Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1871. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: shinji mikami , orhuntus81 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.547
Cevap
558
Favori
1.860.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18691870187118721873
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tayff

Mibox s 2gen kullanıyorum malesef true hd yok. Passthrough yapsa yeter. Bu cihaz yapıyorsa alabilirim hocam o yüzden dedim

Android 12 güncellemesi almadı mı aynı chipset aldıysa o da passtrough yapar güncellemelerine bakın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Memnuniyet durumu nasıl hocam? Kafamda hep Q990D vardı ama fiyat malum.

• Satılık Nokia 8010 true HD destekli 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar size sorum olacak.
    3.2.1 soundbarda öne bakan 3 hoparlörl sağ sol ve orta
    Üste bakan 2 hoparlör var.
    Şimdi standart tv yayınlarında bu hoparlörlerin hepsi mi çalışıyor yoksa sadece 3 tana ön mü?
    Üstler sadece dolby olan yayınlarda mı çalışıyor.

• Mustafa-63 M kullanıcısına yanıt

Şu cihazı sanırım burada ben meşhur etmişimdir :) Tr gönderimi yok artık Gümrük limiti yüzünden bilginiz olun hocam.

Çok büyük bir keyifle kullanıyorum bende.

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Ben dün aldım alışamadım TV Android
    Bunu da extra aldm ama :)sanırım fazlalık bana

Tv ender bir şekilde dolby truehd çözüyorsa sizin için gereksiz hocam iade edin. Truehd çözmüyorsa alternatif çok az zaten :)

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    İade yok :)
    True HD ayar için zahmet olmazsa desteklerini beklerim usta özelden

Estağfurullah hocam. Kumanda dan ayarlar tuşuna basıp gelişmiş ses ayarlarına gidin oradan past. Yani Geçiş seçmeniz yeterli.

• se_runtome kullanıcısına yanıt

Sececeginiz Ses modlarina ve gelen yayinin ses kodlamasina gore calisir ya da kapanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Samsung q800c yi gtx 1080ti li masa üstü bilgisayara bağlı. Soundbardan Samsung nu8000 TV ye geçiş yapıyor. Pc ayarlarında atmos ture hd dts doloby digital gibi ses çeşitleri sorunsuz şekilde tanınıyor. Direk bilgisayarı Tv ye takarsam dolby atmos dts yi tanımıyor lakin geçişle sorunsuz tanıyor. Remux filmlerde atmos yada dts sesler sorunsuz çalışıyor kumandada info tuşuna basınca yada film başlayınca soundbarın ekranında dolby atmos -dts Hd yada film dolby digital plus ise yazıyor. Oda 15m2 civarı. Sesten de çok memnunum Arka hoparlör olmamasına rağmen patlamalar gayet iyi ses sağdan soldan sekiyor daha önce logitech z906 kullandım satıp Samsung q800c aldım hiç ama hiç logiteci aramadım. Sorun şu ture hd - DTS-HD yada dolby digital aradaki fark göremiyorum hatta aac7.1 bana sanki bir tık daha kaliteli geliyor. Bir yerde hatamı yapıyorum.

SOUNDBAR [ANA KONU]

SOUNDBAR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 29 Kasım 2024; 7:39:27 >

• Tayff kullanıcısına yanıt
    Evet çözüyor.

• Thundarios T kullanıcısına yanıt
    Hocam, Telegram’da Android Box forumuna üyeyim
    Homaticks Türkiye yetkilisi de forumda, kendisinin beyanı, Homaticks vergi vs işlerini hallediyor diyor.
    Benim kendi cihazımı ben bir sene önce HB dan aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Memnuniyet durumu nasıl hocam? Kafamda hep Q990D vardı ama fiyat malum.
    İade eden var memnun kullanan var beklentiye göre değişiyor kendileri yazar online olurlarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Arkadaşlar Samsung q800c yi gtx 1080ti li masa üstü bilgisayara bağlı. Soundbardan Samsung nu8000 TV ye geçiş yapıyor. Pc ayarlarında atmos ture hd dts doloby digital gibi ses çeşitleri sorunsuz şekilde tanınıyor. Direk bilgisayarı Tv ye takarsam dolby atmos dts yi tanımıyor lakin geçişle sorunsuz tanıyor. Remux filmlerde atmos yada dts sesler sorunsuz çalışıyor kumandada info tuşuna basınca yada film başlayınca soundbarın ekranında dolby atmos -dts Hd yada film dolby digital plus ise yazıyor. Oda 15m2 civarı. Sesten de çok memnunum Arka hoparlör olmamasına rağmen patlamalar gayet iyi ses sağdan soldan sekiyor daha önce logitech z906 kullandım satıp Samsung q800c aldım hiç ama hiç logiteci aramadım. Sorun şu ture hd - DTS-HD yada dolby digital aradaki fark göremiyorum hatta aac7.1 bana sanki bir tık daha kaliteli geliyor. Bir yerde hatamı yapıyorum.

SOUNDBAR [ANA KONU]

SOUNDBAR [ANA KONU]
    Pc olunca sonsuz sayıda kombinasyon olabilir

Aynı kaynakla deniyorsunuz değil mi

Ya da bazı filmlerde hem true hd atmos hem de dolby digital ses izi olur geçiş yaparak deneyin farkı hisssetmemeniz ilginç geldi bana 🤔

• İboDuruÖzgür İ kullanıcısına yanıt

Homatics Box R 4K Plus rosegold olanı aldım bakalım inş. memnun kalırım

• sadays S kullanıcısına yanıt

Şimdi aquaman 2018 var remux hem ture hd hemde DDP ses var fark görmüyorum. Sesler arasında geçiş yapınca soundbar ekranında da gösteriyor. Dolby atmos sonra dolby digital plus diye. Ama sesten memnunum atosta olsa dolby digital de olsa gayet iyi. Bu sebepten sıkıntı etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

Subwoofer'ı bilgisayar kasasının üstüne mi koydunuz?

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Ben de pc'den earc şeklinde gönderiyorum hocam tv'ye. Atmos indirip pass trough yapıyorum. Benim şöyle bir problemim var arka uydular düşük seste iyice kapatıyor kendini. Pcde önleri kısıp arkaların sesini arttırabileceğim bir program biliyor musunuz?

• taskonamco kullanıcısına yanıt

bende arka uydular olmadığı için bilemeyeceğim

• 
Sayfa: önceki 18691870187118721873
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.