Tam bir efsane (: Sınırsız internete geçtiğimden beri (yaklaşık 2 hafta) bütün sezonlarını indiriyorum. Ancak nerde ararsanız arayın o karşınıza çıkan rpdshre linkleri kırık. Torrent desen gelmiyor ne yapacağımı bilemiyorum. Bir de alt yazı problemi çıktı. 804 - The Passion Of The Jew bölümünün altyazını indirdim ancak senkron bir türlü tutmuyor. Bir başka altyazı indirdim o da aynı. Hatta 10 saniye kadar (: Torrentten sıkılan, rapid üyeliği olmayan arkadaşlara CryptLoad isimli programı tavsiye ederim. Bu konuya üye olmaktan şeref duyduğumu belirtir saygılar dilerim (:
benide yaz hocam
Bende eklenmek istiorumm! Ayrıca sezon 12 bölüm 7ye kadar tamamı altyazılarla beraber elimde var..satabilebilirim:) nıhahah
Benide ekler misin sezon 1 den başladım her ay 2 sezon yüklüyorum kotam sh*t hehehehe
ben ara sıra denk gelirse izliyorum tv de güncel olaylara çok iyi göndermeler yapıyorlar , bugüne kadar izlediğiniz en iyi bölüm hangisiydi paylaşabilir misiniz sezon ve bölüm olarak da yazarsanız iyi olur
beni de eklermisin? gece arkadaşı arayıp kaldırıyorum south başladı diye
ekle ekle ekle ekle ekle ekle ekle ekle carmen adamım benim ya
ya şu e2 nın frekansını verırmısın arkadaşlar bizim uydu çekmio :S izliyemıyorum xS
Benide eklermisin.Favori dizim.Küçük kardeşim bile hastası oldu.Daha 10 yaşında olmasına rağmen.Gerçi biraz fazlaca küfür öğreniyor ama doğru yönlendirildiğinde üstesinden gelinebiliyor.Er yada geç öğreneceği şeyler... :)
Arkadaşlar herkesden çok özür diliyorum ... PC başında pek zaman ayıramadığımdan burayla pek ilgilenemedim ... Ama gördüğüm kadarıyla South Park ruhunu harika bir şekilde yaşatmışsınız Haziran dan beri eklenme talebinde bulunan herkes eklendi
Beni de ekler misin ?
Agresif, mızıkçı, ırkçı, şişman ve antipatik, Cartman'ın hastasıyım
tunç ekle benide. bu arada buluşmaya 1.sezon varsa getirsene.düzenli olarak izliyeyim.
devilsemo ve TheM eklendiniz ... Alp sezonlar gitti benden abi ... ani bir formatta Baştan indiricem bende
cartman ve kenny süper :DD:D:D benide ekle
Sount Park mükemmel bi dizi çok komik yaa bi bölüm wardi warcraft la ilgili onu bulamadım ya da siz bana sount parkı komple bütün bölümlerini nerden indirebilirim yardımcı olursanz sewinirm.
ekle beni de...otoriteme saygı duy...
beni de ekler misin gelmiş geçmiş en çok güldüren dizi favori bölümüm world of warcraft bölümü
south parkin hes bölümünü 2 ser , 3 er kere izlemisimdir hasta oldugum dizilerden biri oda :) benim adamım Sef ti ama malesef aramızdan ayrıldı :) Cartman zaten efsane onu herkes seviyor :)
kenny her bölümde öldüğü zamanlar daha çok hoşuma gidiyordu benim bir bölümdede öldüremiyorlardı cok komikti ucaklar fln dusuyodu oldurmek ıcın ugrasıyorlardı sag cıkıyodu bolumden :D
cartmanın Butters ı kandırdıgı her bölüm ayrı bir güzel zaten saf butters ım benım sen ne arkadasın olarak goruyon onu gene kandırıcak senı anlamadınmı :)
wow bölümünü 50 kere izlemisimdir oynamamama rağmen en sevdiğim bölümlerden biri o harika yapmışlar nintendo wii bölümünde ise butters ayıp etti 500 yıl boru deil arasalar biraz bulurlardı bence cartmanı
bölümlerin çoğunu hatırlıyorum hatta hangı sezonlarda olduklarınıda ama sıralama tam aklımda deil :) özellikle bulmaya calıstıgınız bir bolum olursa yardımcı olmaya calısırım elimde butun sezonlar butun bolumler mevcut 5 dkkda bulurum aradıgınız bolumu
benide eklersen sevinirim
bu diziyi alt yazılı hangi siteden indirebilirim lütfen biri pm atabilirmi?
quote:
Orjinalden alıntı: Erlik
bu diziyi alt yazılı hangi siteden indirebilirim lütfen biri pm atabilirmi?