B serilerinde güncelleme işi bitti sanırım. Bendeki Q700B 1 aydır "Güncellemeler denetlenemedi" diyor. Sizde de durum aynı mı? |
SOUNDBAR [ANA KONU] (1943. sayfa)

-
-
"En son sürüm yüklü" yazması gerekir, "Güncellemeler denetlenemedi" diyorsa SmartThings'i kaldırıp yeniden yükleyin ama (ortalık hala karışık iken) Otomatik güncellemeyi hemen kapatın...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bendede 800d var. 1016 dan dün Manuel olarak 1020 ye güncelledim. Bugün brick haberlerini gördüm. Ama dün gün boyu kullandığımda hethangi bir sorun yaşamadım. Siz yinede otomatik güncellemeyi kapatın sürüm 1016 da kalsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
B serisi hayatı boyunca sadece 1010 sürümlü bir güncelleme aldı, ondan sonra başka bir güncelleme almadı ve almayacaktır.
"Denetlenemedi" hatası ya telefonda ya da Wi-Fi ağınızda reklam engelleme kullandığınız için aldığınız bir hatadır. Reklam engelleyici kaldırıp öyle deneyin.
-
Nedir q800d ve q990d fiyatları. Kargo dahil.
Teşekkürler kapadım hocam. Ama bende 1020 çıkmıyor zaten.
Bende de smarthings te kontrol ettiğimde 1020 çıkmıyordu bende bu yüzden manuel güncelledim.
@tayaydin @Resurrectionn
Bende reklam engelleyici yok bir de aynı smarthing uygulamasında q990d için "zaten güncel sürüm yüklü" diyor. Dolayısıyla smarthingsten değil Samsungla ilgili bir durum diye düşünüyorum...
-
Redditten aldığım son bilgilere göre Samsung brick olan soundbarların anakartını değiştiriyormuş, 1 ay güncellemeyi de kapatın diyormuş.
Merhaba hocam,
SAMSUNG HW-Q800D 16.000
SAMSUNG HW-Q990D 34.000 -
-
Bendeki q700b için de denetlenemedi diyor. Son smarthings uygulama güncellemesi ile oldu bu. Samsung tanımamamazlıktan geliyor artık B'leri...
-
bende de c serisi var durum aynı. hatta her şey türkçe hata mesajı ingilizce.
C'lere yapmamalıydı sonuçta hala piyasada satılan C serileri var. Onların kimisi C'lere gelmiş olan son yazılımı almamıştır. Bir tuhaflık var ama dur bakalım ne ölcek...
-
bende 990C ve 800T var iki cihazda güncelleme denetlenmedi diyor ancak cihazlarda herhangi bir sorun yok.
-
Merhabalar, q990b kullanıyorum. Ara ara subwooferdan yüksek sesle patlama sesi gibi ses geliyor. Normal tvde bişey izlerken de oluyor bi dolby atmos film izlerken de. Mavi ışığı yanıyor çalışıyor ama arada öyle ses çıkarması biraz endişelendirdi beni. Başına böyle bişey gelen var mı? Servise başvurmalı mıyım? Ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Subwooferi farkli bir prize takip deneyin.
Anakart değişim olacak diyorsa bizim ülkemizde bunun adı kapalı kutu değişim demek olur.
-
Teşekkürler hocam öyle deneyeyim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X