Şimdi Ara

South Park Fan Club (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanki yavaş yavaş ayrılık sinyaller vermeye başladılar
  • South Park'tan beklemeyeceğim bölümlerden biriydi..

Sonları hüzünlüydü,bakalım şimdi ne olacak..
  • 15x07 tavsiye eder misiniz? İndirdim ona göre izlemeyi düşünüyorum.
  • İçinde sosyal mesajlar bulunduran bir south park bölümü 15x07, moral motivasyon düşürücü bir bölüm ama güzel.
  • 15x07 :(
  • Beni de ekler misiniz? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellun

Son bölümle bitirdiler diyor millet.Bakalım ne olacak.Son bölüm komik olmasada benim çok hoşuma gitti.

Bitirmediler Mid-season finale idi bu. Devam edecek bir 7-8 bölüm daha var eylülde başlayacak.
  • TIMMMMMMAH LIVIN' A LIE!
  • Eklee (:
  • Benide eklersen memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolute Victory
    Benide eklersen memnun olurum.

Konuyu acan arkadasa PM attim. Cok yogun oldugundan 2 hafta sonra guncelleyecekmis.
  • Ekle beni de , 7. bölüm
  • Benide yazın
  • butters adamım ya cartmanın kendini ölü sandıgı bölüm ve butters ın pezevenklik yaptıgı bölüm izlemeye deger
    lu lu lu şarkıları soylememe gerek bıle yok butters ın
  • Onu bunu boşverinde ağır küfür ettikleri kelimeleri Türkçe ye çeviren elemanı alnından öpmek isterim; bu kadar mı yaratıcı zeka olur (penise dümtek demek gibi)
  • Bazen benim gibi izleyecek bölüm bulamayanlar için:
    http://www.imdb.com/title/tt0121955/eprate
  • Her izlediğimde gülüyorum lan bu videoyu
  • Arkadaşlar ilk sezondan başlıyayım dedim gerçekten 2 bölüm sonra silsem mi diye düşündüm. Televizyonda 5-6 kez izlemiştim daha önce ilk bölümleri mi böyle bilmiyorum gerçekten çok iğrençti. Kaçıncı sezon şöyle gülmek için durdurmam gerekecek bölümler başlayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrainmaker

Arkadaşlar ilk sezondan başlıyayım dedim gerçekten 2 bölüm sonra silsem mi diye düşündüm. Televizyonda 5-6 kez izlemiştim daha önce ilk bölümleri mi böyle bilmiyorum gerçekten çok iğrençti. Kaçıncı sezon şöyle gülmek için durdurmam gerekecek bölümler başlayacak?

Her bölümü izlemene gerek yok. Yukarıda imdb linkini verdim , yüksek puanlı bölümleri izle.
  • Benide eklersen sevinirim

Edit: Arkadaşlar birde en iyi bölümler listesi yapsak şöyle mükemmel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu* -- 2 Temmuz 2011; 22:57:25 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.