Şimdi Ara

SOW GİTMEK İSTİYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam gitmek istiyor yoksa hangi forvet böyle harcar bu pozisyonları adam resmen gol atmak istemiyor şaka gibi ya

• 5 dakika dona kaldım. O pozisyonun açıklaması yok!
  • Otursun 2-3 hafta daha kenarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ofsayt bekliyodu galiba adam kararsız kaldı. Sen adamı 82'de oyuna sokuyosun napsın hattrick mi yapsın ?
  • Bence de ofsayt bekliyordu , pozisyonda .
  • Ersun iyi ki kesmiş.ona müstehak.Webo'dan bile kesik yiyecek duruma geliyorsa oturup düşünmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Ofsayt bekliyodu galiba adam kararsız kaldı. Sen adamı 82'de oyuna sokuyosun napsın hattrick mi yapsın ?

Hey allahım ne boş bir yorum bu. O karşılaştırdığınız Burak Yılmaz bile yedek bekliyor, goller atıyor girdimi hem karşılaştırmaya bir yana bırakalım şahsen Sow derim bende ama bu haliyle Webo'nun Emenike'nin yedeği kalsın bir zahmet.

Adam başbaşa kaçırıyor pozisyonu üreten o değil önünde kaldı bir zahmet onuda atsın bu golü kaçıracak forvet mi kaldı ?!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • atacani kullanıcısına yanıt
    İlk 3 kelimeyi oku.
  • büyük bir ihtimal ofsayt sanıp öylesine vurmuştur ben bile ofsayt diye yerime oturmuştum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1067290

Pencereyi kapa ?
  •  SOW GİTMEK İSTİYOR!
  • quote:

İlk 3 kelimeyi oku.

Sen ve ofsayt bekliyor diyenler belki yanılıyor olabilisinizde o adam futbolcu be. O pozisyonun ofsayt olmadığını anlayamıcak mı kaç maçtır kaçırıyor böyle bu seferde ofsayt diye değil bildiğin isteyerek kaçırdı hakkını yemek gibi olmasın ama bu adam gitmek istiyor bunun sorumlusuda yönetim
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnwayne

Bence de ofsayt bekliyordu , pozisyonda .

iLGİNÇ olan . Başka zaman olsalar ofsaytı görürler duyarlar yinede gol atarlar. Böyle posizyonlarıda harcarlar ofsayt diye.
  • sow da insan arasına formsuz olabilir.5213412 tane top ezdi emenike sow'a laf ediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

quote:

Ofsayt bekliyodu galiba adam kararsız kaldı. Sen adamı 82'de oyuna sokuyosun napsın hattrick mi yapsın ?

Hey allahım ne boş bir yorum bu. O karşılaştırdığınız Burak Yılmaz bile yedek bekliyor, goller atıyor girdimi hem karşılaştırmaya bir yana bırakalım şahsen Sow derim bende ama bu haliyle Webo'nun Emenike'nin yedeği kalsın bir zahmet.

Adam başbaşa kaçırıyor pozisyonu üreten o değil önünde kaldı bir zahmet onuda atsın bu golü kaçıracak forvet mi kaldı ?!

Necati
  • attıklarına say hocam takımın tek kötüsü o mu sanki
  • atacani kullanıcısına yanıt
    Kaç maçtır kaçırıyor ?? Adam kendi çabasıyla pozisyona sokuyor kendini. Top almak için H.Alinin yanına gidiyor. Top mu geliyo adama karşı karşıya mı kalıyo ? Bence tamamen ofsayt beklentisi ve kararsızlıktan dolayı kaçırdı o pozisyonu. Adam gitmek istese bile öyle bişey yapmaz. Bakınız Krasice, adamı takımdan yollamak için herşeyi yapıyor yönetim, Mert penaltı kurtarınca (yada Kuyt gol atınca tam hatırlamıyorum) adam ayağa kalktı, sevinmeye başladı. Sow taraftarın sevgilisi olmuş, oyuna girince adına tezahüratlar yapılıyor.
  • o pozisyon ofsayt değil miydi ben mi yanliş gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD11

quote:

Orijinalden alıntı: atacani

quote:

Necati

Necati'nin futbolu bırakma zamanı gelmiş o ayrı tabi..

quote:

Kaç maçtır kaçırıyor ?? Adam kendi çabasıyla pozisyona sokuyor kendini. Top almak için H.Alinin yanına gidiyor. Top mu geliyo adama karşı karşıya mı kalıyo ? Bence tamamen ofsayt beklentisi ve kararsızlıktan dolayı kaçırdı o pozisyonu. Adam gitmek istese bile öyle bişey yapmaz. Bakınız Krasice, adamı takımdan yollamak için herşeyi yapıyor yönetim, Mert penaltı kurtarınca (yada Kuyt gol atınca tam hatırlamıyorum) adam ayağa kalktı, sevinmeye başladı. Sow taraftarın sevgilisi olmuş, oyuna girince adına tezahüratlar yapılıyor.

Abicim o pozisyonu nasıl kaçırıyor o zaman bu adam bu kadar takımına bağlıysa o golü harcamaması lazım hemde Sow gibi birinin... Bu arada son dediğini anlamadım bende Sow'u severim hangi mesajımda hayranlık duymadığımı yada başka birşey dedim... Yada kalitesine en küçük lafım yok fakat o golü kaçırması Sow'a hiç ama hiç yakışmıyor Sow sonuçta.. Kaçırınca baktım dedim Webo'dur kesin gördüm gene Webo'dur dedim sonra tekrarda forma numarasını görene kadar

• gitsin kurtarsın kendini.kahren veya ima için söylemiyorum.
    böyle taraftara alex,stoch,sow gibi oyuncular çok.
    aykut sizi fena alıştırdı,düz,2 metreye top atamayan,adam geçemeyen futbolculara.

herkesin sıkıntılı zamanı olabilir,form düşüklüğü olabilir.

bize 3 tane daha selçuk,4 tane webo,2 tane bekir lazım.biz onları seviyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.