Şimdi Ara

South Park Fan Club (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

bu arada dizi 2 sezon daha uzatılmış
    http://popwatch.ew.com/2011/07/19/south-park-return-date-announced/

Oh güzel oldu bu,bitecek sanıyordum

güzelll. hatta şöyle bir 5-6 sene daha uzasa fena olmaz

• ben diziyi pek takip etmem de o bölümüne rastladım sahurda,sonra internetten baktım ileride de bir sürü bölümde gelmiş mysterion.ancak kimliğini bulamadım okuduğum sitelerde,o ilk geldiği bölümde de yüzünden maskeyi çıkardılar ama kim olduğunu anlamadım.teşekkürler.
  • E. Cartman'ın seslendricisi kim arkadaşlar? Imdb'de yazmıyo ben bulamadım.
  • Trey Parker seslendiriyor onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Arkadaşlar doğru düzgün south park'a başlamayı düşünüyorum.Şu ana kadar hep dağınık olarak izledim,çok sık izlemedim.Bütün sezonları indirip sıfırdan başlıyım mı yoksa şu sezondan başla diyebilceğiniz sezon var mı?

Sıfırdan indirdim ben yakında başlıcam izlemeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Arkadaşlar doğru düzgün south park'a başlamayı düşünüyorum.Şu ana kadar hep dağınık olarak izledim,çok sık izlemedim.Bütün sezonları indirip sıfırdan başlıyım mı yoksa şu sezondan başla diyebilceğiniz sezon var mı?

ben 3.sezondan 10.sezona kadar hiçbiryerde bulamadım indirmek için.Site var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

ben 3.sezondan 10.sezona kadar hiçbiryerde bulamadım indirmek için.Site var mı?

i s o h u n t

• E2'deki son bölümünde japonlar yunus ve balinalara saldırıyor o bölümdeki cartmanın söylediği şarkının adı nedir? Ve cartmanın yorumuyla bulup telefon melodisi yapıcam yardımlarınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

E2'deki son bölümünde japonlar yunus ve balinalara saldırıyor o bölümdeki cartmanın söylediği şarkının adı nedir? Ve cartmanın yorumuyla bulup telefon melodisi yapıcam yardımlarınız?

Poker Face
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

E2'deki son bölümünde japonlar yunus ve balinalara saldırıyor o bölümdeki cartmanın söylediği şarkının adı nedir? Ve cartmanın yorumuyla bulup telefon melodisi yapıcam yardımlarınız?

Lady Gaga-Poker Face. Bu arada hep aynı bölümleri yayınlıyorlar yahu
  • Ekleyin.
  • Ekleyin benide unutmuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: pikselcik

2 sorum var beyler
    1-futurama ne
    2- south park 15. sezonu nette ücretsiz nereden izleyebilirim yaw?

http://www.southparkizle.com/15-sezon-5-bolum-turkce-altyazi/

Beyler şu bölümleri hd izleyebileceğim yasal bi site var mı? Reklamlı olabilir illaki türkçe altyazı şart değil.

• Direk comed centralin south park ana sayfasindan izliyebilirsin altyazi olmadan
  • Ekleyin. Tüm sezonları izleyecek olanlar indirmelerine gerek yok. Sitelerde sezon sezon bölüm bölüm var. Görüntüde gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DwyaneWade.

Ekleyin. Tüm sezonları izleyecek olanlar indirmelerine gerek yok. Sitelerde sezon sezon bölüm bölüm var. Görüntüde gayet iyi

hangi sitede var kardeş? bi zamanlar allsp.com vardı çalışmıyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikselcik

quote:

Orijinalden alıntı: DwyaneWade.

Ekleyin. Tüm sezonları izleyecek olanlar indirmelerine gerek yok. Sitelerde sezon sezon bölüm bölüm var. Görüntüde gayet iyi

hangi sitede var kardeş? bi zamanlar allsp.com vardı çalışmıyor artık.

P.m attım
  • Babar uyumlu 2. sezon torrent arıyorum yardım lütfen

Edit:Altyazıya uyumlu torrent bulundu isteyene gönderilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo95 -- 29 Ağustos 2011; 16:11:14 >
  • Face de south park sayfasında var...
  • 8. sezondan sonrası hd galiba öncesi ancak sd dvdrip buna da şükür HD ye alışınca bağımlılık yapıyor.
    Kenny'yi de öldürüyorlar hep acıdım çocuğa ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerhitz -- 31 Ağustos 2011; 19:41:30 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.