Şimdi Ara

SOUNDBAR LG-NB3530A (İNCELEME) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
9
Favori
47.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GKCGN

Merhabalar,

Bu ürünü almadan önce o kadar çok araştırdım ki size anlatamam... buradaki yorumlara çok ama çok güvendim. yorum yapan arkadaşlara bir sorum olacak.
    bu ürünün Bass 'ını beğendiniz mi ? yoksa ben eksik bir şey mi yaptım ? Sub beni tatmin etmedi ne yazık ki.. ve bunu almadan önce Sub kabininden tahmin ettim. doyurucu koltuk titretme olayı falan yasayamadım. ne yazık ki.

bende lg nb 3531 saunbar kullanıyorum tv izlerken pek iyi olmuyor ama media player den film açtığım zaman cihaz sanki level atlıyor yani kullandığınız kaynak çok önemli birde subwofer konumlandırması yerinin iyi olması lazım
  • Arkadaşlar 3530 mu? 3740 mı? Aradaki 200-TL farka değer mi?
  • 3530 akar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende mi bir problem var yoksa sistemde mi tam anlayamadım. Böyle beni olağanüstü şaşırtan bir efekt bir ses duyamadım bir türlü. Nasıl bir yol ile gerçekten güzel bir ses alabilirim ? tv media playerı olmasına rağmen dts oynatmıyor. xbox1 var bluray izlemek için onun dışında dsmartın sinema kanalları vs var sadece optik çıkış ile ses verebileceğim.
  • Selamlar. Nb3530a kullabiyorum. Ancaka laptop i blutooth baglantisini yapamadim. Daha dogrusu laptop a tanittim aleti driverlari falan duzgun yuklendi ancak devaminda ne yapiyoruz. Mesela laptop acilip kapandi nasil tekrar eslesiyor?. [Isletim sistemi windows 7]

• 3531 aldım çok memnunum özelilkle usb den müzik dinlerken çok iyi eğer kaynak kaliteli ise ses te bir okadar kaliteli oluyor
  • Aynen arkadaşlar tv den gelen sesten pek bişe beklemeyin ama hd müzik kanallarında performans daha iyi .Usb veya youtube den direk smart tv den acarsanız zaten en iyi performans o zaman cıkıyor apartmanda volum 50 de sıkıntı olabılıyor :D
  • philips HTL5140B 599TL 2+1 320 watt
    LG NB4530A 399 tl 2+1 310 watt
    LG NB3740 399 TL 4+1 320 watt
    LG NB3540 599 TL 2+1 320 watt
    LG NB3530A 499 TL 2+1 499 Tl

Arkadaşlar bende bunlardan birini almayı düşünüyorum.
    Tavsiyeniz nedir acaba
  • ben de bu üründen aldım ve çok memnun kaldım. sesi %50'den fazla açamadım henüz.

digiturk'e optik kablo ile bağlı durumda. problem yok.
    bluetooth bağlantısından iphone ile kullanıyorum yine bir sorun çıkmadı.

çok beğendiğim bir ürün oldu.
  • Hayirli olsun

• eagen kullanıcısına yanıt
    Ben 3531 aldım ,tv la620s ama kablosuz eşleştiremedim bir türlü :)
  • Dün vatan'dan LGnb3530a soundbar'ı 440 tlye aldım, fiyat etiketi 499 TL ama elemandan indirim istedim oda merkeze mail çekti 440tl'yi onayladılar. 400 TL deseydim onaylarmıydı bilemem ama internette en uygun fiyat 439tl..

• Sadece TRT hd dolby ses veriyor, diğer kanallar onun yanında tırt...

• nb3530'u en iyi fiyat olarak n11'de buldum. 467-TL. 200/33 çek var elimde. 434-TL'ye alınır mı?
  • 200\33 hangi kampanyadan? Bende de işcep kampanyasından 200\33 var ama elektronik ürünlerinde kullandırmıyor...

• Odamda lg 32la660s televiZyonuma almayı düşünüyorum hatta yarın alıcam. Ancak fiyat halen 499 lira. Daha uygun fiyatlı nereden alabilirim. N11'de gördüm az daha ucuz ama dükkan mardinde güvenemedim teknosada ve çoğu güvenilir markette 499 lira daha uygun nereden alabilirim?

• Az önce Tekirdağ Vatan Bilgisayar'dan 329 liraya aldım. Gerçekten sağlam indirim. Ellerinde bir kaç tane daha vardı galiba. NB3531 379 lira, NB2540 yanlış hatırlamıyorsam 240 liraydı. İhtiyacı olan ve mağazaya yakın olanlar kaçırmasın. Bugün haberim oldu 35 km uzaklıktan gidip aldım hemen.
  • 329 bedavaya almışsınız, gecen gün teknosa da 399₺ buldum ama kalmamış alamadım. 399₺ ye bulduğum an alıcam, inat ettim 499₺ den almıyorum

• Ben aldigim zaman tek satici teknosa idi.

• arkadaşlar konuyu baştan sonra kadar okudum ve çevreleyen ses ve dts formatı ile ilgili sorularım var. bunların cevaplarının hala net olmadığını düşünüyorum.

evimdeki sistem bir pc ve dahili uydu alıcısı olan bir lg tv'den oluşuyor. gayet basit. pc hdmi ile tv'ye bağlı.

soundbar alırsam film, oyun vb işler için kullandığım pc yine hdmi ile tv'ye bağlanacak, tv de optik ile soundbar'a bağlanacak; yine basit görüldüğü üzre.

1) peki ben şu halde pc'de dts'li bir film açtığım zaman soundbar'da dts formatıyla ses alabilecek miyim?

2) çevreleyen (surround) ses konusunda 2.1 ve 4.1 soundbar'lar arasında ciddi bir fark var mıdır, malum 2.1'de çevrelemeye yeterecek 4 kanal yok.

özellikle cihaza sahip olup da pc ile kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 20 Temmuz 2015; 15:42:23 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.