Şimdi Ara

SOUNDBAR LG-NB3530A (İNCELEME) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
9
Favori
47.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes birer ss paylaşabilir mi acaba ?

SOUNDBAR LG-NB3530A (İNCELEME)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

bende resimdekini aldım, duvara monte ettırınce resım paylasabılırım.

yanlız kablolar 2 kenarından cıkıkıyor duvara nasıl monte edıcem kablolar gorunmeden bılemıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibosivas58

Arkadaşlar herkes birer ss paylaşabilir mi acaba ?

Hocam bunun modeli nedir?
    Elimde n11'den 88/500 hediye çeki var.bunu kullanarak ses sistemi almayı düşünüyorum. Soundbar lar kibar iş görür yer kaplamaz göründüğü için aklımda. Bana önerebileceğiniz model var mı? Gözüme ilk çarpan nb3530a...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce soundbar başlığına da sordum ama arada kaynamış sanırım, bir de aynı soruyla bu başlıkta şansımı deneyeyim.

Olumlu yorumlardan sonra ben de LG 3530 aldım; fakat ses çözmeyle ilgili bir sorum var.

Televizyonumda ses ayarlarında "PCM" ve "Sıkıştırılmış" seçenekleri var. PCM'i seçtiğimde Soundbar'daki info PCM 0.0 olarak görünüyor. Sıkıştırılmışı seçtiğimde Soundbar'da Dolby Digital 2.1 olarak görünüyor. Farklı dosyalar ve HD kanallarla denediğimde hep aynı şekilde.

Özellikle örnek surround videolarla denedim, PCM'in kalitesi çok daha iyi; fakat soundbar'ın 3D ses işlemcisinin hangi durumlarda ve şekilde devreye girdiğini çözebilmiş değilim. PCM sesi seçtiğimde ses kanalı sayısını neden 0.0 olarak görüyorum bilginiz var mı?

Bir soru daha, henüz denemedim ama bilgisayarı HDMI ile televizyona bağladığımda PowerDVD'nin virtual surround'ını mı kullanmam daha mantıklı, yoksa normal sesi seçip virtual surround olayını soundbar'a mı bırakmalıyım.

• Ben daha once bu kadar derine inmedim pek bi fikrim yok deneme yanilma yoluyla denerseniz biseyler atdinlatilabilir.LG servisini ariyarakta belki bilgi ogrenebiliriz ama servisten pek bise ogrenecegimizi sanmiyorum.Tvde bnde dahili secenegi var baska secenek goremdm 5v izlerken az ses geliyor ya sistemin keyfini usb bise acip ya da smart tv biseler acip anca keyif aliyorum.HD kanallar da sdlere gore ses cikislari oldukca iyi.

• İyi geceler Arkadaşlar lg nb3530a modelini n11 kuponumla 398 liraya aldım bugünde elime ulaştı.içinden çıkan optik kablo ile cihazı tvye bağladım. Bjk brüj maçını cihazdan dinledim açıcası aman aman bir fark duymadım. Subwooferdan uğultu ve biraz boom boomdan başka birsey yoktu. Daha sonra bluetooth ile ipad üzerinden şarkı caldım farkı hissettim ama gece vakti olduğundan sesi fazla açamadım daha.yarın ilk işim o:)
    -bende tivibu var
    - ps4 cihazınıda bağlamak istiyorum.
    Diğer optik çıkışına mı bağlayım bu cihazları, yoksa hepsi tv ye baplı mı kalsın ve diğer yapmamı önerdiğiniz şeyler nelerdir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece tvye bagli kalmasi yeterli.Tvden pek bisr anliyanazsiniz youtube den biseler wx8n tvden farki gorun

• Bu cihaza digiturk ve medya oynatıcı bağlı. Medya oynatıcıda sorun yok, gümbür gümbür temiz bir ses geliyor. Digiturk cihazında bu etkiyi göremiyorum. Özel bir ayar mı yapmam lazım? "Düzgeçiş" olarak kullanıyorum.

• Soundbarın en sağ ve en solundaki küçük 2 hoparlör yada neyse diğerleri gibi titremiyor. Sizdede böyle mi yoksa görevi başka mı bunların?

• Merhabalar LG NB3530 alacağım LG 60PA6500 plazma tv kullanıyorum Optik kablo ile bağlamayı düşünüyorum fakat tv DTS filmlerde desteklenmeyen formak diyor ve sadece görüntüyü veriyor.
    1.si Bu Soundbarı optik kablo ile bağlayınca DTS sesleri çözer mi?
    2.si Büyük ihtimalle çözmeyeceğini düşündüğüm için Media Player tavsiyesi istiyorum. Genellikle 1TB HDD yi USB bağlayarak. Bluray MKV formatında 1080p DTS film izlemek istiyorum. 3D çok önemi değil güvenilir bir yerden bu formatları sorunsuz açabilecek bir Media Player alabilir miyim?

LÜTFEN DESTEKLERİNİZİ VE SAMİMİ TAVSİYELERİNİZİ ESİRGEMEYİN 2 AYDIR BÜTÜN BU KONULARIN İÇİNDE BOĞULDUM. İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

Soundbarın en sağ ve en solundaki küçük 2 hoparlör yada neyse diğerleri gibi titremiyor. Sizdede böyle mi yoksa görevi başka mı bunların?

Galiba twiter lari ima ediyorsun bunlardan tizz sesler geldiği icin diger hoparler gibi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

Soundbarın en sağ ve en solundaki küçük 2 hoparlör yada neyse diğerleri gibi titremiyor. Sizdede böyle mi yoksa görevi başka mı bunların?

Galiba twiter lari ima ediyorsun bunlardan tizz sesler geldiği icin diger hoparler gibi olmaz.

Sağolasın hocam onları kastediyordum. Geçenlerde teknosada tv bölümündeki elemana sordum dediğini dedi

• evrenn27 E kullanıcısına yanıt
    Hocam soundbar tv den ne ses gelirse onu çıkarır.o yüzden ses gelmeyecektir. Media player konusunuda uzun zamandır takip etmediğim ve la660s tvm de genelde izlediğim formatları destekleiği için birsey diyemeyeceğim. Ben zamanında egreat media playerlarla ilgileniyordum ama piyasa değişmiştir baya

• Bende LG 47LM6700 tv, LG bp325 3d bluray player ve digitürk plus var

Bu sistemi alırsam bağlantıları nasıl yapacam hdmi çıkış yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

Bende LG 47LM6700 tv, LG bp325 3d bluray player ve digitürk plus var

Bu sistemi alırsam bağlantıları nasıl yapacam hdmi çıkış yok sanırım

Merhaba eklemiş olduğunuz resimlerden sonuncu yani 3. Resimdeki cihazda optical çıkış mevcut oradan rahatlıkla bağlayabilirsiniz.

• hocam çok basit kullandığınız bütün cihazları hdmi kablo ile tv bağlayın tv optic çıkışını lg saundbarr girişine bağlayın keyfini çıkarın
  • Yardımınınız için teşekkürler bluray playerlı 5+1 alıcaktım şimdi vazgeçtim

Kutunun içinden optik kablo çıkıyormu 1 tane daha almam gerekirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEBRON JAMES HETFIELD -- 11 Nisan 2015; 11:59:13 >
  • Cikar sistmin8z benimkiyle ayni blueray da

• quote:

Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

Yardımınınız için teşekkürler bluray playerlı 5+1 alıcaktım şimdi vazgeçtim

Kutunun içinden optik kablo çıkıyormu 1 tane daha almam gerekirmi?

Evet 1 optik kablo çıkıyor.

• Bass kutusu önde yanan ışığı ile çok hoş şık gerçekten az yer kaplar

Hepsiburada.com'dan siparişimi veriyorum teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.