< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Soundbar İçin Birden Fazla Cihaz İçin Kullanmak
-
-
Monitor'ünde 2 adet hdmi olması lazım ve bir portunun ARC desteklemesi lazım , o da senin monitörde yok ... kaliteli bir HDMI çoğaltıcı almaktan başka çaren yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 18 Aralık 2019; 12:50:24 > -
Hocam görüntü ile bir problem yok. Playstation ile pc yi aynı anda soundbar a bağlamak istiyorum @helsloot
-
Optikten mi bağlayacaksın sesi ? o halde digital optic switcher alacaksın , bu senin aldığın çok uyduruk ;quote:
Orijinalden alıntı: TenebrioHocam görüntü ile bir problem yok. Playstation ile pc yi aynı anda soundbar a bağlamak istiyorum @helsloot
amazon.comViewHD TOSLINK | SPDIF Optical Audio 3X1 Switch with 5.1CH Decoder for Analog L/R and Headphone Outputs | Model: VHD-AD3X1 (The Best Product in Category)https://www.amazon.com/ViewHD-TOSLINK-Digital-Optical-Switcher/dp/B00G188Z7A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 18 Aralık 2019; 13:8:15 >
-
Hocam birini optikten birini Bluetooth üzerinden bağlayın?quote:
Orijinalden alıntı: TenebrioHocam görüntü ile bir problem yok. Playstation ile pc yi aynı anda soundbar a bağlamak istiyorum @helsloot
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tenebriourun.n11.comOptik Splitter Çoklayıcı 3 Port - n11.comhttps://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/optik-splitter-coklayici-3-port-P338267061
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 18 Aralık 2019; 14:55:36 >
-
Peki hocam birini Optik birini HDMI ile bağlasan?quote:
Orijinalden alıntı: Tenebrio -
Hocam monitörde dahili hoparlör yok. Bundan dolahı ses yok. @V1CT0RY
-
Hocam attığınız splitter. Amazon link attığınızdan olması gerekiyor. Amazon linkindeki switcher. Bende tr de buldum aldım. Başka okuyan olursa yanlış yönlendirmeyelim @helsloot
-
İkiside aynı görevi görüyorquote:
Orijinalden alıntı: TenebrioHocam attığınız splitter. Amazon link attığınızdan olması gerekiyor. Amazon linkindeki switcher. Bende tr de buldum aldım. Başka okuyan olursa yanlış yönlendirmeyelim @helsloot
Zaten resimleri de aynı sadece markası değişik işlevi aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 19 Aralık 2019; 9:35:23 >
-
Hocam monitörle işimiz yok zaten..quote:
Orijinalden alıntı: TenebrioHocam monitörde dahili hoparlör yok. Bundan dolahı ses yok. @V1CT0RY
Bilgisayarı ya da konsolu HDMI ile Soundbar'a bağlayıp ses aktarmaktan bahsediyorum. -
Hocam soundbar içinde öyle bir giriş yok Optik, usb bt ve 3.5 mm lik giriş var @V1CT0RY
-
HDMI girişi olmayan Soundbar mı?quote:
Orijinalden alıntı: TenebrioHocam soundbar içinde öyle bir giriş yok Optik, usb bt ve 3.5 mm lik giriş var @V1CT0RY
O halde kulaklık çıkışından 3.5 ile bağlayın hocam konsolu imkan varsa tabi. :)
-
Hocam ne yaptın?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X