Arkadaşlar iki gündür deniyorum hacktheiphone.com/1.xml ekleyince içinde bsd geliyordu ama artık gelmiyor.ayrıca markmon.mine.no:90/iphone/repo/repo.plist ekleyincede bigbos nesroms ve bigbos cominity geliyordu bunlarda gelmiyor artık sebebini bir bilen varmı acaba?
markmon.mine.no:90/iphone/repo/repo.plist
bu adrese artık bende giremiyorum zaten sayfayı normal olarakda kayıt edeym dedm blank page geldi sayfayı kaldırmışlar anlicagn ilk sorunun hakknda bilgm yok maalesef bsd bir klasormu yoksa programmı programsayukledikten sonra gorunmuyorda
arkadaşım orası no değil nu olacakta ondan yanlış yazıyorsunuz adresi ayrıca hackthe iphone da bsd olmamsının nedeni zaten size gelen installer içinde system klasörü içerisinde bsd var bunu olması gereksiz oldugundan kaldırdılar ..
anrıca size bu dediğiniz source nini yeni adresini vereyim bosuna uzun uzun yazmayın..
sleepers.net/iphonerepo
bunu eklerseniz aynı adrestekiler çıkar .. yada eski adresteki no yerine nu yazarsanız düzelir haaa arada eger telefonunuzda KB yükleyip otomatik düzeltmeyi kapamadıysanız arada nu yazarken bunu otomatik by şekline çeviriri buna dikkat edin ..
tşk ederim deneyeceğim.bu arada mms ayarlarını tam yapamadım.svirlymms kurdum ama olmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme