Bildirim
SoundEffect
Philips OneBlade QP630/51 Yedek Bıçak Seti : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2J8XTYY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biraz daha ayrıntılı şekilde sisteminden bahsedersen sorunu çözmek kolaylaşır.Yani ses kartınmı var yoksa onboardmı kullanıyorsun.Yani bu şekilde bir cevap vermek zor. -
Bende msi k8n sli platinium anakart var.Ses kartı da onboard.Ses kartı 7.1'e kadar destekliyor -
Ohalde anakartında kendi ses programı olmalı yani kullandığı ses çipinin bir programı vardır.Mesela realtek yada cmedia gibi.Programdan sesi 5.1 olarak ayarladığından ve kolonlarını doğru şekilde bağladığından eminmisin? -
Evet,bağlantılar doğru.Onboard ses kartım creative live 24 bit.Creative'in hoparlör ayarları bölümünde 5.1 seçili.Hatta test bölümü var,testi yapınca hepsinden ses geliyo ama film,müzik gibi olaylarda gelmiyo.Anlayamadım bir türlü neden olduğunu. -
senin anakartının üzerinde creative sound blaster onboard ses kartı var çok iyi bir ses kartı anakartının cd sinde mutlaka vardır driveri o sound manageri kullanıyorum. benim bildigim realtek chipli ses kartları için cd ne bak yoksa creativin sitesine bak.... -
sorununu anlayamadım testte geliyor diyorsun baglantılarınla oyna ve mutlaka ayarlar kısmında bir hata yapıyorsundur.....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X