evet |
SOUNDBAR [ANA KONU] (1872. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşında dikkat çekmek istediği gibi subwoofer'ın yerde olması daha iyi olur. Subwoofer'ların konulacakları zeminler titreşimden hiç etkilenmemeli ki tam performansını gösterebilsin. Zaten o yüzden ağırdırlar, konulduğu yerde hiç hareket etmemeli ki bu destek ile tüm gücünü sadece havayı titreştirmek için kullansın.
Bilgisayar kasası TV sehpasının soluna alınabilir, subwoofer'da sağda kalıp yönü izleyiciye değilde sağa dönük olabilir. Sağda duvar olduğunu varsayıyorum, subwoofer titreşiminin duvara çarpması etkisini artırır. Oda, fotoğraftan anladığım kadarı ile 25-30 m²; q800d için büyük bu sebepten kayıplı ses ile kayıpsız ses arasındaki farkı ayırd edemiyorsunuz. Arka kitlerin olmaması da etkili.
Ben 32 m² salonda q990d'nin bazı kanallarını artırınca kayıpsız sesi daha farkeder oldum. O sebebten nomaldir farketmemeniz. Çözüm adına direkt size bakan yani merkez, sağ, sol kanallar hariç diğer kanalların volümünü artırın; özellikle üst atmos hoparlörleri fulleyin. Bu tarz içerikler izlerkende koltuğunuzu TV'ye yaklaştırın. Tabi evin yetkilisinin müsadesi ile 😀... 55 inç bir TV için 2-2,5 metre iyi... Benim salon geniş ama penceler sebebi ile farklı düzen seçeneğim yok ayrıca kiracıyım. Eşyalar klasik kenarlara yaslı. TV 55 inç, izleme mesafem 4,5 metre. Mesafe uzak, dizi, film izlemede sorun olmuyor pek ama oyun konsolu açtığımda TV koltuğumu ekrana yanaştırıyorum. Bu sebebden halı bizde ortada değildir, TV koltuğu ile TV arası bu trafiğe uyacak şekilde boştur, halı sola kaymıştır. Evin yetkilisinden ben zamanında iznimi koparmışım, herkes benim gibi şanslı olmayabilir 😀...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 29 Kasım 2024; 16:15:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler dediklerinizi bir deneyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu bugün denerim .stremio ve realdebrid hesabım mevcut justplayer kurulu. Anladığım kadarıyla github üye olup debridle birleştirip justplayerden izleyeceğim takılmadan. Kablosuz 500 mb bağlantım mevcut. Kablo mevcut ama salonda Kablo kirliliği yaptığı için kullanmıyorum. Sonuçta crew de hiç bir takıntı yaşamadan izleyebiliyorum. Sonucu size haber veririm dostum. Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum stremioda torrentino uygulaması kaybolmuş bulamıyorum. Nivedia prodan nasıl eklerim. Eklentilerde yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 29 Kasım 2024; 22:1:35 >
Amerika amazon 200 dolar (+ shipping vs)
Benim TV Philips android ma eski biraz o yüzden ses kodellerini karşılamıyordu, Homaticks’e geçtikten sonra ne kadar yavaş ve takıntılı bir android deneyimim olduğunu farkettim. Cihaz gerçekten çok hızlı ve sorunsuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Torentio uygulamasını PC de Srremio açıp yükleyin orada var, sonra aynı kullanıcı adı ile Nvida da açın olur o zaman.
Türkiye ye gönderim yapmıyor değil mi ?
-
Teşekkür ederim . PC yok Ama sanırım cep telefonuyla hallederim Eyvallah dostum.
Çok ilginç🤔quote:
Orijinalden alıntı: Red_devil33Şimdi aquaman 2018 var remux hem ture hd hemde DDP ses var fark görmüyorum. Sesler arasında geçiş yapınca soundbar ekranında da gösteriyor. Dolby atmos sonra dolby digital plus diye. Ama sesten memnunum atosta olsa dolby digital de olsa gayet iyi. Bu sebepten sıkıntı etmiyorum.
Arkadaşlar, tcl soundbarı servis mi kuruyor yine,garanti olayı için, kendimiz açabiliyor muyuz ,kurabiliyor muyuz?
Kendin kur hocam. Garantiden çıkmıyor ben sordum. Kutu sağlamsa kurun. İçinden kırık çıkma ihtimali sıkıntı bitek
Tcl x937u modeli, MM den perşembe gecesi 14.5k sipariş geçtim. Az önce evime teslim ettiler, kurulumu korkarak yapmıştım. Bu konuda baya acımasız eleştiriler okumuştum. İlk çıktığı ay LG SN11R aldım, 4 5 senedir de her gün bir fiil kullanan birisiyim. Onun dışında 10 kadar da ses sistemi kullandım ancak isimleri bu konu için havalı olmadığı için yazmıyorum.
Sadede gel diyenler için, 1 saatlik kullanım özetim 25 35 ses şiddeti gayet ev içi kullanım için yeterli, arka hublardan ses gelmiyor diyenler bence abartmış, hele kapıdan içeri koymam diyen arkadaşların yorumlarına şuan gülüyorum. Youtube atmos sesleri açtım ve veya kendi müzik listemi 60 ses şiddeti filmi/müziği size sinema salonundaki gibi yaşatır, ancak oda da çoğu kişi rahatsız olur, maksı 100 açtım onu da denedim bir kaç dk, buna gerek kanısındayım yorumlamıcam, kaç kişi açabilir bunu bilmiyorum.
Denemeleri geçen ay bimden aldığım tcl 58p733 üzerinden yapıyorum, onu da 18k ya aldım galiba, e-arc var.
Benim için temiz bass yeterlidir, bir LG değil, bir Sony değil ancak Samsung bass başarısını da bilen biri olarak bu ürün tam olarak benim için üretilmiş.
Uzun lafın kısası, bir kaç milyonluk servetiniz yoksa, 5 sene sonra obsolete olacak, 10 sene sonra ise bodrum da 4. Ses sistemi olacak ürünler için bütçenizi parçalayıp, kimse ile yarışmayın.
O kadar olumsuz yorum vardı ki, benim gibi birini bile aldanıyordu ;)
Allah herkesin gönlüne göre versin, 5.1 sistemi de indirimde idi ona da çok olumsuz yorum vardı, onu da alsaydım dedim.
Ben sevdim diye sevecek, başkası kötüledi diye de üründen kaçacak noktaya gelmeyin.
İnce ayarlarını yapayım, bir hafta kullanayım, caplar bir yansın tekrar editlerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar oled tv aldım ama sesinden memnun değilim, yükseklik olarak iyi ama biraz boğuk geliyor ve konuşma sesleri çok net değil.
Apartman dairesinde yaşıyorum, soundbar gerekmez diye dişünmüştüm ama daha kaliteli ve net sese ihtiyacım var. Tek amacım bu. Bir öneriniz olur mu? Yakın bir arkadaşım ABD’ye gidip gelecek, ondan da isteyebilirim orda ucız olan bir model öneriniz olursa Sonos marka gibi. Sonos Ray var makul fiyat görünüyor ama hiç deneyimim yok soundbar ile ilgili. Çok teşekkürler önerileriniz için şimdiden.
Not: Bir de TV kumandasıyla kontrol edebilmek tercihimdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrdgnn -- 30 Kasım 2024; 20:15:31 >
Tv sesi hiç bir zaman tatmin etmez. Bazı çok üst model Oled Tv lerde 40waat hoparlör var onların dışında Soundbar lazım.
-
Q600c fiyat performans olarak cok iyi
Hocam sana komik birşey söyleyeyim mi?
O ürünün indirimde olduğunu ben yazdım burada ama satın al kısmına tıklamadığım için ürünü alamadım, :D ertesi sabah kargo yola çıkmış mı diye telefon uygulamasından baktığımda fark ettim satın alamadığımı :D
Şimdi yine indirim kovalamaya devam ediyorum, umarım yakın zamanda yine indirime girer. Hangi kargoyla gönderdiler hocam birde onu sormak isterim.
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Tavsiye edilebilecek f/p listesine arka kiti olan atmos destekli bir ürün eklemek iyi oldu. İnşallah fiyat skalası bu seviyede seyreder.
Değerlendirmenizde YouTube atmos sesler denediğinizi yazmışsınız ama oradaki atmos denilen videoların çoğu stereo. Surround sesli videolar bile bir-iki sene önce eklenmeye başladı. LG SN11R sahibi olarak tecrübeniz vardır; kayıpsız seslerin oynatılmasında atmos ve arka kitlerin performansınıda ayrıca değerlendirirseniz güzel olur...
merhaba, soundbar alma arefesindeyim. arka hoparlörler hakkında bir sorum olacaktı, 2+1 evde salonum küçük ve koltuğum duvara sıfır dayalı olduğu için arka hoparlörlü bir model alırsam koltuğun direk sağına ve soluna koymak zorunda kalacağım. bu şekilde verim alabilir miyim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X