Ekleyiver hocam oh my god , they killed kenny ! you bastards !
quote:
Orjinalden alıntı: bArZo*77
1. sezon 9.bölümde ölmüo... baya sevinmişti ayrıca 7.sezonun çogunda ölmüyodu diye hatırlıyorum
1. sezon 9. bölümde Hindiler Kenny'in gözünü çıkartıyor.
Bence en güzel öldüğü bölümde 3x10 Chimpokomon
Beni en çok kendimden geçiren bölümlerden biri de Little Crime Stoppers
ama işte yine insanların bizi ne kadar farklı tanıdığını anlıyoruz 2. sezon 1. bölümden. saddam ve adamlarından türkler diye bahsediyorlar...
quote:
Orjinalden alıntı: ExpendedYouth.
ama işte yine insanların bizi ne kadar farklı tanıdığını anlıyoruz 2. sezon 1. bölümden. saddam ve adamlarından türkler diye bahsediyorlar...
Kafalarina oyle yerlesmisiz demek ki, ama onlari suçlayabilir miyiz..
tabi biraz onların bizim kadar ayrıntılı tarih bilgisi olmaması biraz da bizimle ilgili...biz osmanlı'dan geliyoruz. ama ortadoğuda, afrika'da birçok toprak da yüzyıllarca bizim egemenliğimiz altındaydı sonuçta. eksik tarih bilgileri yüzünden o topraklarda ( önceden ve hala) türk soyundan gelenler yaşıyor sanıyorlar neyse southpark a dönelim
quote:
Orjinalden alıntı: __RayAllen20__
quote:
Orjinalden alıntı: @ltuğ
7x11. bölümde Kyle bunları güzel bir restoranta götürcek ama Cartman ı götürmüyo. Cartman buna nasıl yaranmaya çalışıyo bi görseniz gülme krizine girdim
Valla onu izlemedim ama komik birseye benziyor soyledigine gore.
Ayrica "Scott Tenorman Must Die" bolumunu izlemeyenler bi yolunu bulup izlesin.
@kutanay; Abicim sen benim dedigim saatte - 00.10 - e2'yi aç, o saatte basliyor.
o bölümü izlemiştim ondada gülmekten altıma edicektim , çocuğa annesiyle babasını yediriyo
9.sezonun 1.bölümüydü galiba,japon çizgi filmlerindekiler gibi yapmışlar,komediydi yaaa ninja olmuştu hepsi
quote:
Orjinalden alıntı: blade77
9.sezonun 1.bölümüydü galiba,japon çizgi filmlerindekiler gibi yapmışlar,komediydi yaaa ninja olmuştu hepsi
1 sezon atlamışsın geçen gün izledim onuda 8. sezonu 1. bölüm ninjacılık oynarken Butters ın gözüne ninja jileti sokuyolardı o an süperdi Birde Cartman ın hep Kyle ı öldürmek üzerine planlarına bitiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: @ltuğ
quote:
1 sezon atlamışsın geçen gün izledim onuda 8. sezonu 1. bölüm ninjacılık oynarken Butters ın gözüne ninja jileti sokuyolardı o an süperdi Birde Cartman ın hep Kyle ı öldürmek üzerine planlarına bitiyorum
evet
şimdi izlediğim bölümde de beyzbol oynuyorlar elenmek istiyorlar falan, Stan'in babası Randy komediydi ya
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
quote:
Orjinalden alıntı: bArZo*77
1. sezon 9.bölümde ölmüo... baya sevinmişti ayrıca 7.sezonun çogunda ölmüyodu diye hatırlıyorum
1. sezon 9. bölümde Hindiler Kenny'in gözünü çıkartıyor.
Bence en güzel öldüğü bölümde 3x10 Chimpokomon
Beni en çok kendimden geçiren bölümlerden biri de Little Crime Stoppers
bence kenny nın en güzel öldüğü şekil bu '' cartman gil 3. sınıfa dönmek istiyorlar geçmişe dönmek istiyorlar ilk önce timmy i kullanıyorlar sora timy nın sandalyesınde patlayıcı oluyo işte kenny kullanıyorlar tmmy nın önune araba geçiyo kenny ı bırakıyolar bi halatla bide altında kaykay gibi birşey kenny,tmmy e yaklaşıyo sora orda bişe oluyo kenny ters dönuyo sürüklene sürüklene gidiyo kanlar felan manyaktı yaaa :D benım en favroi bölümüm 3.sezon cat orgy bölümü :D:d
bu cartman' ın arkadasının borcunu vermemesi üzerine arkadaşının anne babasından yemek yapıp, arkadasına yedirdigi bölüm hangi sezoun kaçıncı bölümdü yahu ? izleyelim gülelim
arkadaşım eklicekmisin beni???
quote:
Orjinalden alıntı: TroopeR
bu cartman' ın arkadasının borcunu vermemesi üzerine arkadaşının anne babasından yemek yapıp, arkadasına yedirdigi bölüm hangi sezoun kaçıncı bölümdü yahu ? izleyelim gülelim
Benim yukarida soyledigim bolum iste o... " Scott Tenorman Must Die " bolumu.
Hem 10$'ini vermiyor, hem de 6 dolar 20cent daha aliyor Cartman'dan. Cok fena bolumdu ya
quote:
quote:
Hem 10$'ini vermiyor, hem de 6 dolar 20cent daha aliyor Cartman'dan. Cok fena bolumdu ya
bölüm sonunda çocuğun göz yaşlarını içmezmi bittim yaa
quote:
quote:
quote:
bölüm sonunda çocuğun göz yaşlarını içmezmi bittim yaa
Cartman gerçektende acayip bi insan Geçen gün anneme de bi bölümünü izlettim , Cartman hakkında çok sinir bozucu bi çocuk dedi ama oda acayip gülmüştü izlediğimiz bölümde
severim kerataları
bir bölümde kendi sirklerin, kurmaya çalışoyorlar... o bölümde kenny'nin con te partiro yu söyledigi sahne ve randy nin kızlara büyükannelerinin öldügünü anlattıgı sahneye bayılıyorum
kenny nin 6. sezonda olmaması konuşulmuş çözülmüş bile ama ben de söyleyim dedim. evet 5. sezonun sonunda "Kenny Dies" diye bi bölüm var. kenny orada harbiden ölüyo hatta 6. sezonda sürekli ölümü hakkında konuşup yeni bir 4. arıyorlar. ama ondan sonraki sezonlarda kenny var. 7. sezonun başından itibaren kenny var ama nasıl döndüğüyle alakalı herhangi bişi söylenmiyo. ama önceki bölümlere göre neredeyse hiç ölmüyo. özellikle 10. sezondan sonra neredeyse hiç hatırlamıyorum. bu arada elinde fuul arşiv olan var mı? bende ilk 12 sezon var ama 12. sezon yarım. şu an bildiğim 13. sezon başladı - tabi kendim görmedim öyle dediler- elinde olan varsa istanbuldaysa almak isterim. ayrıca yapımcılardan sarışın olan hem cartmanı hem de stani seslendiriyo.
bende 3. sezondan 10. sezona kadar indirdim internetten bıktım biraz 11. ve 12. sezon u alıcam eğer ankarada oturuorsan kızılayda war
Geçen gün izledim 9x2. bölüm Cartman South Park a gelen hippi leri bodrumuna kilitliyo herzamanki gibi gülmekten öldürmüştü