1. sezon 9.bölümde ölmüo... baya sevinmişti ayrıca 7.sezonun çogunda ölmüyodu diye hatırlıyorum
olabilir..tam olarak hatırlamıyorum
arkadaşlar birşeyi daha farkettım cvp layın ne olur 6.sezonun posterınde kenny yok stan var kyle war eric war brde sarı saçlı bi çocuk war kenny nerde 6. sezonda ben 5. sezonu ındırıyorum 9. bölümünü indiriyorum 6. sezonu hiç izlemedım bana cevap verırmısınız acaba???
quote:
Orjinalden alıntı: kutanay
arkadaşlar birşeyi daha farkettım cvp layın ne olur 6.sezonun posterınde kenny yok stan var kyle war eric war brde sarı saçlı bi çocuk war kenny nerde 6. sezonda ben 5. sezonu ındırıyorum 9. bölümünü indiriyorum 6. sezonu hiç izlemedım bana cevap verırmısınız acaba???
valla ben ilk 7.sezondan başlamıştım ama o sezonda kenny vardı.. 7 den sonra 1-2-3-4 diye devam ediyorum,6 ya gelemedim daha.
quote:
Orjinalden alıntı: blade77
quote:
valla ben ilk 7.sezondan başlamıştım ama o sezonda kenny vardı.. 7 den sonra 1-2-3-4 diye devam ediyorum,6 ya gelemedim daha.
bende henüz 6 ya gelmedim ama kısa süreli çıkarılmış o ara die biliyorum bi yerde okumuştum ama nerde okudugumu hatırlamıyorum...
owww my god they killed kennyyy youre bastards cümlesine hasta oldum beni de ekle eric cartman
benide yazın bende 4.sezondayım biraaz geri kaldım ama
add me
ya 6. sezonda neden kenny yok ??
quote:
yukarıda da yazdıgım gibi tam olarak bilmiyorum ama çıkarmışlar kenny'i,kenny fanları protesto edince yeniden eklemişler
quote:
Orjinalden alıntı: bArZo*77
quote:
yukarıda da yazdıgım gibi tam olarak bilmiyorum ama çıkarmışlar kenny'i,kenny fanları protesto edince yeniden eklemişler
saol cevabın içinde çok saçma kenny yı nıe çıkarıyorlar anlamıyorum bu fılmde herkese çok fazla gülüyorum ama stan ın ablası shalley bide kenny benım için ayrı bişi yaaa iyiki 7. sezonda war :d
you guys you guys 5.sezonun 6. bölümü yada o aralardakı bölümlerde peygamberimizi gösteriyor yaa walla bakamadım bile hemen kapattım gözümü kapattım hemen kapattım :S
quote:
you guys you guys 5.sezonun 6. bölümü yada o aralardakı bölümlerde peygamberimizi gösteriyor yaa walla bakamadım bile hemen kapattım gözümü kapattım hemen kapattım :S
o bölümü bilmiyorum da bi bölümde de allahı göstermişlerdi hem de saçma sapan bi şekilde ama adamların mizah anlayışların da pek bunalara dikkat etmiyolar,neredeyse her bölümde isa'yı da gösteriyolar
quote:
Orjinalden alıntı: bArZo*77
quote:
o bölümü bilmiyorum da bi bölümde de allahı göstermişlerdi hem de saçma sapan bi şekilde ama adamların mizah anlayışların da pek bunalara dikkat etmiyolar,neredeyse her bölümde isa'yı da gösteriyolar
evet Allahımızı gösteriyorlar tuhaf bi şekilde yanı bence onda bi sorun yokda gül şeklinde yada bi başka güzel şekilde gösterebilirlerdi domuz mudur nedir oda ne böyle tam bir saygısızlık.Hz.İsa ya ahbap felan diyorlar :D hem İsa yı göstermekte sorun yok Hristiyanlıkta İsa yı göstermek suçç değill !
you goys you guys seriously seriously benide ekleyin :D
benide eklermisin
quote:
Orjinalden alıntı: metinT
Önceleri cnbc-e kanalında arada izlerdim. Çok sevdiğim için tüm sezonları aldım ve 1. sezondan itibaren izlemeye başladım. Ancak bu dizinin başında çıkan 2 kişi ne öyle!! dizinin yaratıcılarıymış, sözde komiklik yaptıklarını sanıyorlar ama resmen diziden soğudum arkadaşlar. Açasım gelmiyor!! çok iticiler ve esprileri olsun durum komedisi yaratma olsun çok basit kaçmış. Açıkcası yakıştıramadım. Umarım tüm sezonlarda yoktur!!
hayır sadece 1. ve 2. sezonun tamamında varlar.bencede çok salaklar.onlar dizinin yapımcıları hatta sarışın olan kartmanı seslendiriyo...bence o görüntülerde bilerek öyle salak salak şeyler yapıyolar...
ya off tabiiki bilerek yapıyorlar. adamlar o kadar basit tipler değil tabi.. ben çok yadırgamıyordum güzeldi bence. bir ara kovboy olmuşlardı her bölümde bir kızılderili vardı onunla dalga geçiyorlardı:d .. 2 yıl önce üye olmuşum club a be vay bee
quote:
keny bir hastalıga yakalanio ve oluo 5.sezon sonunda su anda e2 de 6.sezonu veriyo butters geliyo.. 5.sezonun sonunda ise
Kök hücre tedavisi icin doktorlar ceninleri topluyor ve nakil arabasına goturuyor araba yolda kaza yapiyor eric yoldan gecerken arabayı goruyo 33 tane cenin ialdıı gibi buttersla satmaya ugrasiyolar sonra kenny fenalasıyo hastaneye gidiyo hastanede kas dokusunun yenilenmesi lazımmıs ama hc bsi yapamiolar cunku dunyada kok hucre tedavisi yasaklanio ve kenny oluyo 6.sezonun jenerik sarkısında sipastik cocuk timmy sarkı soyluyo ve 6.sezonun bası butters showla baslio kenny 7.sezonda tekrar donuyo sanırımm...
Kennynin 6.sezonda cıkmamasının nedenide...
Artık yapımcılar kennynin her bolumde olmesi yapımcıları bıktırmıs ve buttersla tokeni koymuslar(token:zenci ,zengin bir cocuk)
Umarım aydınlatmısımdır.....
quote:
Orjinalden alıntı: ExpendedYouth.
ya off tabiiki bilerek yapıyorlar. adamlar o kadar basit tipler değil tabi.. ben çok yadırgamıyordum güzeldi bence. bir ara kovboy olmuşlardı her bölümde bir kızılderili vardı onunla dalga geçiyorlardı:d .. 2 yıl önce üye olmuşum club a be vay bee
sen o yapımclıların gittigi galayı gorsen boyle demessin ruj surmusler yesil parıldayan kadın elbisesi ve topluklu ayakkabıalrla geldiler... xD
tamam aydınlattığın için çok sağol ben sonrada çözdüm olayı şimdi 6. sezonun 7. bölümündeyım kenny yok ama sora çıkıcak piyasaya :D:D 9. sezonla 10. sezonuda indiriyorum
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan22
quote:
keny bir hastalıga yakalanio ve oluo 5.sezon sonunda su anda e2 de 6.sezonu veriyo butters geliyo.. 5.sezonun sonunda ise
Kök hücre tedavisi icin doktorlar ceninleri topluyor ve nakil arabasına goturuyor araba yolda kaza yapiyor eric yoldan gecerken arabayı goruyo 33 tane cenin ialdıı gibi buttersla satmaya ugrasiyolar sonra kenny fenalasıyo hastaneye gidiyo hastanede kas dokusunun yenilenmesi lazımmıs ama hc bsi yapamiolar cunku dunyada kok hucre tedavisi yasaklanio ve kenny oluyo 6.sezonun jenerik sarkısında sipastik cocuk timmy sarkı soyluyo ve 6.sezonun bası butters showla baslio kenny 7.sezonda tekrar donuyo sanırımm...
Kennynin 6.sezonda cıkmamasının nedenide...
Artık yapımcılar kennynin her bolumde olmesi yapımcıları bıktırmıs ve buttersla tokeni koymuslar(token:zenci ,zengin bir cocuk)