Şimdi Ara

South Park Fan Club (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 ve 10. bölümde vitesi artırdılar yine kahkahadan takla attım 10. bölümün sonuna özellikle
  • ahahaha güzeldi son bölüm. eski komikliğinemi dönüyor ne
  • South Park'ın en az 2016 yılına kadar ekranlarda olacağı açıklandı. 20 sezonu görmüş olacak.

Ayrıca yanılmıyorsam bugün 15.sezonun finali yayınlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 17 Kasım 2011; 1:12:05 >

• 20 sezonu görcek ama şu cocuklarda bir değişme yok aslında güzel ama hala eski mevzular hala aynı sınıf o biraz sıkıyo ama yine izlenebilirliğinden birşey kaybetmiyo birde kaç bölümdür keny e torpil geçiyorlar öldürmüyorlar o kadar badire atlattılar ama keny hala sağlam bakalım ne zaman ölücek.
  • şu southparkın hazırlanışı ile ilgili video varmı ? alt yazılı izleyebileceğimiz bir yer.

sonunda kenny'i öldürdük
  • beyler south pakrtaki herşeyi bilen adamın ismi neydi ?? einstein gibi ismi vardı hani.. hesapta özel güçleri olan vs vs.. o çok komikti kahkalar atmıştım o bölümde youtubedan bukup izleyim bari yine güleyim istiyorum

"eğer o merdiven orda olmasaydı, bu bina çökmezdi" falan diyordu ve hemen gidiyordu manyak herif yaa

• Arkadaşlar ben IMDB deki en iyi bölümleri izliyorumda baya izledim yeni bölümlere mi geçiyim direk? Güncel takip edemem zaten arada bir açıp izlemek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Arkadaşlar ben IMDB deki en iyi bölümleri izliyorumda baya izledim yeni bölümlere mi geçiyim direk? Güncel takip edemem zaten arada bir açıp izlemek için

Bende ordan izliyordum,8 puana olan kısmı bitirdim gerisi zaten kötü bölümler. Sonra 15.sezonu açtım bitirdim hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 26 Aralık 2011; 21:12:23 >
  • beyler bir bölüm vardı..hani chutchulu (nasıl yazılıyorsa artık) bölümü vardı..çocuklar süper kahraman kılığında iken mysterion yani kenny diğer süper kahramana gücünü anlatıyordu..ölemiyorum diyordu ve postayı koymuştu ya..yanlış kovboyla konuşuyorsun demişti..o sahneyi türkçe altyazılı arıyorum..bulabilirmiyiz..yada bulabileceğim bir site var mıdır?
  • az önce çoğu kişinin tavsiyesi "fishsticks" bölümünü izledim karnıma ağrılar girdi
    tüm sezonları indircem bi yerden ama nerden indiricem bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 15 Şubat 2012; 16:50:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

beyler south pakrtaki herşeyi bilen adamın ismi neydi ?? einstein gibi ismi vardı hani.. hesapta özel güçleri olan vs vs.. o çok komikti kahkalar atmıştım o bölümde youtubedan bukup izleyim bari yine güleyim istiyorum

"eğer o merdiven orda olmasaydı, bu bina çökmezdi" falan diyordu ve hemen gidiyordu manyak herif yaa

hadi yaa...

artı birde beefcake li bölümü izlemediyseniz izleyin.. say with me ! BEEEEEEFFFFCAAAAAAKEE !!!!!

• 16.sezon başlamadı dimi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

16.sezon başlamadı dimi arkadaşlar ?

14 mart ta başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhromex

quote:

14 mart ta başlıyor

Eyw dostum.
  • quote:

quote:

14 mart ta başlıyor

Eyw dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

14 mart ta başlıyor

Eyw dostum.

Gelip gelmedigini nereden ogreniyorsunuz arkadaslar yeni bolumun
  • Benide yazarmısın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OraLeTH

20 gün kalmış.

http://www.turkcealtyazi.org/mov/0121955/south-park.html

Sonunda hasret bitiyor.
  • 15 sezonun tamamını izlemiş olanlar var mı gerçekten aranızda?

Ben south parktan toplamda en faza 10-15 bölüm izlemişimdir o da sırayla değil. Şeytan diyor başla ama göze alamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.