Şimdi Ara

South Park Fan Club (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uydu veriyor degil mi?Adam gibi izleyemiyoruz bisi uydu olmayınca

Not:Beni ekleme cünkü hic izlemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 7 Haziran 2008; 1:31:51 >
  • Dostum beni de ekle SP is nomber 1

Butters - Cartman - Kenny ve Mr.Mackey dehşet yaa ( t'mam :) )
  • konu çok geriye düşmüş ya böyle bi fan clubın buraya kadar düşmesi üzdü beni
    benide ekleyin lütfen....
  • hastasıyım. hiç kaçırmamaya çalışırım benide listeye beklerseniz sevinirim .sanırım 1 kere kaçır mıştım.
  • benide ekle kardeş

12. sezon 8. bölüm nezaman çıkacak bilgisi olan varmı?
  • Arkadaşlar sizde şu bölüm war mı?? >> 10. sezon galiba 1008. bölüm | Make Love, Not Warcraft | böyle bir bölüm war izledim bunu ancak download bulamadım veya işte south parkın tüm sezonlarını nerden download edebilirim siz bilirsiniz dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhØxien

Arkadaşlar sizde şu bölüm war mı?? >> 10. sezon galiba 1008. bölüm | Make Love, Not Warcraft | böyle bir bölüm war izledim bunu ancak download bulamadım veya işte south parkın tüm sezonlarını nerden download edebilirim siz bilirsiniz dimi

Bende arıyorum ark.lar bütün sezonları bulabileceğimiz link verebilirmisiniz...
  • Begenen cok ama uydu olmadıgı icin ben izleyemiyorum
  • tüm sezonlarını altyazılı indirmek lazım
  • Beyler bu south parkın bölümlerini internette nerden indirebiliriz. Bildiğiniz bir site varmı?
  • Ben genellikle Limwire'den indiriyorum, çok da çabuk geliyor. Altyazıları ise spturk.com da bulabilirsin.
  • sağolsun e2 sayesinde eski günleri hatırlıyoruz gülüyoruz tekrar yine kaçırmadan izliyorum ''hepimiz kenny mccormick'' iz
  • Benide ekleyin süper bir dizi gerçekten. Cartman gülmekten s.çtırıyo adamı
  • Evet e2'de yayinlaniyor, her gece saat 00.10'da. Haberiniz olsun, izleyin firsat buldukça, eski sezonlari veriyor.

Bu arada "Scott Tenorman Must Die" bolumunu izlemeyenler, bi sekilde izlesin derim, altima yaptim nerdeyse gulmekten.
  • indirdim bütün diziyi çekip çekip izliyeceğim
  • Dün arkadaşımda 2.sezonun (sanırım) 1. yada 2. bölümünü izledim zaten sürekli izleyen arkadaşlar hatırlayacaktır.

o bölümler yayınlandığı sırada 1. nisanmış ve yapmcılar 1 nisan şakası yapmak için özel bi bölüm hazırlamış

saddam hüseyin kanadayı ele geçiriyor sonra kanada da bir stadyumda saddamı öldürüyorlar ve stadyumda seyirciler TÜRKLERİ yok ettik diye bağırıyor.

Bu yapımcılar ne kadar ....... insanlar

saddamla bizim ne alakamız var.
  • hemen ekleyin benide
  • benide ekleyin hemen ve make love not warcraft ,christian rock hard ve scott tenorman must die, favori bölümlerim
  • benide ekleyiiiiiiin

4evaa South Park
  • eklermisin kardeş
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.