< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR [ANA KONU] (1945. sayfa)

-
-
TCL S522W 2.1 Kanal 200 W Soundbar
Bunu kullanıyorum, tv ye hdmi ile mibox ve soundbar takılı sorunsuz çalışıyorlar.
Sorum şu sound barın woofer kutusunu hiç takmadığımda ana ünitenin bassları (wooferdan gelenden bahsetmiyorum) +sesi acayip kalitesizleşip berbatlaşıyor. Woofer iptal edip kullanma ihtimalim var mı? İlla woofer açık mı olmak zorunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soundbarlarin calisma mantiginda asil ses gucunu veren subwooferdir. Mid seslerden oteye gidemeyen suruculerden alacaginiz ses yetersiz kalir. Subwoofer olmayan bazi modellerde suruculer bas uretebilir ya da pioneer'in sbx7000 modelindeki gibi hem su woofer hem de bar uzerinde ufak bir sub bulunur. Soundbarlarin erken donemlerinde bu tur varyasyonlar olsa da gunumuzdeki midellerde yapi oturdu ve subwoofer uzerine kurulu bir muhendislikleri var.
Cevap için Teşekkür ederim.
Kodi'yi denedim ancak gerek alt yazı olsun, gerek ses olsun sorunlar yaşadım maalesef :( VLC'yi deneyeceğim bakalım, belki onda sorun yaşamam :)
-
Ayarlarını yapamamışsınızdır kodi öyle bir program değil kodi usta ise vlc çırak bile sayılmaz stajyer diyelim😁quote:
Orijinalden alıntı: James_SunderlandCevap için Teşekkür ederim.
Kodi'yi denedim ancak gerek alt yazı olsun, gerek ses olsun sorunlar yaşadım maalesef :( VLC'yi deneyeceğim bakalım, belki onda sorun yaşamam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman KODİ bir şansı daha hak ediyor demektir üstad. :D :D :D Bu konuyla alakalı TR bir kaynak mevcut mudur acaba?
-
https://forum.donanimhaber.com/kodi-kurulum-ve-ayarlari-ana-konu--89718549#89718549
Teşekkür ederim öğrendiklerimi denemeye çalışayım bakalım. En azından q990D'nin demo videolarda Atmos yada Dolby ses verebilmesini sağlayabilirim bu KODİ ile.
Tekrar teşekkür ederim...
-
Kodiyi nereye kuracaksın
Üstad; Homatics Box R 4K Plus'e kuracak, şu mesajında yazmıştı 😉:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160989590
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman her türlü sesi gönderir
Epey bir kurcaladım, atmos demoları vs. derken sonunda sesle alakalı sorun kalmadı, en azından şimdilik.
Bir sonra ki hedefimde altyazılarda sorun yaşamadan film izlemek. Kendi içinde ki eklentilerle sanırım bunu da çözeceğim :)
Şimdilik gelişmeler bu şekilde dostlar :) :) :)
-
Opensubtitles.org sitesine gir kullanıcı ve şifre oluştur ülke türkiye olsun ama
Sonra kodiden eklentilerden altyazı eklentilerinden opensubtitles.org eklentisini kur sonra eklenti ayarlarında kullanıcı adını ve şifreni gir tüm altyazılar gelir izlediğin filme seçer izlersin
Merhaba, yeni model muhtemelen Q990E ismiyle ne zaman gelir, beklenir mi , ne dersiniz?
-
Ohooo siz çok geri kalmışsınız, biraz araştırın önce.
en üst modelli Q990D değil mi? yeni model nisan mayıs gibi gelebilir, mevcutta daha iyi bir model var mı?
-
Konuştuk birkaç sayfa geride f diye gelecek subwoofer tarzı değişti inceleme gelmeden almamaya karar verdik forumcak😂
Baba evinde kullandığımız 10 yaşındaki LG televizyonun sesinden memnun değiliz. Sesi az geliyor. Uygun fiyatlı ve sesi net veren bir soundbar önerir misiniz? Bütçem yaklaşık 3-4 bin TL. Amazon'da şöyle bir ürün buldum, sizce iyi midir?
-
Baktiginiz modelde sadece bluetooth ile baglanti var. Siz nasil bir ses vaglantisi ile kullanacaksiniz? Bu arada en alt sinirdan bir cihaz bakiyorsunuz. Bu fiyatlarda marka/model/ farklarinda ses kalitesi birbirine gore cok degismez.
Bizim TV'nin bluetooth, usb ve hdmi çıkışları var. F/P oranı yüksek başka hangi marka/model öneririsiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X