Şimdi Ara

South Park Fan Club (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kenny geliyor arkadaşlar, merak etmeyin.
  • şimdi 6. sezon 12. bölümü izledim çok komikti yaa eric kenny nın küllerini içiyor kenny nın ruhu eric in içine giriyor. :D:D ilerleyen bölümlerdede chef ın annesi ve babası çıkartıyordu ruhu sanırım !
  • dun e2 de butters,eric,kyle,stan terrance & phillip in film fragmanını izlemeye calısıyor stanların evinde
    televizyonda russel crow un herkezi dovmesiyle ilgili sov yapmıslar 1.reklam arasına girmeden once stanin belalı ablası televizyonun onune geciyor
    ablası:"size izletmem bunu"
    stan:"ne istersen yaparız izlemek icin"

ablasıda tampon istiyor ericte kmin alcagına karar vermek icin diyorki "aramızda butters isimli olan tampon almaya gdcek"
    butters senin ismin ne diyor eric buttersta butters diyo tamponu almaya gderken eric televizyonu patlatio oarsı burası derken... chefin evine gidiolar plazma televizyon almıs sonra chef televizyonla oynuyo tlevizyon robota donusuyo insanlıgı yok ed die sehri yakio fln sonra cocuklar kacio

buttersın evinde izlemeyi istiyolar butters hayır dio
    cocuklar nie diyo bakıcım yoq eve tek gremiorum fln die
    izliolar goruolar reklamı cıldırıolar fln....

• stanin ablası aslında her kurduğu cümlede b.kcuk diyor. ama cnbc-e de hergeleler diye değiştrmişler veya başka bir söz koymuşlar. aslında stanin ablasının özelliğ o. komikliği de ordan geliyo. benim favorim stanin ablası.
  • screw you guys coz' im goin hooome
    cartman
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinT

stanin ablası aslında her kurduğu cümlede b.kcuk diyor. ama cnbc-e de hergeleler diye değiştrmişler veya başka bir söz koymuşlar. aslında stanin ablasının özelliğ o. komikliği de ordan geliyo. benim favorim stanin ablası.

evet bende yazmıştım stan ın ablası diye 3. sezonda cat orgy die bi bölüm var onu izlemeni tavsiye ederim gülmekten yarıldım ben çok komikti bazı bölümlerdede hıyar diyor :D

ya bide ben hiç bişe anlamadım bu e2 den bi ara 5. sezon veryo sora 6. sezona başlıyo sora yine 5. sezonda bi kaç bölüm gösteriyo hiç anlamadım bide saatleri denk getiremiyorum Allahtan ipod umda war hepsi indiriyorum atıyorum izliyorum hep

• quote:

Orjinalden alıntı: emil175

quote:

Orjinalden alıntı: metinT

Önceleri cnbc-e kanalında arada izlerdim. Çok sevdiğim için tüm sezonları aldım ve 1. sezondan itibaren izlemeye başladım. Ancak bu dizinin başında çıkan 2 kişi ne öyle!! dizinin yaratıcılarıymış, sözde komiklik yaptıklarını sanıyorlar ama resmen diziden soğudum arkadaşlar. Açasım gelmiyor!! çok iticiler ve esprileri olsun durum komedisi yaratma olsun çok basit kaçmış. Açıkcası yakıştıramadım. Umarım tüm sezonlarda yoktur!!

hayır sadece 1. ve 2. sezonun tamamında varlar.bencede çok salaklar.onlar dizinin yapımcıları hatta sarışın olan kartmanı seslendiriyo...bence o görüntülerde bilerek öyle salak salak şeyler yapıyolar...

Cartman'ı o sarışın olan mı seslendiriyor? Resmen yıkıldım. Cartman'ın sesine hayrandım ben Bu arada torrent harici görüntü kalitesi iyi indirebileceğim bir site var mı? Torrent harici çünkü tek seferde indirmek için pek vaktim yok.

• Beni de Ekler Misin?Favorim Butters
  • Benide eklermisin?
  • arkadaşlar mr Hankys christmas songsdiye bir bölüm var. yeniyıl şarkılarını seslendiriyorlar. orda kyle'in söylediği şarkı çok hoşuma gitti. "dreyler" veya buna benzer birşeydi. bu parçayı ve diğerlerini bulabileceğim bir site var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan22

quote:

Orjinalden alıntı: ExpendedYouth.

ya off tabiiki bilerek yapıyorlar. adamlar o kadar basit tipler değil tabi.. ben çok yadırgamıyordum güzeldi bence. bir ara kovboy olmuşlardı her bölümde bir kızılderili vardı onunla dalga geçiyorlardı:d .. 2 yıl önce üye olmuşum club a be vay bee

sen o yapımclıların gittigi galayı gorsen boyle demessin ruj surmusler yesil parıldayan kadın elbisesi ve topluklu ayakkabıalrla geldiler... xD

e tamam işte yine dediğimle örtüşüyo tamamen dalga geçiyorlar, basit insanlarla

• eric cartmanın

kısık sesle ' ma ma ma but maaaaa ' demesi süper

Birde ' sc.ew you guys , ı'm going home '

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ltuğ -- 17 Ağustos 2008; 21:43:53 >
  • Dun gece e2'deki bolumler gebertti beni gulmekten. Imkaniniz varsa e2'ye bakin beyler, saat 00.10 gibi basliyor. Su anda 6. sezonu veriyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Dun gece e2'deki bolumler gebertti beni gulmekten. Imkaniniz varsa e2'ye bakin beyler, saat 00.10 gibi basliyor. Su anda 6. sezonu veriyorlar.

ya çok karışık veriyolar ya ben bi tutturamadım saatleri psp mde felan izliyorum ama tv de izlemeside güzel :D
  • 7x11. bölümde Kyle bunları güzel bir restoranta götürcek ama Cartman ı götürmüyo. Cartman buna nasıl yaranmaya çalışıyo bi görseniz gülme krizine girdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ltuğ

7x11. bölümde Kyle bunları güzel bir restoranta götürcek ama Cartman ı götürmüyo. Cartman buna nasıl yaranmaya çalışıyo bi görseniz gülme krizine girdim

Valla onu izlemedim ama komik birseye benziyor soyledigine gore.

Ayrica "Scott Tenorman Must Die" bolumunu izlemeyenler bi yolunu bulup izlesin.

@kutanay; Abicim sen benim dedigim saatte - 00.10 - e2'yi aç, o saatte basliyor.

• hatta sonra poker programları var izleyin eğer oynuyorsanız ilginç. adamlar bizim sanalda koymaya korktuğumuz paraların 1000lerce katıyla rest çekiyor ya.
  • south park delisiyim!! 12 sezon bitirdim!! kenny hayranıyım!! daha ne diyimmm!! beni de ekleyinn!!

-they killed kenny!
    -you bust*rds!
    South Park
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExpendedYouth.

hatta sonra poker programları var izleyin eğer oynuyorsanız ilginç. adamlar bizim sanalda koymaya korktuğumuz paraların 1000lerce katıyla rest çekiyor ya.

Ben birkaç kere izlemeye çalistim ama sıkıldım. Pek kendini izlettiren bi program degil. Celebrity Poker'den bahsediyorsun sanirim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.