Şimdi Ara

South Park Fan Club (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benide bi zahmet üye listesine eklerseniz sevinirim.ben bu dizinin tüm bölümlerini indirdim ama 11.sezonun 2 bölümünü inidrtikten sonra hata veriyo inmiyodu öyle kaldı.12. sezon başladımı bilmiyorum ama 11 in kalanlarını nasıl tamamlıyabilirim pm falan artık ne olursa yardımlarınızı bekliyorum.
  • 12. sezon bitti 13 bolumluk yada 1 bolum daha vardir en fazla

farkli torrent siteleriden dene indirmeyi bazilarinda hatali yukleme oluyor o yuzden indiremiyor olabilirsin
  • Son istekte bulunan arkadaşlar eklendi ... World of Warcraft konulu bölümün adı "Make Love, Not Warcraft". Arayan arkadaşlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: isisis

12. sezon bitti 13 bolumluk yada 1 bolum daha vardir en fazla

farkli torrent siteleriden dene indirmeyi bazilarinda hatali yukleme oluyor o yuzden indiremiyor olabilirsin

ok ama torrentte çok sıra var prison break falan.onlar insin south parka dadanırım yine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

Son istekte bulunan arkadaşlar eklendi ... World of Warcraft konulu bölümün adı "Make Love, Not Warcraft". Arayan arkadaşlara

sağol.ilk 10 sezon bölüm isimleri konusunda bende yardımcı olabilirim. warcraftlı bölüm acayip komikti yaw herkese tavsiye ederim.
  • Warcraft bölümünden sonraki favorim Christan Rock Hard
    süper komik bir bölüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: *newworld*

Warcraft bölümünden sonraki favorim Christan Rock Hard
    süper komik bir bölüm

harbiden yaw.eric e soruyıkar sen ne biliyosn ki hristiyanlık hakkında şarkı yapıyon diye,oda cevaplıyo sömürmeye yetecek kadar biliyom
  • Warcraft çok süperdi geçenlerde geçti e2 de. Ondan sonra Eric' in robot kılığına girdiği ve FAITH+1 vardıya o çok güzeldi. Pazartesiden perşembeye saat 00:00 da hergün e2 de. Benide ekle arkadaş.
  • beyler bu 11.sezonda 8. bölüm acayip hayvani komedi bi bölüm.küfür etme hastalığına yakalanıyom diye milleti kandırıyo eric allahta belasını veriyo çok komik yaw mutlaka izleyin bu kadarda olmaz dersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

beyler bu 11.sezonda 8. bölüm acayip hayvani komedi bi bölüm.küfür etme hastalığına yakalanıyom diye milleti kandırıyo eric allahta belasını veriyo çok komik yaw mutlaka izleyin bu kadarda olmaz dersiniz.

izledim o bölümü özellikle kyle'a demediğini bırakmıyor hastalıktan faydanarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

beyler bu 11.sezonda 8. bölüm acayip hayvani komedi bi bölüm.küfür etme hastalığına yakalanıyom diye milleti kandırıyo eric allahta belasını veriyo çok komik yaw mutlaka izleyin bu kadarda olmaz dersiniz.

Yiğenimle birbirimize dokunduk diyo istemeden orda kopuyorum zaten.
  • sezon araları ne kadar oluyor bilgisi olan varmı ?
    son 2 bölüm fazla güzel deildi yeni sezon başlangıçları çok güzel oluyor
    tam başlama tarihini bilen varmı yeni sezonun ?
  • ekle hocam

BEEFCAKE!!
  • Son istekte bulunanlar da eklendi
  • Az önce 9.sezonu baştan izlerken çok komik bir şey yakaladım.

-Mehşur Beyzbol bölümü.

-Aman tanrım sopaya doğru atış yapabiliyorlar.Kazanacağız :(

-Butters: Bisküvinin Çocukları . :@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 16 Aralık 2008; 22:34:19 >

• Benide ekle dostm ..
  • Benide eklermisiniz?

Bir sorum var.Dizinin tüm bölümlerini Divx formatında arıyorum.Elinde bulunupta satmak isteyenler pm atsınlar.
  • benide ekleyin plzz
  • beni de ekleyin beni de ekleyin
  • 12 sezonuda full izledim,bazı bölümlerini 7şer 8er kere abartmıyorum.12. sezonda şey komikti 1864 yılını rol yapan kasabaya gidiyolar ya adamlar karakterlerinden ölseler bile vazgeçmiyolar çok komikti
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.