Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1933. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.673
Cevap
559
Favori
1.865.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 19301931193219331934
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sub daha kompakt ama çift sürücüde olsa ebat ufaldığı için inebileceği frekans 32hz civarı gibi görünüyor. Şuanki 27 sanırım.

• Herkese selamlar. Q800D almıştım, cihaz bugün elime ulaştı. Kutuda hasar yok fakat yine de kurulumu garantiye almak adına yetkili servisten randevu aldım, cumartesi gelecekler. Merak ettiğim bir şey var. Kutudan çıkan HDMI kablosu uzunluğu ne kadar, kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Bir de kablo 2.1 destekliyor mu? Duruma göre yeni kablo alacağım. TV duvara asılı, soundbarın kendisini TV sehpasına koyup kablo kanalından geçireceğim. Belki uzunluk yetmeyebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mehmetsahin21 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bakıyorum
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

Gelir hocam muhtemelen
  • spongebob35 kullanıcısına yanıt
    Hocam SAMSUNG kendisi getirmedi bu ürünü,
    Yurtdışından kendiniz ancak getirebilirsiniz bilginiz olsun.
  • Peak2Core1 kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun. App ayarlarını mutlaka yap çok memnunum ben.İçinden çıkanı kullanıyorum 1,5m benim kablo atmos yazısını görüyorum. Sesi 15 ten fazla açamıyorum.Atmoslu filmlerde resmen ses üstünüzden geçiyor.

Adaptive Sound

eq: bass +2

treble:+3

space açık.

bass ench. açık.

center :+5

diğerleri : +2

• meroboy kullanıcısına yanıt

Hocam valla bu kadar olur tam da EQ ayarları için foruma girecektim bildiriminiz geldi. Çok teşekkür ederim. Bugün kuruldu cihaz fazla kurcalama şansım olmamıştı ama dediğiniz ayarları eve gidince yapacağım. Bir de Netflix'den baktığımda Dolby Atmos yazısını gördüm. Bir kaç sorum olacaktı bir de hocam;

Bu ayarları telefondaki smart things uygulamasından yapabiliyor muyuz yoksa sadece soundbar üzerinden mi yaparız?

HDMI kablosu olmadan kablosuz da Dolby Atmos kullanılabiliyor bildiğiniz üzere. Kablo kirliliği olmaması adına kablosuz bağlantı yapsam kabloludaki gibi verim alabilir miyim acaba? Ek olarak evde XBOX Series X var, aynı deneyimi kablosuz olarak konsolda da yaşayabilir miyim? Yoksa tam verim için HDMI kablosu şart mıdır?

Ek olarak hangi modda kullanayım cihazımı? Sorround, standart vs falan var. Sub ayarını 0'da mı bırakmalıyım? :)

Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peak2Core1 -- 20 Şubat 2025; 18:15:8 >

Güle güle kullanın.

Bu ayarları telefondaki smart things uygulamasından yapabilirsiniz.

Mod 'Adaptive Sound'.

HDMI kablosu en iyi seçenek.Earc ile tv ordan series X yap.

• meroboy kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Son bir şey   woofer ayarını 0 da mı tutayım? daha homojen bir dağılım olur mu?

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba ozelinize bakabilirmisinzi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Guncel bir samsung Tv'niz varsa sanirim 2 seneden eski olmayacak, internet sitesinde bilgilendirme vardi kablosuz atmos ses alabilirsiniz. Genelde en verimli baglanti hdmi oldugundan ve tv ile stabil baglanti korundugundan genelde tv baglantisi kablo ile yapilir.

• islam0326 kullanıcısına yanıt
    Hocam bakiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

+2 benim. 

• Herkese Merhabalar,

Yaklaşık 1 haftadır Samsung C450 modelini kullanıyorum. Bugün şöyle bir sorun yaşamaya başladım: Sesi herhangi bir seviyeye getirdikten tam olarak 2 dakika sonra ses seviyesi 3’e iniyor. Tekrar sesi kumandadan yükseltiyorum yine 2 dakika sonra ses kendiliğinden 3’e iniyor. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Sesin kendi kendine 30-40 seviyesine yükseldiğini düşünsenize (tek tesellim bu 😊)

TV olarak da Samsung üst seviye bir modeli kullanıyorum. Ne TV’de ne de Soundbar’da sesi şu kadar süre sonra şu seviyeye getir şeklinde bir ayar yok.

Soundbar’ın kumanda pilini çıkarttım yine oluyor, TV kumandası pili olmadığı için çıkaramadım. (Güneş enerjisi ile şarj oluyor)

Soundbar’ı devre dışı bırakınca TV hoparlöründe sorun olmuyor.

Benzer sorunu yaşayan oldu mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Gerçi iade talebi oluşturdum ama bakalım inşallah iadede sorun yaşamam.

• Gta V 'in pc sürümüne 4 martta güncelleme ile Dolby Atmos desteği geliyormuş. 🙂

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Güncel hocam 2024 model kullandığım tv. Hdmi ile kullanacağım, teşekkür ederim 🙏

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

soundbarlar pcde nasıl performans veriyor merak ediyorum açıkcası sırf bu yüzden alasım var  daha önce hiç soundbar deneyimim olmadı 5+1 pc hoparlörünün yerini tutuyor mu gerçekten?

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Burak beyden Samsung hw Q990d barimizi aldık yardımı ilgi alaka ver yardımları için teşekkür ediyorum

TV Philips 65 oled 808

Samsung hw Q990d iyi ikili olacaklar

• islam0326 kullanıcısına yanıt
    İslam hocam SAMSUNG HW-Q990D ürünüz hayırlı uğurlu olsun 22.02.2025 kargo çıkışını olacak bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: islam0326

Burak beyden Samsung hw Q990d barimizi aldık yardımı ilgi alaka ver yardımları için teşekkür ediyorum

TV Philips 65 oled 808

Samsung hw Q990d iyi ikili olacaklar

Hayırlı olsun güzel ikili olur hakikaten👍

• 
Sayfa: önceki 19301931193219331934
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.