Şimdi Ara

Soundbar sonrası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Soundbarın sesi hoşuma gitmediği için sattım.

Soundbarı özetleyeyim (kişisel görüşüm) : netflixde film izlerken 10 numara haricinde tv ve youtubeda müzik dinlerken çöp

Daha önce forumdan birkaç arkadaş farklı konu başlıklarında yardımcı oldu teşekkürler falat çok yabancı olduğum için böyle bir konu açma gereği duydum

Arkadaşlar özetle tv den youtube taki müzikleri dinlerken zevk alayım temiz ses versin tek derdim bu olacak bir müzik sistemi tavsiyenizi bekliyorum. Apartman dairesinde yaşıyorum fazla açamam sesi

Bir de merak ettiğim bir konu var stereo amfiler sarı sitede hep eski ve pahalı yeni model stereo amfi de fazla yok piyasada neden acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Turkiyede kimse sesten anlamaz anlayan zevk sahibi azinlikta bu dolar euro kurunda bu ise kalkismiyor dolayisi ile piyasasi olusmayan urunun satisida olmuyor. Sizin sorununuza gelince sony setlerin fiyatlari genelde daha uygun oluyor sony den stereo yada sinema anfisi alip ucuz yollu hoperlor bakinderim 8 ohm olduktan sonra eski muzik seti hoperlorleriniz bile bir yere kadar is gorur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.