Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1874. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.548
Cevap
558
Favori
1.860.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18721873187418751876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"dıpsdıp dısp dıpss" hariç tabi  

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Dıptıs duptıs kopuyoz hocam :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Dıptıs duptıs kopuyoz hocam :)

• axXxo kullanıcısına yanıt

Denedim hocam. Zaten mesela Fallout'ta ses zaten ingilizce eskiden bu şekilde atmos alırken şuan alamıyorum. Ses ingilizce seçili reklamlı falan yazıyor ingilizcede. Başkada ingilizce yok zaten. 1 hafta 10 gün öncesine kadar bir sıkıntı yoktu. Türkçe dublaj hiç bir filmde denemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayff kullanıcısına yanıt

Fallout un 1.bölümü denedim aşağıdaki ayarlarla atmos verdi bende hocam.

Ek olarak hem tv hemde tvbox da denedim

SOUNDBAR [ANA KONU]

SOUNDBAR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 1 Aralık 2024; 12:57:54 >

• Tayff kullanıcısına yanıt

Bu şekilde seçildiğinde Atmos alınıyor.

SOUNDBAR [ANA KONU]
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Benim prime sizinkiler gibi değil tayff arkadaş gibi reklam falan diyor english kısmında. Ve outpu seçenekleri atmos falan yazmıyor. Tv ekranında atmos yazıp pop up şeklinde gidiyor sonra. Soundbar ekranında dolby atmos yazdı sıkıntı yok ama sizin primeler değişik?

• tiestoly kullanıcısına yanıt

Benimki Apple TV'deki Prime.

• nrdgnn kullanıcısına yanıt
    Şaşırdım açıkcası; C serisi LG'nin G'den sonraki premium serisidir. Hatta G ayaksız olduğu için ayaklılar içinde en üstüdür.
    Bende B9 var @eiskent üstadın yazdığı gibi hoparlörleri alta doğru bakıyor ve güzel de sesi var. C2 çok methedilmişti, C2'den sonra LG kaliteyi bozdu mu ne? Yeni B serisi içinde "eskisi gibi paneli kaliteli değil" diyen var. Oysa B9 ile C9'un panelleri birbirine yakın kalitede idi...

LG C4 OLED TV için (fiyattan bağımsız) q990d değer, özellikle netlik konusunda Samsung ön plana çıkıyor zaten. Ekonomik bir ürün için 14 buçuğa indirim ile yakalanan TCL'in güncel bahsedilen ürününü düşünebilirsiniz. Arka kitli, Atmos'lu o fiyata alınabilecek en iyi üründür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt

Cihazdan cihaza degisiyor ama en nihayetinde yapilacaklar ayni. Samsung ve apple tv'de reklamli diye bir ibare gormemistim dil seceneginde ama Vestel'de(google veya android degil tv yazilimi bugun gordum ben de reklamli diye bir secenek. Samsung'ta gormedigimi Atmos pup up'i Vestelde ve grundigte goruyorum. Samsung'ta zaten dolby vision destegi olmadigi icin yine bir bildirim yok ama resim ayarlarinsa hdr, hdr+ gibi ifadeler cikar. Google tv'de goruntu ayarlarinda dolby vision bildirimi kapatilabiliyor. Atmos olan bir filmde atmos olmayan bir seslendirme dili secilirse atmos bildiriminde bulinmuyor.

• Mi box s ve homatics tede English dil seçebeğinde reklamlı diye bir ibare var ve kesinlikle atmosa geçmiyor atmos simgesi filmde listelenmesine rağmen. Prime video avrupada bazı ülkelerde reklamlı bir seçenek çıkarttı. Atmos ses ve vision almak için ekstra 3 dolar bir ücret ödüyorsunuz. Bizde de aktif olacak sanırım :) ilk kobayda ben olmuş olabilirim. Amazon destek ile konuştum dönüş yapacaklar. Netflix plex vs.. atmosta true hdlerde sıkıntı yaşamıyorum.

• Arkadaşlar TCL x937u ses siteminin özelliklerinde Amazon Alexa ile çalışır diyor, bu nasıl oluyor, tecrübe eden var mı ?
    Amazon Alexa yayi google playdan indirdim ama İngilizce, Türkçesi yok sanrım ve pek bisey anlayamadım.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Merhabalar dostum. Stremio+unchained=justplayer gercekten dediğiniz kadar varmış hiç takılmadan izleyebiliyorsun. Size çok çok teşekkür ederim emeğinize sağlık.

• ozcan69 O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. 500Mbps internet ve Shield TV Pro ile Stremio'dan çok çok daha iyi alternatifi yazmıştım size ömesaj olarak... O seçenektede takılma yaşamazsınız, yaşasanız bile unchained => justplayer seçeneği yine geçerli zaten...

Ben de alabilirsiniz miyim özel mesajı:)

Bana atabilirmisin hocam

• Bana atabilirmisin hocam

• Samsung 7 serisi televizyona samsung hw-q70r soundbar bluetooth dan bağlı ama anlık ses kopmaları yaşıyorum. (hdmı arc kablo ile bağlayamıyorum mesafeden dolayı) yazılımları güncel.

netflixden film izlerken veya spotfydan müzik dinlerken çok sinir bozucu oluyor.

çözümü için ne yapabilirim?

• frekans76 kullanıcısına yanıt

amazon alexa maalesef türkçe desteklenmiyor şu anda. çalışıyor derken ev ekosistemine entegre olabiliyor manasında denmiştir. google home da nasıl ses seviyesini ayarlayabiliyorsanız öyle kullanılıyor veya alexadan şu şarkıyı bu cihaz üzerinden oynat için kullanılıyor.

Hocam buraya da yazabilirseniz hepimiz faydlanmis oluruz.

Bende sterimo kullanıyorum, daha iyi nasıl kullanılabiliyor ise iyi olur hocam.

• 
Sayfa: önceki 18721873187418751876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.