Şimdi Ara

soundbar dts ve dts neo sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
5.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben servisi aramadim garanti devam etmesine rağmen.çünkü büyük ihtimal dts neo mı ne o gardaş,yassağ beyim muhabbeti yapacaklar😁eu.community.samsung.com sitesinde de herkes ayni dertten muzdarip.orda da yazdim.ama millet hiç uğraşamam gelip tvyi alsinlar parami iade etsinler diyo orda.samsung herhangi bir update düşünmüyor,hatta kullanım hatasidir diye geçiştiriyo.5+1 ses sistemi kullananlarda sorun yoksa demek ki soundbarı kullanamiyoruz,değiştirmek gerek.şimdilik böle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorun çözülmüş,yanlız sürümün beta olduğunu ve riskleri olduğunu bilerek deneyin.yükleyenler sorunu çözmüş.use at your own risk durumu yani..

https://andreprins.stackstorage.com/s/IYqtbcdC1sfD6QG

Bu sayfadan en son update'i indirebilirsiniz.

Ben daha indirmedim,tvye yükleyenler ve sonuç alanlar varsa yazsınlar lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seddarion -- 9 Mart 2018; 0:27:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seddarion

Arkadaşlar sorun çözülmüş,yanlız sürümün beta olduğunu ve riskleri olduğunu bilerek deneyin.yükleyenler sorunu çözmüş.use at your own risk durumu yani..

valla ben denedim 2-3 saattir ses kesilmesi olmadı inşallah düzelmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul_Van_Dyke

quote:

Arkadaşlar sorun çözülmüş,yanlız sürümün beta olduğunu ve riskleri olduğunu bilerek deneyin.yükleyenler sorunu çözmüş.use at your own risk durumu yani..

Son durum nedir hocam? Bir de hdmi ile mi bağlantı kuruyorsunuz? Diğer islevlerde bir sıkıntı oluştu mu bunu yükleyince? Herhangi bir garipsediginiz bir durum oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

quote:

Orijinalden alıntı: Paul_Van_Dyke

quote:

Son durum nedir hocam? Bir de hdmi ile mi bağlantı kuruyorsunuz? Diğer islevlerde bir sıkıntı oluştu mu bunu yükleyince? Herhangi bir garipsediginiz bir durum oldu mu?

Evet hdmi kablo ile D.In tv arc ile bağlandım Dts neo 2:5 ses kesilmesi olmuyor artik. Herhangi bir sorunla karsilasmadim diger ayarlarda olursa zaten burda paylasirim.

• Herkes işe yarıyo diyor..ben de bugün yükleyecektim ki,seste kesinti sorunu olmadığını gördüm.acaba otomatik güncelleme mi yapti bilmiyorum.arayüze giremiyorum akıllı kumanda var bende.normal menüde 1520 yaziyor ama 1520.9 mı göremiyorum..

• Dosyayı yükledim bende de sorun çözüldü arkadaşlar. Dosyayı paylaşan arkadaşa teşekkürler. Artık DTS neo 2.5 ses modunda kesintiler oluşmuyor.

• quote:

Herkes işe yarıyo diyor..ben de bugün yükleyecektim ki,seste kesinti sorunu olmadığını gördüm.acaba otomatik güncelleme mi yapti bilmiyorum.arayüze giremiyorum akıllı kumanda var bende.normal menüde 1520 yaziyor ama 1520.9 mı göremiyorum..

Ayarlardan destek ordanda samsunga başvurun de karsina çıkıyor sürüm yazılım vs.

• arkadaşlar samsung yeni güncelleme gelmiş 23 martta 1530.1 güncellemesi deneyen oldumu sorun giderilmiş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademsefa

arkadaşlar samsung yeni güncelleme gelmiş 23 martta 1530.1 güncellemesi deneyen oldumu sorun giderilmiş olabilir

hemen deneyip sonucu paylaşacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademsefa

arkadaşlar samsung yeni güncelleme gelmiş 23 martta 1530.1 güncellemesi deneyen oldumu sorun giderilmiş olabilir

Gonul rahatligi ile bunuda kurabilirsiniz. En azindan son sürüm. Herhangi bir kesilme bundada olmadi. Tv ve usb film denedim uzun zamandir herhangi bir kesinti olmadi.

Hdmi and optik kablo dts neo 2:5 ok.

Upgrade File(USB type) Versiyon 1530.1, All Windows ju7500
    http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201803/20180323130239208/T-HKMDEUC_1530.1.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul_Van_Dyke -- 26 Mart 2018; 22:27:59 >

• Dts neo ya niye kafayi taktiniz bu kadar dd daha dogal gercekci ses veriyo gibi geliyo bana, dts neo 2.5 da ses asiri yukseliyor ve cakma surround gibi arka hoparlorlerdende konusma sesini veriyor kullandigim tv samsung ses sistemi z906 optikle bagli tv den dolbydigital secili.boyle daha gercek surround aliyorum, dts neo da ses siddeti detayi cok artiyor dogru ama arka hoparlorlerden sanki yapay sanallastirma gibi centerin verdigini veriyor

• Merhabalar, Aynı sorunu bende yaşıyorum tv modelim Samsung 55inç K6500 curved . Soundbarım hw-n450 ,dts 2.5 te saniyelik ara ara ses kesilmesi yaşıyorum, sizin yüklediğiniz yazılımı bende televizyonuma yüklesem sorun olur mu ?
    K6500 ile uyum sağlar mı?
    Yada bir çözümünüz var ise desteklerinizi beklerim saygılar sevgiler🙏

• quote:

Orijinalden alıntı: alideniz94

Merhabalar, Aynı sorunu bende yaşıyorum tv modelim Samsung 55inç K6500 curved . Soundbarım hw-n450 ,dts 2.5 te saniyelik ara ara ses kesilmesi yaşıyorum, sizin yüklediğiniz yazılımı bende televizyonuma yüklesem sorun olur mu ?
    K6500 ile uyum sağlar mı?
    Yada bir çözümünüz var ise desteklerinizi beklerim saygılar sevgiler🙏
    Beni etiketleyip sildiniz mi?
  • Aynen yanlış oldu :) yinede bilgin var mı nedir son durumunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Dosyayı yükledim bende de sorun çözüldü arkadaşlar. Dosyayı paylaşan arkadaşa teşekkürler. Artık DTS neo 2.5 ses modunda kesintiler oluşmuyor.

Bende samsung 65 q70t tv ve samsung hwq800t soundbar var ama bu dediğiniz dts neo ayarı çıkmıyor bende, hdm arc ile bağlı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.