntüsü ile burada paylaşmıştım. Eğitim indirimi uygulandığında q990d'nin fiyatı 36.499 TL'den 31.387 TL'ye düşüyordu:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160518642

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi neden boyle peki .

• Mxmi42 M kullanıcısına yanıt

Kamu çalışanlarına da 31.387,00 TL fiyat suan stokta var bilginiz olsun.

• 
Sayfa: önceki 19241925192619271928
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.