Şimdi Ara

South Park Fan Club (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ kara_eylül

Fazla takılma bunlara. Diğer televizyon serilerinde kendilerine yönük türlü dalga var. Hatta bazılarında kara mizah anlayışını uçurarak kullandıkları bile olur.

(bkz: family guy)
    (bkz: the simpsons)
  • Benide Yaz Arkadas Bu arada Kenny nin Kapsonu Acık Bolumu HAngisi Bileniniz Warsa Yazabilirmi??
  • Önceleri cnbc-e kanalında arada izlerdim. Çok sevdiğim için tüm sezonları aldım ve 1. sezondan itibaren izlemeye başladım. Ancak bu dizinin başında çıkan 2 kişi ne öyle!! dizinin yaratıcılarıymış, sözde komiklik yaptıklarını sanıyorlar ama resmen diziden soğudum arkadaşlar. Açasım gelmiyor!! çok iticiler ve esprileri olsun durum komedisi yaratma olsun çok basit kaçmış. Açıkcası yakıştıramadım. Umarım tüm sezonlarda yoktur!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

Son 3 arkadaşta eklendi ... Varmı gelmek isteyen

bende giriyimmi
  • benide ekleyin m'kay! :D birde ankarada sezon lu cd li olarak satılan yer varmı arkadaşlar biliyrmusunuz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinT

Önceleri cnbc-e kanalında arada izlerdim. Çok sevdiğim için tüm sezonları aldım ve 1. sezondan itibaren izlemeye başladım. Ancak bu dizinin başında çıkan 2 kişi ne öyle!! dizinin yaratıcılarıymış, sözde komiklik yaptıklarını sanıyorlar ama resmen diziden soğudum arkadaşlar. Açasım gelmiyor!! çok iticiler ve esprileri olsun durum komedisi yaratma olsun çok basit kaçmış. Açıkcası yakıştıramadım. Umarım tüm sezonlarda yoktur!!

arkadaşlar soruma halen cevap veren olmadı. bu 2 kişi neyin nesi siz de benim gbi gıcık oldunuzmu yoksa bir benmiyim böyle düşünen!
  • quote:

quote:

Önceleri cnbc-e kanalında arada izlerdim. Çok sevdiğim için tüm sezonları aldım ve 1. sezondan itibaren izlemeye başladım. Ancak bu dizinin başında çıkan 2 kişi ne öyle!! dizinin yaratıcılarıymış, sözde komiklik yaptıklarını sanıyorlar ama resmen diziden soğudum arkadaşlar. Açasım gelmiyor!! çok iticiler ve esprileri olsun durum komedisi yaratma olsun çok basit kaçmış. Açıkcası yakıştıramadım. Umarım tüm sezonlarda yoktur!!

arkadaşlar soruma halen cevap veren olmadı. bu 2 kişi neyin nesi siz de benim gbi gıcık oldunuzmu yoksa bir benmiyim böyle düşünen!

4. sezon 5. bölümmü eğer oysa orda bi adam war oturuyor bi kitap war elinde pip diye bi çocugun asil olma duygusunu felan anlatıyor

• hayır, kutanay; 1. ve 2. sezonun tamamında bölümlerin başında çıkıyor. 1-2 dk kadar sürüyor. o kadar sinir bozucu ki resmen soğudum diziden ve artık izleyemiyorum.
    aranızda hiç mi izlemiş olan yok.. umarım diğer sezonlarda yoktur bu gıcık şeyler!!!
  • quote:

hayır, kutanay; 1. ve 2. sezonun tamamında bölümlerin başında çıkıyor. 1-2 dk kadar sürüyor. o kadar sinir bozucu ki resmen soğudum diziden ve artık izleyemiyorum.
    aranızda hiç mi izlemiş olan yok.. umarım diğer sezonlarda yoktur bu gıcık şeyler!!!

walla kardeş ben 3. sezondan başladım filme belki 1. sezonu ındırırım biraz kökünden anlarım diye bende bi kaç şeye kızdım 3. sezonda müslümanlıkla felan dalga geçiyolar bende biras soumuştum ama yınede komık abi napıyım izliyorum abimler bile kızıyo şu çizgi filmi nie izliyosun diye ben takmıyorum bile :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.emre

Dostum beni de ekle SP is number 1

Butters - Cartman - Kenny ve Mr.Hankey dehşet yaa ( t'mam :) )

5 dk sonra e2 de başlıyor ben kaçar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 21 Temmuz 2008; 23:54:31 >
  • benide ekleyin....

screw you guys...i'm going home Cartman'ı tek geçerim,sonrada Kenny
  • benide ekleyin.
  • ya arkadaşlar kenny'nin ölmediği bi bölüm warmı yaaa söyleyin ne olurrr
  • süperdir.eski bölümleri de e2 de yayınlanıyor.oradan izliyorum.o bölümleri çok güzel.

cartman benim de favorimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 26 Temmuz 2008; 12:32:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutanay

ya arkadaşlar kenny'nin ölmediği bi bölüm warmı yaaa söyleyin ne olurrr

var, hatta 2-3 kere son anda ölümden dönüyor falan tam bölüm biticekken Kenny hala hayatta,hatta Cartman diyor 'sanki bişeyler eksik',sonra Stan de diyo 'evet birşeyler olmamış' falan filan, o ara THE END yazısı gözüküyor,Kenny havalara uçuyo ölmeden bitirdiği için bölümü

bu arada Kenny'nin annesinin 52 kere çocuk doğurduğunu biliyormuydunuz? hepsinin adı Kenny ve ona çok benziyor,kadın çocuğu öldükçe yenisini doğuruyor

• beyler şu sahneyi izleyin,kopucaksınız

http://www.youtube.com/watch?v=6wYGapse2tQ&feature=related

eğer youtube'a tünelden giriyorsanız 'South Park Kyle's Mom's a Bitch' yazın ve Cartman'ın şarkısnı dinleyin

• quote:

Orjinalden alıntı: blade77

quote:

var, hatta 2-3 kere son anda ölümden dönüyor falan tam bölüm biticekken Kenny hala hayatta,hatta Cartman diyor 'sanki bişeyler eksik',sonra Stan de diyo 'evet birşeyler olmamış' falan filan, o ara THE END yazısı gözüküyor,Kenny havalara uçuyo ölmeden bitirdiği için bölümü

bu arada Kenny'nin annesinin 52 kere çocuk doğurduğunu biliyormuydunuz? hepsinin adı Kenny ve ona çok benziyor,kadın çocuğu öldükçe yenisini doğuruyor

evet onu bılıyorum ya 3. sezonun son bölümleri yada 4. sezonunun başlangıçları hatta kenny rüya felan görüyo :D odanı paylaşçaksın kardeşinle dio annesi sora kenny kardeşini öldürmeye çalışıyo hep babasına zarar veriyo :D:D:D o ölmediği bölümleri söylermisin ??

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: blade77

quote:

evet onu bılıyorum ya 3. sezonun son bölümleri yada 4. sezonunun başlangıçları hatta kenny rüya felan görüyo :D odanı paylaşçaksın kardeşinle dio annesi sora kenny kardeşini öldürmeye çalışıyo hep babasına zarar veriyo :D:D:D o ölmediği bölümleri söylermisin ??

ya tam hatırlamıyorum ama 2.sezonda olması gerekiyor,sonlarına doğruydu sanırsam

• 1. sezon 9.bölümde ölmüo... baya sevinmişti ayrıca 7.sezonun çogunda ölmüyodu diye hatırlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.