Şimdi Ara

Souza'yı satan şampiyonluğu satar ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

15 milyona satılacağını düşünüyor musunuz gerçekten?

Souza napmış? Kendini Avrupa maçlarında mı göstermiş? Feneri şampiyon mu yapmış? Gelecek vadeden genç bir yetenek mi?

Sözleşme bitimine az kaldıysa bedavaya gider, çok varsa da 7-8 e gider, Fenerde kalmaya devam ederse de 1-2 yıl içinde Souzanın Fenerde ne işi var gönderin gitsin diye yorumlar görmeye başlarız.

Atiba Oğuzhan Tolgay Talisca desek 20'şer milyon dersiniz, Souza 7-8 milyonsa bu sezon bu 4'ünü toplasan 8 milyon eder.

Bizim oyuncular kendisini Şampiyonlar Liginde gösterdi, 2 senedir şampiyon olan takımın oyuncuları ki onlar da bu halleriyle etmez 15 20 falan.

Ederse Talisca eder. Oda genç ve gelişime müsait olduğu için.
    Oğuzhan geçen sene ve ondan önceki sene iyiydi, bu sene form düşüklüğü olmasaydı 10-15 falan o da edebilirdi. Bu haliyle almazlar.
    Atiba zaten 35 yaşında kimse yüksek paralar vermez.

• Komisyon alarak getirdiği oyuncudan bile performans alamayan bir td bozuntusu yüzünden bu adama çok laf edildi/ettim. Advocaat ile kendine geldi. Tek sıkıntısı " topal ile iyiyiz " demesi. Iyi falan değilsin Souza. Adam seni de aşağı çekiyor. Bir an önce yanına hücum yeteneği yüksek yeni Emre bulmamız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Komisyon alarak getirdiği oyuncudan bile performans alamayan bir td bozuntusu yüzünden bu adama çok laf edildi/ettim. Advocaat ile kendine geldi. Tek sıkıntısı " topal ile iyiyiz " demesi. Iyi falan değilsin Souza. Adam seni de aşağı çekiyor. Bir an önce yanına hücum yeteneği yüksek yeni Emre bulmamız gerek.

Adam Vitor dönemi de müthiş başladı ama insanlık hali işte, yoruldu tükendi adam. En büyük özelliği enerjisi, mücadeleci yapısı olan birinden bu kadar yorgunken çok iyi parlamaması gayet doğaldır ama siz bunu da ''Vitor kullanamadı'' diye değerlendiriyorsunuz. Size kalsa Kjaer'i falan da kullanamadı dimi Vitor Muhteşem Advocaat muhteşem kullandı oyuncularımızı o yüzden harika bir sezon geçirdik

Ayrıca ''Topal ile iyiyiz'' demesi kadar normal bir şey yok, bu adamlar takım arkadaşı. Tüm ülkenin önünde ''bu Topal'dan cacık olmaz, beni de bozuyor'' mı diyecek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Souza'yı satan şampiyonluğu satar !
  • "Sezon başındaki teklif artık geçti. Burada kendi isteğimle kaldım ve çok mutluyum. Fenerbahçe’de devam etmek ve kontratımı yenilemek istiyorum. Buraya çok büyük bir sevgi besliyorum. Her geçen gün daha çok gelişiyorum. Çok mutluyum. Gelişmemi şampiyonlukla taçlandırmak istiyorum."

Souza kardeşim açıklamalar yapmış. Adam burda bayrak adam olmak istiyor. Buna rağmen satılması için uğraşan haindir net !
  • ederini bulan her topçu satılır valla 15 20 arası bi teklif souza için bulunmaz nimet şu maddi durumda yerine kötüsü alınır o ayrı mevzu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.