Deli_Eminn ekledim seni de listeye ... Birde bi bilgin warmı cnbce de ne zmn başlıcak sp
Açıkçası ne zaman başlayacağından çok "başlayacak mı?" yı merak ediyorum. Uzun zamandır görmedim televizyonda reklam falan. Hoş artık netten çekip izliyoruz ama televizyonda verseler de hayır diyecek halimiz yok başımızın üstünde yeri var SP nin
Bu arada eğer izlemediyseniz
9. sezondan: 906 - The Death of Eric Cartman 908 - Two Days Before the Day After Tomorrow 909 - Marjorine
10. sezondan da: 1007 - Tsst veya Dog whisperer emin değilim 1008 - make love not warcraft 1012+1013 - Go God Go
tavsiye ederim
ekle beni süper bi çizgi film CNBC-E de de yayınlanıyo 24.00 de yayınlandığı hergünü izliyorum
10 . sezonun bütün bölümlerini youtube dan izledim ztn ... Tv de hala başlamadı napalım :D make love not warcraft bölümünü abartısız 10 kere fln izlemişimdir ... okul ark larımla fln wow oyuncusu oldugumuzdan bi derece daha ilgimizi çekio tabi.. telefon a atıp bütün arklarıma izlettim onu tabi bende ezberledim artık bütünk konuşmaları biliorum walla :)
bende çekcem bütün sezonları ama üşeniyorum ben 1. ve 2. sezonu izledim bide en son cnbc-e dekileri izledim cnbc-ekiler kaçıncı sezondu?
e benıde alın yaw
ekle beni
quote:
Orjinalden alıntı: Morfildor
quote:
Orjinalden alıntı: Cyr1c
benide ekle
Ekledim :) @Time2Die gruba katılmak istemiyormusun ?
Daha izlemek nasip olmadı, boş vaktim olduğunda download edip izlicem ama sen simdiden ekleyebilirsin...
Beni de unutma...!
ulen fan club yazcak yer kalmadı bkz.(imzama)
quote:
Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet
bende çekcem bütün sezonları ama üşeniyorum ben 1. ve 2. sezonu izledim bide en son cnbc-e dekileri izledim cnbc-ekiler kaçıncı sezondu?
en son 9. sezon bölümleri wardı .. şimdi 10 . sezon oynuyacak ( inşallah ...! ) ..
Ayrıca imzayı eklemiş ve katılmak isteyen tüm arkadaşları da ekliyorum listeye
imzama ekledim...
hocam eklemicen mi beni
ekledim hepinizi :) hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Metalli Head
hocam eklemicen mi beni
Sinirlenme ya :) Yeni gördüm daha sizi ... pc yi açma fırsatım olmamıştı .. üzgünüm
up ?
Yeni bölümler süper ama en sevdiim bölüm casa bonita benim. televizyonda zaten birşey yok adam gibi elimde de lost,prison break,24,heroes,my name is earl,southpark + film arşivi vs full var. divxplayer da aldım tv kanallarını kullanmıyorum artık :)
Yeni bölümler süper ama en sevdiim bölüm casa bonita benim. televizyonda zaten birşey yok adam gibi elimde de lost,prison break,24,heroes,my name is earl,southpark + film arşivi vs full var. divxplayer da aldım tv kanallarını kullanmıyorum artık :)
Bu film arşivinden bizde yararlanabilirmiyiz acaba ???
benide yaz
yeni bölümleriyle 14 ocakta cnbc-e de!!!!
bende katılmak istiyorum. ben southparkı televizyondan değilde bilgisayardan izliyorum ama sorun çıkarmı