Şimdi Ara

South Park Fan Club (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yebba çok sevindim şimdi A$$ BURGERS altyazısızda izlerim sorun değil
  • Kaç saat oldu hala altyazı yok
  • Beyler dikkat ettim de.

13 Ekim 2011 05:00 GMT+2
    Season 15, Episode 10 (15x10)
    6 gün 8:07:58

Adamlar 10. bölümü bekliyor biz daha 8'e altyazı bekliyoruz.

Ediit:Yukarıda da 9. bölümün tarihini koymuşum kafam karıştı lan . Biz 8'i mi 9'u mu izleyecez şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky Mustard -- 6 Ekim 2011; 20:54:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodie*

Beyler dikkat ettim de.

Ediit:Yukarıda da 9. bölümün tarihini koymuşum kafam karıştı lan . Biz 8'i mi 9'u mu izleyecez şimdi?

Hocam benim listemde şöyle bişey var.Bu ayın 10'unda south park'ın yapılışı hakkında bi bölüm yayınlanacak bu 15x00 olarak geçiyor.Ondan sonra ayın 13'ünde 9. bölüm geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

quote:

Beyler dikkat ettim de.

Hocam benim listemde şöyle bişey var.Bu ayın 10'unda south park'ın yapılışı hakkında bi bölüm yayınlanacak bu 15x00 olarak geçiyor.Ondan sonra ayın 13'ünde 9. bölüm geliyor.

En son 15x07 yayınlanıp sezona ara vermemişler miydi? Ben bugün 15x08'i indirdim (Bölümün adı Ass Burger) Senin dediklerine göre 15x08 yok.

• quote:

quote:

quote:

Beyler dikkat ettim de.

En son 15x07 yayınlanıp sezona ara vermemişler miydi? Ben bugün 15x08'i indirdim (Bölümün adı Ass Burger) Senin dediklerine göre 15x08 yok.

Evet en son 15x07 yayınlandı Ass burger bölümü 15x08 hocam sorun yok daha sonra benim dediklerim geliyor.

• Niye böyle oldu bu altyazı olayı ?
  • Arkadaşlar altyazı çıkaran sitelere de baktım onlar henüz çıkarmamış altyazı muhtemelen o bekleniyordur.
  • İng. var Tr yok dayanamıyacam ing. izliyecem ya
  • Pek fazla güldürmedi bu bölüm,son sahnede güldüm bir tek
  • Sonunda çıkmış altyazı. (divxplanet)
  • beyler yurt dısındaydım izliyememiştim dün 15x7 yi izledim başka bölüm varmı ondan sonra ?

yanlız bişey söyliycem acayip düşüş var south parkta bi 9. 10. sezona kadar başkaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

beyler yurt dısındaydım izliyememiştim dün 15x7 yi izledim başka bölüm varmı ondan sonra ?

yanlız bişey söyliycem acayip düşüş var south parkta bi 9. 10. sezona kadar başkaydı.

15x8 çıktı..

Bölüm fena değildi ama eski south park bölümleri kadar güldürmedi,umarım toparlarlar bi an önce..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

beyler yurt dısındaydım izliyememiştim dün 15x7 yi izledim başka bölüm varmı ondan sonra ?

15x8 çıktı..

Bölüm fena değildi ama eski south park bölümleri kadar güldürmedi,umarım toparlarlar bi an önce..

sagol hemen indiriyorum

• Beyler birisi bana Randy Marsh'ın avatar tarzı bişeyini bulabilir mi hem avatar hem de imza olarak kullanmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cokcokak

Beyler birisi bana Randy Marsh'ın avatar tarzı bişeyini bulabilir mi hem avatar hem de imza olarak kullanmak istiyorum

Forumda vardı birinde .png formatlı hemde,bende bulsam imza yapacam ama üyeyi hiç göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

quote:

Orijinalden alıntı: Cokcokak

Beyler birisi bana Randy Marsh'ın avatar tarzı bişeyini bulabilir mi hem avatar hem de imza olarak kullanmak istiyorum

Forumda vardı birinde .png formatlı hemde,bende bulsam imza yapacam ama üyeyi hiç göremiyorum

bende buldum bi tane google da ama çok büyük

• 9 ve 10. bölümler çok iyiydi birde south park nasıl yapılıyor diye bi belgesel çıkmış onu da izlemenizi tavsiye ederim
  • Çok güzel bölümdü,sonu hele
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.