bende full sezonlar ve bölümler mevcut ama beni ekleme
blacksabbath ekledim seni .. !
selamlar benıde ekleyıin
quote:
Orjinalden alıntı: Morfildor
Son mesajımdan beri istekte bulunanlar eklendi ayrıca South park temasını tekrar weriyorum sanırım linki değişmiş
South PARK Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan "msgsres.dll" dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın.
Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.
kopyalayıp yapıştırdım msn i açtım simsiyah bir sayfa çıktı neden olabilir?
arkadaşlar beni de ekleyin.
bu arada en çok hangi sezonu beğendiniz.Ben 5 ve 10. sezona bayılmıştım.Hele 5.sezonda simpsons'larla dalga geçilen bölüme bayılmıştım.cartman akvaryumda uygarlık yetiştiriyordu(spermlerle).Sonra bu uygarlık cartmanın heykelini yapınca cartman da camdan çıkıp anne ben tanrıyım diye bağırıyordu.Nedense en sevdiğim bölüm o olmuştu
arkadaşlar benide ekleyin.bende bölümleri teker teker indiriyorum en çok hoşuma giden 2. sezonda kenylerin evinde su çiçeği kapmak için kaldıklarında cartmanın kennylerle fakir diye dalga geçmesi çok komikti.
Super bişi cok yaratıcı ve CARTMAN RULZZ. Özellikle WoW'u kaale alan bolumune kopmustum bu arlar yayınlamıolar deli olcam obur tvye S bandı taktırdım o ara yayınlamamaya basladılar
Evet bu aralar hic goserilmiyor, Family Guy oynuyor. Yeniden baslayacak mi South Park; bilgisi olan var mi?
quote:
Orjinalden alıntı: __RayAllen20__
Evet bu aralar hic goserilmiyor, Family Guy oynuyor. Yeniden baslayacak mi South Park; bilgisi olan var mi?