Şimdi Ara

South Park Fan Club (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bcan402

18x1 çıktı ama altyazı çıkmadı

South Park bu konuda hep üvey evlat oldu zaten. Kimse sahiplenmiyor. Ağır dilinden kaynaklı da olabilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

18x1 çıktı ama altyazı çıkmadı

South Park bu konuda hep üvey evlat oldu zaten. Kimse sahiplenmiyor. Ağır dilinden kaynaklı da olabilir tabi.

ingilizce altyazı da yok yalnız...neyse bekleyelim akşamı bakalım
  • Hala yok:(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • South Park muhteşemdi ama son sezonlar tamamen çöp gidiyor.Bu kadar aradan sonra iyi bi bölüm gelir belki diye umutlanmıştım ama fiyasko.Berbat bi bölüm yine
  • ekle hocam
  • daha önce hep parça parça izlemiştim şimdi başlamak istiyorum ama 17 sezonuda oturup izleyemem sizce 15. sezondan falan başlasam çok bişe kaçırmam dimi bir bağlantı kopukluğu olmaz yani :)
  • 18.sezon pek iyi başlamadı.İlk 2 bölüm pek komik sayılmazdı.
  • FTH - A F kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben geçen sene 1. sezondan başladım. Bazı yerlerde sıkıyo ama yine de kendini izlettiriyo. Tavsiyem 5. sezon veya o civarlardan başla
  • ekle hocam
  • bu bölüm( 4 ) değişikti
  • Ben stick of truth oyunundan sonra hayran kaldım south park'a. Yaz tatilinde canım çok sıkıldı ve dizi ile altyazısını indirdim. Benim için ilk olacaktı bu ve açıkçası pek umutlu değildim ama sırf o oyun için izlemeye başladım. Yanılmıyorsam 8.sezondan başlamıştım. Ramazandı ve sahura kadar izleyecektim. Evdekiler yatınca başladım ve bir anda sahur geldi. Sahurda kafamda o çılgın giriş müziği çalıyordu ve SP hakkında herhangi bir fikir oluşmuyordu beynimde. Sahuru hızlıca yedim ve tekrar kulaklığımı takıp yatağıma yattım. Kaldığım yerden devam ettim. Ya sabaha karşı yada sabah bütün sezon bitmişti. Son bölümün credits yerinde kulaklığı yavaşa çıkardım. Kafamı telefondan kaldırdım ve ağzımdan tek kelime çıktı. "Mükemmel".

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morfildor kullanıcısına yanıt
    Hocam bölümleri izleyemiyorum internetten engellemişler silmişler hep siz bana tüm sezonları izleyebileceğim bi site söylermisiniz.
  • Beni de ekleyin. Randy ciyim agir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18. sezonun Oculus Rift temalı 7. bölümü efsane cidden.
    Bu sezon muazzam bölümler izledik.
  • 18*7 son bölüm dehşetti

geçen bölüm freemium oyunlara giydiriyorlardı bu bölüm oculus rift konu olmuş bu diziyi bu yüzden seviyorum komedinin yanında güncel teknolojik konular eksik olmuyor
  • Arkadaşlar merhaba internet'de south park izleyemiyorum.

1.Sezon'dan son sezona kadar izleyebileceğim güzel bir site varmı

Özelden gönderirseniz sevinirim
  • Southpark bir garip oldu espiriler güzel ama aynı zamanda soğuk. Randynin lordesi falan soğuk espiriler. Eskisi gibi değil son 2 sezondur
  • Beni de ekle hocam.Stick of Truth'dan geliyorum
  • kim ne derse desin valla 18. sezonu yarıla yarıla izledim. telefondan kulaklıkla izliyorum, çok defa sesli güldüm neye bakıyo bu adam demişlerdir.

tabi durmadım bi de yazı yazdım.

buyrun, taze taze:http://goo.gl/jQGRLF
  • Stick Of Truth efsane olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.