Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1934. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.679
Cevap
559
Favori
1.866.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 19301931193219331934
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler hocam elinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • islam0326 kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim,
    İyi forumlar.
  • Kapalı Kabin Çift Woofer 150w + 150w olarak daha sert yapıda bir sub olacak hocam .

Q990B/C/D 200w tek açık kabin yapısı ile Uzun atım yapan bir yapısı var .

Kapalı kabin subları bana sinemada o nerden geldiği belli olmayan bass çekiciliğini veremedi, Avr li yıllarımda kullandım kapalı kabin Kef Cube 1 , JBL SUB 550P/230 , Harman Kardon Hk210 kullandım

• oLgan kullanıcısına yanıt

5+1 den daha iyi olduğunu ( dolby atmos sayesinde ) söylüyorlar, benim de yok halen yeni modelin incelemsini bekliyorum, ya yeni modeli ya da 990d yi almayı düşünüyorum. 😊

• islam0326 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Kartla mi alıyorsunuz ödeme nasıl oluyor, taksit varmı? Kaça geliyor? F serisi fiyatını bekliyorum bir yandan da al geç diyorum kararsızım.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından nerelerden satın alabiliriz acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spongebob35 kullanıcısına yanıt

Almanya'dan alirsiniz diye dusunuyorum. Yurtdisina cikma imkaniniz varsa girmeden internet sitelerinden bakin, elektromarketlerde varsa alirsiniz.

• Q990F'in merakla benklendigini goruyorum. Bu arada memur kampanyasi, kisisel i dirimler derken q990d stoklari da giderek eriyor. Yeni .model girisi ile beraber eski model fiyat avantajini genelde kaybeder. Samaung'un satis politikalarindan biridir. Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma ihtimali de var. Bu arada dovizin hareketliligi goze carpiyor. Samsung bugune kadar kuru 2/3'te tutarak tuketici lehine guzel sonuclara imza atti. Ancak kur yukselisi isi bozabilir. Q990d'lerin fiyatlari cok iyi oldugu donemlerin sonuna yaklasiyoruz.

• oLgan kullanıcısına yanıt

Arkada fiziki hoparlor olmadan multimedya hoparlorun yerini tutmaz ama atmos destekli bir oyunda daha once almadiginiz bir etkiyi kisitli da olsa multimedyaya gore alirsiniz. Eger Arka hoparlorleri olan bir soundbariniz olursa cok keyifli olur. Tabi soruda bizim bilmedigimiz bir gizli ozneniz var, o da multimedya cihaxin markasi. Bu markalara gore degisen sonuclar olabilir.

• meroboy kullanıcısına yanıt

Bas gelistirmeyi kalatip bir sure deneyin. Muhtemelen bas kulaginiza daha dogal gelecektir. Bas veya tiz gelistirme ayarlari getirdigi kadar baska yerden goturur.

• Peak2Core1 kullanıcısına yanıt

Herkesin evindemi konuma, esyaya, duvara yakinliga gore bas sonumlemesi farkli olur. Genel bir bas seviye ayari yoktur. Ornegin sizde notr noktasi -3 ise sizin icin tepe noktasi +3 yeterli olabilirken, baskasinda notr 0 iken +6 daha uygun olur. Basin kulaklari cok cabuk yanlis yonlendirme ozelligi vardir. Yuksek bas ayarindan sonra notrlediginizde teneke hissiyati alacak kadar alti bos sesler hissedersiniz. Bu nedenle yeni cihazlarinizda bs ayarini direk son kademeye getirerek kullanmamaniz dogru olur. Kalasiteyi gormek icin tabi deneyin ama sonrasinda -5'ten baslayarak bas yetersiz geliylrsa hergun kademeli olarak yukariya dogru cikin. Evde sonumleyici cok fazla esya yoksa, Mihtemelen 0'in dahi alti yeterli olacaktir.

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Denedim teşekkür ederim.Redditte okumuştum bazı sahnelerde kapalı iken duyamadığımız frekansları yakalamayı sağlıyormuş bass ench.Bencede hoş bir dokunuş veriyor. zaten center +5 ve eq treble +3 ile diyaloglar çok net.Kısacası ben böyle çok memnunum.Dialog geliştirmeyi açmaya hiç gerek yok o çok yapmacık yapıyor sesi.

• SOUNDBAR [ANA KONU]The Odyofilyoutube
    Argon Audio Forte A5 kompakt bir stereo raf tipi hoparlör. Boyuna göre güçlü, derin ve sıkı bas performansı sunuyor. HDMI Arc girişi ile de TV'nize rahatlıkla bağlanabiliyor. Bir Soundbar Alternatifi olarak, 2025 TV Hoparlörü önerisi olarak sunulabilir. Soundbar tavsiyesi isteyenlere, bir de farklı bir perspektif. Dore Müzik'in destekleri ile. Ürün Linki: https://www.do-re.com.tr/argon-audio-forte-a5-wifi-aktif-hoparlor-mavi Instagram: https://www.instagram.com/theodyofil Aradığın çalma listesi: Apple Müzik https://music.apple.com/tr/playlist/hi-fi-audiophile-best-quality-audiophile-records/pl.u-EdAVz6dtDAX09RZ?l=tr Deezer https://deezer.page.link/XhkZMfjU1ofmg3tNA Spotify https://open.spotify.com/playlist/6rXM6BSN0vsRqjYtt3DG0U?si=920990c43657489b #reklam
    https://www.youtube.com/watch?v=M6IfysGWoGY
  • spongebob35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konu hakkında bilgim yok,
    Alan kişi varsa buradan size bilgi verse daha sağlıklı olur.
    İyi forumlar.
  • Çocuklar üzerindeki tuşlara basmış sanırım. Cihaz teşhir moduna (shop mode) geçmiş. Sonradan deneme yanılma yöntemiyle + ve - tuşlarına birlikte belli bir süre basınca cihaz kendini yeniden başlattı, sorun düzeldi.

Sonradan yabancı forumlarda araştırdım, benzer durumlarla karşılaşanlar olmuş.

Denk gelen olursa bilgisi olsun.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Memur kampanyası nedir

Sadece soundbar mı yoksa samsung oled tv ye de var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar. Samsung tv alanlara 28 şubata kadar geçerli yüde 30 indirim kodu veriyor. Bu tarz bir tanıdığı olan, ya da kodu bulabilecek olanlar için çok güzel bir indirimle alabilirsiniz. Kampanya 28 şubata kadar devam ediyor. 26250 tl ye mal oldu bana. Herkese kolaylıklar dilerim.

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

Memurlarin gov.tr uzantili mail adrrsleri uzerinden samsung.shoptan alisveris yapildiginda oluyor. Tum urunlerde var diye biliyirum. Ben memur olmadigim icin detayli incelemem mumkun olmadi. Ancak 2 sayfa geride sanirim bir forumdas bu sekilde aldi soundbari.

• Doğrudur. Benim kurum mailimi kabul etmedi. Bu yöntemle aldım. Belki işine yarayanlar olabilir diye yazdım.

• 
Sayfa: önceki 19301931193219331934
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.