Şimdi Ara

SOW GİTMEK İSTİYOR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

gördüğüm kadarıyla ofsayttı pozisyon
  • Konuyu acan arkadas fotomacta falan calisiyor heralde n guzel baslik- konu oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece gitmek istemek yetmez, çok saglam teklif olması lazım ki sattıgına degecek. sözleşmesine 25 yazmışlar. şimdi sordum.
  • Hey allahım cevaplara ,seviyeye bak.. Ulan ben sizin 2 katınız kadar bu Sow'u seviyorumdur adama birşeey mi dedim? Gitmek istiyor dedim bana katılanlar kalitesine laf mı etti yada?! Babanızın oğlumuda adama küfretmiş gibi tepki veriyonuz
  • Bence de ofsayt diye durdu, vursam mı vurmasam mı kararsız kaldı nitekim böyle bir vuruş çıktı ortaya. Hemen art niyet aramayın bence.
  • Biz teknik adamlara kızıyoruz yetenekli adamları yollayıp düz adam topluyorlar diye ama taraftarda farklı değil

Alex gitti Stoch gitti sırada Sow var artık 11 tane Kuyt ile çıkarız maçlara
  • Şu necati bıraksın artık

• Ne bekliyosunuz 2 maç pozisyon kaçırdı diye demediğiniz kalmadı kuyt dediğiniz emenike diye inlediğiniz adamlar top oynamayı bilmiyorlar. Sow da sow her maç atınca kral 2 maç kaçırınca tukaka bitiyorum bizim taraftara

• O pozisyon zaten apaçık ofsayttı. Sow da ofsayt verdi sandı öylesine vurdu. Sow değilse öyle bir şey kaçırmaz.

• Gitmek istediğini sanmıyorum. Zaten gönderilmesi de yönetimin çok büyük güç kaybetmesini sağlar. Şuan da en Fenerbahçe'nin en marka oyuncusu konumunda. Meireles demeyin,onun aklı hala Chelsea'de. Sow gecen sene de cok basit gol kacırıyordu. Limassol macında bir tane boş kaleye kacırmıstı. Tabi o pozisyondan sonra gol yeseydik,suan cok farklı bir gözle bakılırdı Sow'a
  • Artık Sow uda begenmiyorsunuz ya.Harbi aşmışsınız siz.

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Artık Sow uda begenmiyorsunuz ya.Harbi aşmışsınız siz.

+1 keske gs de olsa dedigim nadir oyunculardan sow'u bu kadar elestiriyiosunuz ama 1-2 mac sonra formunu bir tutarsa onünü kimse tutamaz gol krali olur bu sezon formunu tutar ve sakatlanmaz ise tabii fb nin de durumu onemli gol krali olup olmamasinda.

• Ofsayt diye durmuş olabilir ama net bir şekilde düdükten uzun zaman sonra vurmuyorsa (sarı kartlık bir durum olmayacaksa) o topu kaleciyle beraber içeri sokmalıdır. Şu an 3 santrfor var 3ü de bezgin 3ü de güvensiz 3 ü de ne yaptığını bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

Ersun iyi ki kesmiş.ona müstehak.Webo'dan bile kesik yiyecek duruma geliyorsa oturup düşünmeli

Hocam,adam sürekli sol da oynarsa tabii ki Webo dan beter hale gelir. Ben anlamiyorum ya bu adam neden çift forvet yapip Sow ile Emenikeyi forvete koymuyor. Weboda yedek olur,duruma gore 11 e girer.

• Ersun Hoca arada bir buraya girip kendini rahatlatmalı.
    Ben boşuna kaale almaya çalışıyormuşum bunları , futboldan haberleri yok yazık girdiğim strese der, kesin.

Hadi bakalım , Sow'u da beğenmeyin :)
  • Sow da ciddi anlamda bir problem var.

Bu kadar yetenekli bir adamdan verim alamamak bilmiyorum ya, bu adam Liverpool da olsa en az Suarez gibi değer biçilirdi kendisine..

Elimizde ki yetenekleri kullanamayacak kadar beceriksiziz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

Sow da ciddi anlamda bir problem var.

Bu kadar yetenekli bir adamdan verim alamamak bilmiyorum ya, bu adam Liverpool da olsa en az Suarez gibi değer biçilirdi kendisine..

Elimizde ki yetenekleri kullanamayacak kadar beceriksiziz..

Fenerbahçe'de oyun kuran, topu ileriye taşıyan doğru düzgün birisi yok ki. Sow tek başına ne yapabilir ?

Tek başına pozisyon bulamıyor. Birinin onu beslemesi lazım. Başka bir takıma gitsin felaket bir oyuncu olur çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.