Şimdi Ara

SOUNDBAR LG-NB3530A (İNCELEME) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
9
Favori
47.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

sonunda geldi sıcak sıcak yazayım dedim hemen blueray film , 320kps müzik dinledim ve normal sd kanal bluetootdanda müzik deneyimi yaptım giriş kaynağı ve izlediğiniz sey ne kadar kaliteyse sesini o kadar az acıyosunuz.
    blueray da film izlerken 15 volume cok gelirken
    normal bi filmde 30 a 50 e cıktım yine ses fazla yükselmio bu yazan arkadaslar sesi 50 e cektim bisey farketmedi bu sorun bundan kaynakllı
    320kps the fast und furious müzikleri actım 10 da bile gümletiyodu arkadaşlar doğru yazmışlar kaynak ne kadar sağlamsa seste o kadar sağlam oluyor. memnunmuyum memnunum :) kalın sağlıcakla :D

Evet güle güle kullan. Cihazı ilk aldım ve kurduğumda resmen şok oldum.Arkadaşlar dalga geçtiler nedir bunun sesi tv yi aç daha iyi çıkıyor diye. Sonra media playerden 3D bluray film koydum. Daha ilk 5.dakkada apartmandan şikayet geldi ev yıkılıyor diye. Bu kadar fark olurmu. Oluyor işte.Sağlam ses girişi olan cihazı mükemmel çözüyor ve sesi veriyor. Mesela ben d-smart hd kanalları izliyorum. Bunlarda bile Türkçe dublaj izlersen fena değil. Ama orjinal sesi açarsan gerçek hd kalitesini hemen anlıyorsun. Baslar bence çok iyi. Yani bir evde koca led tvde güzel bir sinema izleyim ama seside iyi çıksın beni ortama süreklesin diyorsan kesinlikle seni tatmin eden hatta fazla tatmin eden bir cihaz. Bende kullandıkça anladım. Tv de kablosuz eşleme ile media plaerde optik ses girişinden kullanıyorum. Kesinlikle fark ediyor.Zaten cihazın en iyi avantajı yer kaplamaması ve kablosuz olması. Daha ne olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: emw

arkadaşlar çok önemli bir ricam olacak, bende lg3530 model sound bar alma aşamasındayım ve biraz kararsızım..! bilgi sahibi olan arkadaşlara birkaç sorum olacak ve cevaplarlarsa çok sevinirim..! öncellikle bu sounbarın subwoofer'ı frekans olarak kaç hz'a kadar inebiliyor..? bu ürünü kullanan bazı arkadaşlar ev ortamı içerisinde koltukları dahi titretebildiğini paylaşmışlar..! eğer bu kadar güçlü ise ve dolgun bir bass performansı sunuyorsa sesi artırdığınızda baslardaki dolgunluk incelerek dağılma yapıyormu..? bu ürünü dinleme şansım yok bu yüzden sizden gelicek bilgi dahilinde ürünü alıcam yada şu modele yöneleceğimhttp://www.sony.com.tr/...product_details_default

Arkadaşa yorum yazdım okursun.Ben çok memnunum.Arkadaşın dediği gibi girişi ne kadar kaliteliyse o kadar kaliteli ses alıyorsun. Kablosuz olması çok güzel çok rahat yerleşimi. Ve emin ol subwooferi koltuğun arkasına bir koy.Adam gibi filmi aç bak gör nasıl titretiyor inanılmaz

• illa duvara monte etmek gerekmiyor dimi bu barları ? tv ünitesiyle kullanmayı düşünüyorum ben tv de duvara monte degil tv sehpası üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: niger21

illa duvara monte etmek gerekmiyor dimi bu barları ? tv ünitesiyle kullanmayı düşünüyorum ben tv de duvara monte degil tv sehpası üzerinde

Öyle bir zorunluluk yok, bende sehpada kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niger21

illa duvara monte etmek gerekmiyor dimi bu barları ? tv ünitesiyle kullanmayı düşünüyorum ben tv de duvara monte degil tv sehpası üzerinde

Ben bu urunu aldıktan sonra tv unıtesını bara gore yaptırdım cok sık oldu :) resım bulanık kb hızlı oldu bıraz :D

SOUNDBAR LG-NB3530A (İNCELEME)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 21 Temmuz 2014; 16:03:37 >
  • çok şık olmuş iyi günlerde kullanın
  • teşekkürler
  • Arkadaşlar Panasonic viear led tv ye bu cihaz olur mu ? yani film vs degilde sadece tv den izlemek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onaral

Arkadaşlar Panasonic viear led tv ye bu cihaz olur mu ? yani film vs degilde sadece tv den izlemek için ?

her tvye olur neden olmasın .Yeter ki jack gırısı veya optıc gırısı olsun.
  • Bu cihazı alınca elektrik kablosu olacak o nerede ? Televizyonun arkasından bağlanan optik kablo yine kablo kirliliği olacak sanırım.
    Ayrıca ana kolon kablosuz enerjiyi nerden alıyor ?
  • onaral kullanıcısına yanıt
    elektrik kablosu her ikisinde de var sadece kolonu cihaza uzak bir yere koyduğunu sesi kablosuz ilettiği için kablosuz deniliyor
  • Yorumlara bakarak bende aldım bayramdan sonra kargolanır. Kullanınca bende yazarım düşüncelerimi.
  • Soundbar üzerindeki en baştaki speaker'lardan ses alamıyorum. Cihaz Bluetooth ile iPhone'a bağlı. Bozuk mu acaba?

• Soundbar'dan 3 mt uzaklaştığımda ses gidiyor. Bluetooth mesafesi 10 mt değilmiydi bunun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün fiyatları ne durumda arkadaşlar ?

• Sound barini satmak isteyen varsa düşünebilirim arkadaşlar

• Bu urunden alayi dusunuyorum. Tv 47L760S var. Duvara asili hic bisey yok baska eger aalirsam sondbar tvnin hemen altinami asamam gerekir ustunemi.

• Ürünü geçtiğimiz gün bimeksten 550 liraya aldım.
    ilk izlenim ses kalitesi olarak olumlu baz ve tizleri muhteşem. şık ve malzeme kalitesi iyi.

Lakin alacak arkadaşlar kesinlikle 5.1 performansı beklemesin. 3d Surround teknolojisi biraz hikaye olmuş. Çıkan sesin odayı sardığı 3 boyutlu ses hisse verdiği falan yok.
    Ben kablo karmaşası olmasın ve standartın üzerinde bir ses kalitesiyle film izleyeyim diye bunu tercih ettim. Bu açıdan beklentimi karşıladı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.