Şimdi Ara

Sourcede Hata Bakarmısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Cs Source'yi Makineme cd'den kurdum ve serverlara tıklayınca

newer protocol 7 than your client 5 diyor

bnm protocol 5 onlarınki 7 diyo yani ne yapmam gerekiyor

• dh öldümü aloo?
  • arkadaşım source oynaman için orjinal alman gerekio haberin olsun bedavada oynarsın ama oyandığın serverlarda hile li olma şansı çok yükse bide admin de fazla olmyooo bedava oynamak içinde beya bir uğraşırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 12 Şubat 2007; 13:45:17 >
  • www.steampowered.com a girip kredi kartınla steam id alman lazım yoksa source u ancak botlarla oynarsın...Fiyatı 19 $.Steam ID aldıktan sonra oyunu download etmende lazım.2. yol ise bilgisayar oyunu satan firmalara gidip Half-Life 2 almam.Episode 1 fln olmaz.Yalnızca HL2...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_74

arkadaşım source oynaman için orjinal alman gerekio haberin olsun bedavada oynarsın ama oyandığın serverlarda hile li olma şansı çok yükse bide admin de fazla olmyooo bedava oynamak içinde beya bir uğraşırsın

Bedava oynamak için napmamız gerekiyo anlatabilirmisin?
  • onu fazla bilmiorum sadece öyle bişeyin olduğunu biliyorum ama orjinal servarlar giremiyorsun orjin olmayanlarda hileci çok olduğundan oyunun keyfi yok bide sadece oynasana.com servarları güzel diğerli fazla para etmez sana söylüyem oynasana.com girmen içinde orjin alman lazım ben de orjin aldım ve oynuyorum ve çok keyifli oluyooo. sana tavisyem oyunu orjinal alıp oynamak öbür türlü de çoookk uğraşırsın en azın bi 2 -3 gb yakın netten download yapman gerekebilir haberin osun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 13 Şubat 2007; 17:05:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.