Evet beyler burada deneyip beğendiğiniz source modlarını yazarsanız hep birlikte oynayabiliriz,sonuçta beleş Özellikle server konusunu merak ediyorum,rahat server bulabiliyor musunuz,ping/lag durumları nasıl?
Research&Development Insurgency
ikisini oyna hayatını yaşa.
@Gordon Eyvallah hacı denerim onları.Şu ortaçağ temalı oyunları merak ediyorum kılıç/kalkan falan onları oynayan yok mu hiç?
Zombie panic source Age of chilvalry Pirates,vikings&Knights 2 NEOTOKYO
Bunlar benim oynadıklarım hepside çok kaliteli modlardır ametör yapılmış dandik modlardan deyil bunları dene.Hepsinin de girebilecek server bulunuyor özellikle age of chivalry oldukça fazla insan oynuyor
Sağolun beyler,bugün pirates,vikings knights 2'yi kurdum.Bi 30dk falan oynayabildim,çok uzun süre eğlendireceğini zannetmiyorum ama gayet zevkli,10saat falan gidebilir.Yüklerken 2.5gb dediğine bakmayın bende 1-1.5gb falan indirdi.Diğerlerini de sonra denerim tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkürler
Yorum yapayım belki faydalananlar olur. Bugün Age of Chivalry'i de denedim, pvk2 ye göre daha gerçekçi,simulasyona biraz daha yakın bir oyun olmuş,o açıdan güzel.Aslında baya güzel bir mod ama makyajlanması pvk2 kadar başarılı değil,özellikle sesler falan.Kıyaslama yapacak olursak aoc'nin combat sistemi daha gerçekçi ancak pvk2'de daha aksiyonlu bir combat var,özellikle yöne bağlı olarak block ve saldırı yapma sistemi pvk2yi çok üstlere çıkartıyor.Benim tavsiyem ikisini de indirmeniz yönünde olur,baya güzeller çünkü
geç onları ya Team fortress 2 yada CS: Source derim.. ama yeni gelen updateden sonra CS: S oynanmaz oldu. adam vuruyosun level vs. atlıyor yeni achivementler açilior tam bir sacmalik..
hidden source beta, hl2 coop (sven ya da half life synergy diye geçiyor olmalı) insungurency, zombie panic source...
hidden source serverımız var, hl2 coop serverımızı da açacağız yakında...
@skllmyh İndirime girerse tf2 alacağım ama türler açısından modlar gayet güzel.Özellikle ortaçağ temalı sağlam fps yok pek (m&b'nin dövüş sistemi temelde modlarla aynı olmasına rağmen rezalet),böyle zevkli oluyor.CS konusuna hiç girmeyelim,nefret ederim. @ zurrani Zombie panic'i düşündüm de zaten kf ve l4d2 var,ona gerek yok.Co-op için hl2 veya episodelarına sahip olmak lazımmış galiba,bende l4d2 sadece.Hidden source'a bakarım. Eyvallah
hl2 coop sadece hl2 haritaları ile de çalıştırılabilir olması lazım, server çalıştırırken ayarlanmasına bakmalı. hidden çok iyidir, çok oynadık. bizim klan sitesinde bir incelemesi var incelemeler bölümünde, bakarsın.
@zurrani Eyvallah hocam baktım 175mb birşeymiş zaten,indirir oynarım boş zamanımda.
quote:
Orijinalden alıntı: skllmyh
geç onları ya Team fortress 2 yada CS: Source derim.. ama yeni gelen updateden sonra CS: S oynanmaz oldu. adam vuruyosun level vs. atlıyor yeni achivementler açilior tam bir sacmalik..
ne alaka level atlama diye bir şey yok, achievmentler da artık her oyunda standart oldu, tf2 de gözüne batmıyorda css de mi batıyor
her oyunda olması zaten sıkıntı.her oyunun ayrı bir özelliği olmalı.Bu achivementleri cs 1.6 ya yapsınlar bak bakalım kaç kişi oynuyor o oyunu.Cs de bu tür seylere girmeyeceklerdi sırf benim bildigim 25-30 kisi oyunu bıraktı.baskalarını düsünemiyorum bile
achvievementler ile oyuncu azalmasının ne alakası var?
CS oyuncuları hic bir degisiklik istemiyorki.sorunda burda işte oyuna update yaptılar TF2 oyunu gibi adam vuruyosun yıldız kazanıyosun yeni skiller vs.bunu isteyen olmadığı için o kadar grup açtık tepkimizi belli ettik ama fayda yok.. CSS Sucks Update..
CS'cilere yaranılmaz işte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme