Şimdi Ara

Dts Sound + :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce Metallica'nın The black albümünden 1 şarkı indirdim 50 mb bir şarkı dts audio file yazıyor. Benim bilgisayarda dts destekli olduğu için k - lite codec full pack indirdim ve media playerden açtım ses güzel youtubeden açıyorum aynı şarkıyı arada çok azıcık bir fark var ben ahım şahım bişe bekliyodum.

edit ; bi yerde yanlışlıkmı yaptım acaba tatmin etmedi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantonya -- 27 Aralık 2014; 23:42:17 >

• furkantonya F kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim aradaki farkı anlayabilmek için ses sisteminizin de iyi olması gerekir. Dts bir dosya tipidir. Bu sebeple doğru kodek yüklü olan her Pc senin deyiminle dts destekli olur. Yani bu olay senin Pc'ne özel bir olay değil.

Yanlış hatırlamıyorsam sende laptop vardı. Zaten laptop hoparlörü ile ne dinlesen fark olmaz. O yüzden boşuna zorlama. Adam gibi bir hoparlör alırsan aradaki farkı ancak hissedersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Yalnız başka bir laptop olsa dts nasıl açar ki ? Dts destekli olması lazım sistemde dts hoparlör yoksa nasıl çalabilir? Ayrıca ses sistemim olursa var zaten köşede z506 optik coaxial girişi yok?? Dts sesi almak için giriş mecbur? Bilgisayarda sadece jack girişi var.
    Oncelikle digital bi girisin ve hoparlorunde cikisinin olmasi lazim. Yani misal z5500 ve xfi sb 5.1 pro ikilisi

• ama pc de digital bi giriş yok işte? sonuçta jack ilen bağlanır başka bi şansı yok ki
    Hocam dts ses almak istiyorsanız ya dediğim gibi bir optik çıkışı olan ses kartı alacaksınız ve tabii kide optik desteği olan ses sistemi. Yani misal her şeyi doğru yaptıgınız zaman z5500 panelinde dts veya dolby digital sound diye gösteriyor. Bu dts ses için jax değil coax veya optik giriş lazım yani sen müziği dinlersin normal ama dts dinleyemessin.
  • Pc kasasında bildiğim kadarıyla ne optik ne coaxial giriş var. Anlatmak istediğin ses kartından bilgisayara nasıl bağlanıcaz jack la ve ya rca tipi kabloyla?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Laptopsa dedigim ses karti degilse pci exp. ses karti alacaksin. Laptop icin olan usb olsrsk masaustu icin olan ise pci exp slotundan baglaniyor hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.