Şimdi Ara

5.1 Digital Decoder DTS - Dolby Digital

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Resimler temsilidir ama ürünle aynı görüntüdedir, analog ses sistemlerinizi ps3, xbox 360, lcd - led tv, blu-ray player gibi aletlere bağlayıp dijital ses şansı sunan çok kullanışlı bir alettir, 105 tl ye satıyorum 5 tl yi pazarlık sevenler için koydum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     5.1 Digital Decoder DTS - Dolby Digital

• Hayırlı satıslar..
    Bu ürünün sıfırı su an 51 usd Fiyatta duzeltme yaparsanız cıhazınıza talıp olurum.
    Saygılarımla
  • Dostum linkte verin türkiyede 52 dolara satılan yer varsa bende revize edeyim fiyatımı 180 tl den satldı bi ara şimdi satan yer varmı bilmiyorum, he çin sitelerinde 50 dolara getirtebilirsiniz belki ama geldiğinde içinden çıkacak ürününde riskini almış olursunuz, ben bu ürünü forumda bi arkadaştan almıştım yalan olmasın hatırladığım kadarıyla 115 tl verdim kar etmeden satıyorum.
  • Üstadım selam ;

Amaç sizi zarar ettirmek ya da kasıtlı bir yorumda bulunmak değil.http://dx.com/p/coaxial-dts-ac3-5-1-digital-audio-gear-decoder-65727 Burada 7 iş günü içerisinde 0 ürün alıyorum. Bozuk mu çıktı iade edip yenisini alıyorum. Dx den defalarca ürün aldım. Eninde sonunda ürün ikinci el. 1 ay sonra bozulmayacağının garantisi yok. İkinci el almanın avantajı fiyatının düşük olmasıdır zaten alan kişi ürünün daha sonra bozulma ihtimalini göze alarak satın alıyor. İlk mesajımda dediğim gibi fiyatı revize ederseniz ürününüze talibim. Bu arada ürün sizin istediğiniz fiyatı isteyebilirsiniz saygı duyarım. Hayırlı satışlar.

• Hocam ben bu işin ticaretini yapmıyorum 100 tl lik alet için kimsenin kalbini kırmak istemem bende ikici el olarak forumdan 115 tl ye aldım işimi gördü 100 tl ye satıyorum, siz 51 dolar yazınca sıfır garantili olarak anlaşılıyor, sonuçta garantisi olmayan ürünü çinden getirtiyorsunuz ayrıca hepsiburada 2 yıl garanti ile 199 tl ye satıyormuş şimdi baktım istediğiniz yerden almakta özgürsünüz dx den alabilirsiniz 54,9*1,9503 = 107,07 tl hatta aliexpress de daha ucuz fiyatlarda vardır araştırın, bende dx den sipariş veriyorum 7 günde gelen bişi olmadı şanslıysanız 3. hafta içinde elinizde olur.
  • @taktun Hocam,

-DX'den en az 15-20 defa alışveriş ettim, hiçbiri 7 günde gelmedi. DX ülkemize ürünleri china post'la gönderiyor ve bu şirketle ürünlerin 7 günde gelmesi imkansızdır. Gelmesi 1-1,5 ayı bile bulabilir. Ben DX'ten aldığım bir ürün için 3 ay beklediğimi de bilirim. Çünkü DX ürünleri siparişten sonra tedarik eder ve son derece yavaş çalışır. Bu arada gönderim için daha hızlı olabilecek özel kargo şirketlerini seçerseniz ürünün gümrükte takılması gündeme gelir. Kesin takılmaz diyen yalan söyler. Kaldı ki o özel kargoların ücretleri de yüksektir.

-Bozuk çıktığında alıp yenisini iade etmeniz sancılı bir süreçtir. Gitmesi- kontrol edilmesi- gelmesi hem risklidir, hem de uzun zaman alır. Kaldı ki ürünü sizin bozmadığınıza onları inandırmanız da gerekecektir. Size iyi şanslar.

-DX ten aldığınız ürünün de 1 ay sonra bozulmayacağını garantisi yok. DX'in ürün değişimi yapacağının da garantisi yok. Hatta bence öyle bir ihtimal bile yok. DX'ten de alsanız GARANTİSİZ ürün alacaksınız.

Yurtdışından yalnızca siz alışveriş etmiyorsunuz, biz de iyi-kötü alışveriş yapıyoruz hocam, lütfen insanları yanlış ve yanlı bilgiler vererek yanıltmayalım. Tarif ettiğiniz gibi bir dünya yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 24 Ağustos 2013; 15:43:10 >

• @MacGyver. teşekkürler dostum yorumun için , benim söylemek istediklerimi söylemişsin ama ben söyleyince ürünü satmak için takla atan satıcı gibi görünmek istemem, benim işimi gördü insanların bu tarz dijital reciver a ihtiyaç duyduklarını biliyorum birinin ihtiyacını görsün diye koydum satışa, çokta önemli değil satılmazsa, hergün güncelliyorum ilanı sadeece bana bi zararı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bunun benzerini Türkiye'den aldım, Playvision marka. Çok memnunum. 2 yıl kadar önce 180 TL'ye almıştım, maaşallah sorunsuz çalışıyor. Ps 3'de takılı ve seslerden çok memnunum. Bence arkadaşın fiyat çok iyi, hayırlı satışlar dilerim.
  • Bende sony 'nin 5.1 pasif ses sistemi var (Sadece kolonlar) , bu cihaza girerek led tv den ses çıkışı alabilir miyim?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendrix884

Bende sony 'nin 5.1 pasif ses sistemi var (Sadece kolonlar) , bu cihaza girerek led tv den ses çıkışı alabilir miyim?

Teşekkürler.

Malesef alamazsınız. Bu cihazın çıkışı direkt pasif hoparlorlere baglanamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignorius

quote:

Bende sony 'nin 5.1 pasif ses sistemi var (Sadece kolonlar) , bu cihaza girerek led tv den ses çıkışı alabilir miyim?

Teşekkürler.

Malesef alamazsınız. Bu cihazın çıkışı direkt pasif hoparlorlere baglanamaz.

Selamlar Dostum ,

Peki şöyle bir şey alsam pasif hoparlör uclarına ilgili jackları bağlasam ve didital optk ilede led tv ye girsem tv yayını sesi alabilir miyim ya da tv ye HDD bağlasam ses alırmıyım?

Teşekkürler.

Paisf hoparlör var elimde...tv yayını ve hdd film oynatma için bağlama bir şekil arıyorum....

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/everest-dvd-n80-5-1-led-ekran-dvd-oynatici-87426695#product-information

• Selamlar.
    Benim anladigim tvvye hdd baglayip film izliyorsunuz. Ayni zamanda tv yayinlarinda da elinizdeki pasid Hoparlörleri kullanmak istiyorsunuz.

Ilandaki everest dvd oynaticinin 5.1 girisi yok sadece cikisi var. Isinize yaramaz.

Siz o pasif hoparlorleri kullanmak istiyorsaniz pioneer vsx-322 gibi bir avr almaniz gerekiyor. Bu sekilde hem hoparlorleri kullanabilirsiniz hem de bir avr niz olmus olur. Tv nin oprik ses cikisini avr ye girersiniz. Avr dts cozdugu icin bu basliktaki dekodere de ihtiyaciniz kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Selamlar.
    Benim anladigim tvvye hdd baglayip film izliyorsunuz. Ayni zamanda tv yayinlarinda da elinizdeki pasid Hoparlörleri kullanmak istiyorsunuz.

Ilandaki everest dvd oynaticinin 5.1 girisi yok sadece cikisi var. Isinize yaramaz.

Siz o pasif hoparlorleri kullanmak istiyorsaniz pioneer vsx-322 gibi bir avr almaniz gerekiyor. Bu sekilde hem hoparlorleri kullanabilirsiniz hem de bir avr niz olmus olur. Tv nin oprik ses cikisini avr ye girersiniz. Avr dts cozdugu icin bu basliktaki dekodere de ihtiyaciniz kalmaz.

Oooo çok teşekür ederim.Aradığım bu sanırsam , gerçi şu an lg ve samsung un 300tl lik ses sismlerine bakıyordum bende sadece cihazı kullanmak adına..

bu cihaz her türlü sesi alıyor değil mi mkv fln oynatırken?

875 e buldum VSX-322-K modelini pahalıymış cok :(( Ben böyle 100-250 arası bir şekilde bişi düşünüyordum ama ...

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrix884 -- 23 Ekim 2013; 17:41:41 >

• quote:

quote:

Selamlar.

Oooo çok teşekür ederim.Aradığım bu sanırsam , gerçi şu an lg ve samsung un 300tl lik ses sismlerine bakıyordum bende sadece cihazı kullanmak adına..

875 e buldum VSX-322-K modelini pahalıymış cok :(( Ben böyle 100-250 arası bir şekilde bişi düşünüyordum ama ...

Teşekkürler.

merhaba, 150 - 200 TL ye bu dediğiniz işi çözemezsiniz. Elinizdeki hoparlorler nedir kalitesi nedir bilmiyorum. Bu işi en ucuza çözebileceğiniz şekil ya paket ses sistemi olur ya da elinizdeki hoparlorler iyiyse 322 yi alın derim.

322 tv den gelen optik sesi çözer. Ya da başka bir film oynatıcıdan (dvd player-bluray player vs.) gelen optik sesi çözer. Çözdüğü sesi pasif hoparlorlere gönderir. Anfi görevi görür.

322 nin kendisi film oynatmaz.

Aşağıdaki sorularıma detaylı cevap verirseniz daha yardımcı olabilirim.

1) TV nizin modeli nedir?
    2) Film oynatan oynatıcınız var mı? Filmleri USB ile tvden mi izliyorsunuz başka oynatıcı var mı?
    3) Hoparlorlerinizin marka modeli nedir? Markası yoksa kaç Ohmluk ve kaç Wattlık hoparlorlerdir?

• quote:

quote:

quote:

Selamlar.

Teşekkürler.

merhaba, 150 - 200 TL ye bu dediğiniz işi çözemezsiniz. Elinizdeki hoparlorler nedir kalitesi nedir bilmiyorum. Bu işi en ucuza çözebileceğiniz şekil ya paket ses sistemi olur ya da elinizdeki hoparlorler iyiyse 322 yi alın derim.

322 tv den gelen optik sesi çözer. Ya da başka bir film oynatıcıdan (dvd player-bluray player vs.) gelen optik sesi çözer. Çözdüğü sesi pasif hoparlorlere gönderir. Anfi görevi görür.

322 nin kendisi film oynatmaz.

Aşağıdaki sorularıma detaylı cevap verirseniz daha yardımcı olabilirim.

1) TV nizin modeli nedir?
    2) Film oynatan oynatıcınız var mı? Filmleri USB ile tvden mi izliyorsunuz başka oynatıcı var mı?
    3) Hoparlorlerinizin marka modeli nedir? Markası yoksa kaç Ohmluk ve kaç Wattlık hoparlorlerdir?

Merhabalar ,

Öncelikle yardımların için çok teşekkür ederim...

1-)Tv modeli : samsung 32d5000
    2-)Aslınsa film oynatıcı kullanmak istemiyorum , bilgisayarımdan network üzerinden samsung allshare ile genelde film izliyorum ya da usb hdd bağlayarak film izliyorum.
    3-)cihaz olmamak ile beraber kolonlar aşağıdaki linktedir model : DAV-DZ230;
    http://www.sony.com.tr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-dz230/teknik-ozellikler#tab

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrix884 -- 24 Ekim 2013; 10:22:27 >

• Merhaba,

Elinizdeki sistemin sub ve speakerları 3ohm görünüyor. İngilizce kılavuzunda bu şekilde yazılmış. Kullanım Kılavuzu

AVR ler genelde 6-8 ohm a göre ayarlıdır. 3 ohmluk hoparlor baglarsanız AVR nizin çıkışını yakabilir.

3 ohmluk hoparlorleri nasıl sürersiniz bilemiyorum. O hoparlorleri kullanmanız zor bence.
  • arkadaşlar inşallah halletmişsinizdir işinizide konuya güzel çöktünüz yeni ilan açayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyy

arkadaşlar inşallah halletmişsinizdir işinizide konuya güzel çöktünüz yeni ilan açayım bari

Bu gidişle senin cihazdan birde 5.1 logitech fln alacas sanırsam gene sana yarıyor :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alyy

arkadaşlar inşallah halletmişsinizdir işinizide konuya güzel çöktünüz yeni ilan açayım bari

Bu gidişle senin cihazdan birde 5.1 logitech fln alacas sanırsam gene sana yarıyor :))

megaworks thx 550 satyorum zaten dostum zamanında ikisini birlikte kullanmak için almıştım ilanımı kontrol et müthiş ikili oluyorlar

• @ally hocam kusura bakma konu dağılmış gibi oldu ama olay sonunda anlaşıldı.

@hendrix884 hocam benim kendim içim bu hafta yaptığım çözüm bu şekilde.

Bende üniversideyken aldığım Inca 5.1 125Watt rms ses sistemim vardı ve hic kullanamadım hep yattı.

Şidi Samsung 51F5570 plazma tv aldım be bu başlıktaki optik dekoderi aldım ve TV nin optik cıkısını bu dekodere bagladım. Dekoderin cıkıslarını da esli Inca 5.1 sistemimin girişlerine bagladım.

Az önce Pasific Rim i 1080P ve DTS izledim. Muhteşemdi.

Benden tavsiye eğer ucuz yollu ses sistemi kuracaksan ikinci el bi 5.1 ve bu başlıktaki optik dekoder işini görür.

Benim sistem 125 W rms ( sub 50W ve 5X15W) son ses 80 ben 55 den yukarı cıkamadım.

Bence thx550 ile süper bir ikili olur. @ally ile anlaş bence :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.