Şimdi Ara

South Park Fan Club (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lev@

bugün bölüm olması gerekmezmiydi?

Var ki zaten. South.Park.S13E02.DSR.XviD-0TV
    Birazdan izleyeceğim
  • millet jesus hangi ara geldi yaa 9. sezondu sanırsam noel gününde ölmüştü
    ama 11.sezon 11. bölümde jesus war ben hatırlamıyorum hangi ara tekrar dirildiğini xD
    açıklarsanız sevinirim !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutanay

millet jesus hangi ara geldi yaa 9. sezondu sanırsam noel gününde ölmüştü
    ama 11.sezon 11. bölümde jesus war ben hatırlamıyorum hangi ara tekrar dirildiğini xD
    açıklarsanız sevinirim !!

6. Sezonda ölmüştü, 7. sezonda zaman geri alındığında Kenny dirildiği gibi o da dirilmiştir artık.

• ekle hocam tüm sezonları ve 99 daki uzun metrajlı filmi elimde var cartmen hayranıyım
  • Yaa şimdi 2 yeni bölümü indiriyorum ama inmiyolar kaynak kötü.. Arkadaşlar netten indirmeden nerden izleyebilirim sorunsuz ?

Edit: Tamam arkadaşlar sorun kalmadı çok sağlam indirmeye başladı ben mesajı attıktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 24 Mart 2009; 1:08:44 >
  • Selam . Ben de 10. sezondayım. Yılbaşı bölümleri özellikle çok iyiler.

10. sezon Cartoon wars'da simpsons ve family guy'a iyi giydiriyolar bildiğim kadarıyla ikisi de karşılık vermedi. SP yazarlarından korkulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikista -- 24 Mart 2009; 1:55:29 >

• İlk bölüm iiydi gerçekten, Kenny'nin en huzurlu, en zevkli ölümüdür bu
  • hangi bölümde zamanı geri aldılar,kennynin ruhu rostoya felan nasıl girdi kaçıncı bölümlerdeydi.ben kennynin geldiğini şöyle gördüm.

3 ü yine duruyodu.kenardan kenny çıktı hi u guys yaptı hey dude where are u yaptı stan kenny just hanging around yaptı.deli olduminsan bi konu bindirir dedim ama zamanı geri almak felan görmedim ben karışık izliyorumda.
  • quote:

hangi bölümde zamanı geri aldılar,kennynin ruhu rostoya felan nasıl girdi kaçıncı bölümlerdeydi.ben kennynin geldiğini şöyle gördüm.

3 ü yine duruyodu.kenardan kenny çıktı hi u guys yaptı hey dude where are u yaptı stan kenny just hanging around yaptı.deli olduminsan bi konu bindirir dedim ama zamanı geri almak felan görmedim ben karışık izliyorumda.

Rostolu bölüm 6x15 olmalı, John Edward ile dalga geçiyorlardı, evrenin en büyük b*k çuvalı seçiliyordu falan. Ama şimdi baktım da zamanın geri alındığı bölüm 7x4 imiş, fakat Kenny 7x1'den beri bizlerle, öylesine geri geldi sanırım, 7x1'de öyle nasıl olduğu hakkında bir muhabbet yoktu.

• kaç günde bir yeni bölüm çıkıyor acaba bileniniz var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *metin*

kaç günde bir yeni bölüm çıkıyor acaba bileniniz var mı?

Her hafta perşembe 06.00 gibi çıkıyor, 720p ise biraz daha geç çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistercado -- 9 Nisan 2009; 14:28:06 >
  • 4. ve5. bölümler de çıkmış ilgilenenlere duyurulur
  • son sezon biraz bozdular pek gülemiyorum
  • Benide Eklermsin ?
  • -Do you like fishsticks?
    -Yes, i like fishsticks
    -Do you like to put fishsticks on your mouth?
    -Yes
    -What are you, a gay fish! Ahahaha

Fishstick fish dicks diye bir kelime oyunu yapmışlar. Kanye West bir türlü anlamadı gitti, sonunda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: XR9

-Do you like fishsticks?
    -Yes, i like fishsticks
    -Yes

Fishstick fish dicks diye bir kelime oyunu yapmışlar. Kanye West bir türlü anlamadı gitti, sonunda...

Seamen Semen olayı vardı bir de
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistercado

quote:

Orjinalden alıntı: XR9

-Do you like fishsticks?
    -Yes, i like fishsticks
    -Yes

Seamen Semen olayı vardı bir de

Sanırım şu su maymunları bölümünden bahsediyorsun. Hani Cartman sperm arıyordu deniz maymunları için O bölüm mükemmeldi, özellikle Cartman'ın spermin kıvamına baktığı sahne

• quote:

Orjinalden alıntı: mistercado

quote:

hangi bölümde zamanı geri aldılar,kennynin ruhu rostoya felan nasıl girdi kaçıncı bölümlerdeydi.ben kennynin geldiğini şöyle gördüm.

Rostolu bölüm 6x15 olmalı, John Edward ile dalga geçiyorlardı, evrenin en büyük b*k çuvalı seçiliyordu falan. Ama şimdi baktım da zamanın geri alındığı bölüm 7x4 imiş, fakat Kenny 7x1'den beri bizlerle, öylesine geri geldi sanırım, 7x1'de öyle nasıl olduğu hakkında bir muhabbet yoktu.

eed kenny nın o sezonda aniden gelmesi muhtşm yaa mizah çok önmli zaten

orda kyle diyordu heralde '' kenny hangi cehennemdeydin ''
    keny '' hiiç takılıyordum öyle '' demesi bni öldrdü koca bi sezon takıldı öyle kenny kafasına göre

• EKle ben daha yeni bşladım
  • kenny supernatural'e konuk oyuncu olacakmış cehenemmdeki deamonları kesmek için
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.