Bildirim
South Park Fan Club (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
benide ekle -
imza kodunu eklersen listeye alırım senide kardeş :) -
quote:
Orjinalden alıntı: Morfildor
imza kodunu eklersen listeye alırım senide kardeş :)
imza kodunu eklememe ragmen listede neden ismim yok!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 10 Aralık 2006; 19:26:52 > -
görmemişimdir ekledim şimdi :) heyecan yok -
Heyyy..Beni de ekleyin -
hastasıydım şimdi askerde oldugum için çok uzak kaldım... -
ekleyin pls süper bişi ya özellikle cartman -
Ekledim sizi... Warmı başka Club a katılmak isteyen :) ? -
Beni eklememişsin..Yoksa beni beenmedin mi : )) -
quote:
Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet
http://www.diziarsivi.com/?cat_id=17 burda alt yazılarıyla birlikte 1 2 ve 3. sezon bölümleri var 1. sezonun görüntü kalitesi iyide 2. sezonun baya kötüquote:
Orjinalden alıntı: Time2Die
South Park'ı nerden izleyebilirim şuan baştan..? Nerde bulabilirim yani ??
sp nin diğer sezonlarının alt yazılarını bulabilen biri varsa yollayabilirmi bölümleri buldum ama altyazıları olmadığı için indirmedim
teşekkürler... En kısa zamanda bi denicem..
-
görüntü kalitesinin bozuk oldugu videoları benim anlattıgım yolla izleyebilirsinquote:
quote:
http://www.diziarsivi.com/?cat_id=17 burda alt yazılarıyla birlikte 1 2 ve 3. sezon bölümleri var 1. sezonun görüntü kalitesi iyide 2. sezonun baya kötüquote:
sp nin diğer sezonlarının alt yazılarını bulabilen biri varsa yollayabilirmi bölümleri buldum ama altyazıları olmadığı için indirmedim
-
Morfildor:
saol site için bende alt yazı arıyodum torentten çekerim artık bütün bölümleri
bu arada cnbc-e de nezaman başlıcak south park bilen varmı??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknotcu_velet -- 11 Aralık 2006; 17:53:11 > -
quote:
görüntü kalitesinin bozuk oldugu videoları benim anlattıgım yolla izleyebilirsinquote:
quote:
Hangi yolla anlayamadım ??
-
quote:
quote:
quote:
Hangi yolla anlayamadım ??
quote:
South park ın türk fan Sitesi Tıkla
South Park Yabancı Fan Sitesi Tıkla (Ben genellikle bu siteyi kullanıyorum buradan bölümlerin numaralarını alıp youtube da aratınca direk çıkıyor ... Bu şekilde eskiden izleyip özledigim bölümleri tekrar izleme şansım oluyor ! )
-
benide ekle -
@Morfildor ; Saol..
up.. -
Ekledim :)quote:
Orjinalden alıntı: Cyr1c
benide ekle
@Time2Die gruba katılmak istemiyormusun ? -
kesinlikle en sevdiğim çizgi dizi.her hafta cnbc-e den kaydedip arşivliyorum..artık yeni sezon başlasada onları izlesek.. fan cluba benide eklerseniz sevinirim . -
ekliyorum listeye sende imza kodunu eklersen sevinirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X