Şimdi Ara

SoundBlaster PCI (ES1373)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim başlıktaki ses kartıyla başım belada. Win XP driver'ınıda bulamıyorum. Deli olcam. Xin XP SP2 kurulu bilgisayarda windows kendisi Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM)
    olarak görüyor. Winamp'ı açıtığımda şarkıya tıklıyorum. Bu mesaj çıkıyor "Device not found.Please select another device in configuration. Error code:88780078". Arkadaşlar bir el atında kurtaralım şu ses kartını.!!!...

• valla usta ne deyım sımdı sana bılmıyorum googleden tam modelını yazarak xp drıverını ındırdınmı tam olarak sıstem tanıyomu kartı?
  • Walla aramadığım yer kalmadı. XP driver'ı yook. 98se,ME,NT var XP yook. Bu eski kartlar acaba NTFS dosya sisteminde çalışmamak gibi bir şey yaparmı. Acaba sistemi FAT32 'mi yapsak yaa.
  • Bende 4-5 ay önce crative soundblaster live 5.1 almıstım.Aynı hatayı veriyordu.Ama bende win98 kuruluydu.Xp kurunca düzeldi.Biligsayarıda daha yenilememiştim o sıralar.Mecburen xp yle kastıra kastıra çalıştırmak zorunda kalmıştım.Yani senin sorununun tam tersi.Diyeceğim o ki ya 98 kurucan yada yeni bir ses kartı alıcaksın.Zaten pc eskiyse rahatlar biraz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.