Şimdi Ara

SOUNDBAR LG-NB3530A (İNCELEME) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
9
Favori
47.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben ps4 ü bağlamak istiyorum. Bu soundbar işimi görür mü? Ayrıca bir çevirisiyle ihtiyaç olur mu? 4 kanallı olan soundbarlar da var bu iki kanallı arada çok fark olur mu?

Bu soundbara direkt ps4 den bir kablo ile bağlamam yeterli olur mu yoksa tv çıkışından şu anda ps4 sesi geliyor. Bu soundbar tv çıkış sesini mi veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16Kırmızı -- 21 Temmuz 2015; 0:58:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcis

arkadaşlar konuyu baştan sonra kadar okudum ve çevreleyen ses ve dts formatı ile ilgili sorularım var. bunların cevaplarının hala net olmadığını düşünüyorum.

evimdeki sistem bir pc ve dahili uydu alıcısı olan bir lg tv'den oluşuyor. gayet basit. pc hdmi ile tv'ye bağlı.

soundbar alırsam film, oyun vb işler için kullandığım pc yine hdmi ile tv'ye bağlanacak, tv de optik ile soundbar'a bağlanacak; yine basit görüldüğü üzre.

1) peki ben şu halde pc'de dts'li bir film açtığım zaman soundbar'da dts formatıyla ses alabilecek miyim?

2) çevreleyen (surround) ses konusunda 2.1 ve 4.1 soundbar'lar arasında ciddi bir fark var mıdır, malum 2.1'de çevrelemeye yeterecek 4 kanal yok.

özellikle cihaza sahip olup da pc ile kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

dün teknosa'ya gittim, bu ürünün yeni serisi las450h'ta indirim vardı. 600 lira yerine sıfır kutulu halde 400 liraya bir adet aldım.

kendi sorumu kendim yanıtlayayım:
    pc'den direkt dts ses alınamıyor. ancak benim pc'de plex kurulu, tv'm lg lm620s serisi ve plex destekliyor. dolayısıyla tv arayüzünden plex girişini seçip destekleyen bir film açarsam dts sesli olarak film izleyebiliyorum.

• quote:

quote:

arkadaşlar konuyu baştan sonra kadar okudum ve çevreleyen ses ve dts formatı ile ilgili sorularım var. bunların cevaplarının hala net olmadığını düşünüyorum.

evimdeki sistem bir pc ve dahili uydu alıcısı olan bir lg tv'den oluşuyor. gayet basit. pc hdmi ile tv'ye bağlı.

soundbar alırsam film, oyun vb işler için kullandığım pc yine hdmi ile tv'ye bağlanacak, tv de optik ile soundbar'a bağlanacak; yine basit görüldüğü üzre.

1) peki ben şu halde pc'de dts'li bir film açtığım zaman soundbar'da dts formatıyla ses alabilecek miyim?

2) çevreleyen (surround) ses konusunda 2.1 ve 4.1 soundbar'lar arasında ciddi bir fark var mıdır, malum 2.1'de çevrelemeye yeterecek 4 kanal yok.

özellikle cihaza sahip olup da pc ile kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

dün teknosa'ya gittim, bu ürünün yeni serisi las450h'ta indirim vardı. 600 lira yerine sıfır kutulu halde 400 liraya bir adet aldım.

kendi sorumu kendim yanıtlayayım:
    pc'den direkt dts ses alınamıyor. ancak benim pc'de plex kurulu, tv'm lg lm620s serisi ve plex destekliyor. dolayısıyla tv arayüzünden plex girişini seçip destekleyen bir film açarsam dts sesli olarak film izleyebiliyorum.

Hocam bütün Teknosalarda mi aynı fiyat? O halde ben de sizin aldığınızdan alayım. 399 tlye 3531a buldum internette ama kararsız kaldım simdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 16Kırmızı kullanıcısına yanıt
    fikrim yok açıkçası, dün bitti diyorlardı, düşündüğünüz mağaza varsa arayın sorun belki bir şey yaparlar.
  • çok ilginç bu ürünün fiyatı bir türlü düşmedi,halaa yüksek fiyat... 3530 un hakkettigi fiyat aslında 300,350 tl ....
  • almayı düşündüğüm bir ürün.
    teknik boyutta yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
    tv plazma eski model harici bir ses girişi yok
    android özellikli hd uydu alıcım var. optik ses çıkışı mevcut.
    tv ile uydu alıcıyı hdmi ile bağlayıp
    uydu alıcıyı soundbar ile optik çıkıştan bağlasam bip problem yaşarmıyım.
    karışıklık olmaması adına tv nin sesini kısmam gerekiyor sanırım.
    cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalban

almayı düşündüğüm bir ürün.
    teknik boyutta yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
    tv plazma eski model harici bir ses girişi yok
    android özellikli hd uydu alıcım var. optik ses çıkışı mevcut.
    tv ile uydu alıcıyı hdmi ile bağlayıp
    uydu alıcıyı soundbar ile optik çıkıştan bağlasam bip problem yaşarmıyım.
    karışıklık olmaması adına tv nin sesini kısmam gerekiyor sanırım.
    cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Dediğiniz gibi bağlantı ile ses alırsınız sıkıntı olmaz.

• Bugun 265 tl den teknosadan aldim. 299 liraydi 33 lira da world puan dusunce 265 kusur oldu. Daha deneyemedim adam akilli

• Hayirli olsun ilk alanlar bende dahil 500 den brn 650 mi ne vermistim blueray alican bu sisteme

• quote:

Orijinalden alıntı: ibosivas58

Hayirli olsun ilk alanlar bende dahil 500 den brn 650 mi ne vermistim blueray alican bu sisteme

Bluray var ama alette digital çıkış yok maalesef. Napacağım bakalım.
  • ürünü bende takip ediyorum 499 tl görünüyor teknosada. 299 fiyatını nasıl aldın.cumartesi turuncu indirim falanda görünmüyordu. çok iyi fiyata sahip olmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalban

ürünü bende takip ediyorum 499 tl görünüyor teknosada. 299 fiyatını nasıl aldın.cumartesi turuncu indirim falanda görünmüyordu. çok iyi fiyata sahip olmuşsun

Teshir urunu idi ama ciziksiz. Denk geldi normalde samsung f450 niyetlenmistim ama bu oldu..

• valla sorunsuz ise süper fiyat. geçmiş olsun kaçırmışız büyük fırsat nereden almıştın? şansımı bir deneyim :)
  • Merhaba arkadaslar birsey sorucam.

Lg nin bu modelinden bende de var fakat son zamanlarda subwoofer ile basim dertte. Yanyana durmasina ragmen surekli bir baglanti kopmasi problemi yasiyorum bu konuda ne yapabilirim daha once boyle bir sorunla karsilasan var mi?

• Bu subwoofer kopma sorunu bende de var,yardimci olabilecek bi arkadas varmi acaba

• Benimkisi oldukca uzakta olfuhu halde bi dorun olmadi teknik bi ariza oldugunu dusunmuyorum yasadiginiz sorun icin kullanim klavunuzu inceleminizdr fayda var

• Arkadaşlar merhaba. 3530a soundbarı dün aldım ve sony tv'me bağladım. Benim sorunum bluetooth aracılığı ile bağlantı yapıp dinlediğimde ses çok çok iyi geliyor ancak optic kablo ile bağladığım tv'deki yayınlar, müzik kanallar veya hd kanallarda ses oldukça düşük seviyede. mesele bluetooth ile 30-35 seviyesi tatmin edici olurken, optical1'e aldığımda 70 seviyesi ancak yeterli oluyor. Bunun nedeni hakkında bilgisi olan lütfen cevaplayabilirmi? Teşekkürler
  • Arkadaşlar ben de bu sabah sakarya vatandan bu ürünü aldım. Kampanyaya girmiş 499 tl den 299 tl ye düşmüş
    Siyah ve metalik rengi fiyatları aynı bence fiyatları uygun.

• Ben de bu ürünü takip ediyorum bir türlü düşmedi fiyatı.

Bir de bilgisi olan yanıtlayabilirse sevinirim. LA660S modeli ile bağladığımda sesi direkt DTS olarak alabiliyor muyum?
  • Selamünaleyküm arkadaşlar,

İhtiyacı olan için iyi fiyat.

Normalde 999 tl. Ama KPL1508TV300 kodunu indirim kodu hanesine girerseniz 300 tl düşüyor. Hatta ödemeyi World kart ile yaparsanız 25 tl' de puan veriyor.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_LG-LAS650M-BTURLLK-320-W-Kablosuz-Soundbar-Ev-Sinema-Sistemi,103452,2023253.html?langId=-14

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.