Şimdi Ara

Sow gitmeli mi? kalmalı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gitmemeli. ama pivot alalım ileriye artık yeter.

stoch-dzeko-campbell
    diego
    emre-topal
    caner-vlaar-alves-gökhan
    volkan

fernandao, alper ve sow yedekte beklesin.

yedek
    mert-hak-egemen-bekir-şener-meireles-ozan tufan-alper-topuz-sow-fernandao

hiç fena olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam mesela kadronuz mantıklı ama zaten fernandao yedekde bekliyor + sow cok mantıksız bence zaten mesela ana forvet olarak dzekoyu alıcaz diyelim sowu satıp pivot santrafora para yatırmak mantıklı değil mi?
    ek olarak dzekoyu almamız cok zor sowu satmadan imkansız olur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenififaci

hocam mesela kadronuz mantıklı ama zaten fernandao yedekde bekliyor + sow cok mantıksız bence zaten mesela ana forvet olarak dzekoyu alıcaz diyelim sowu satıp pivot santrafora para yatırmak mantıklı değil mi?
    ek olarak dzekoyu almamız cok zor sowu satmadan imkansız olur sanırım

dzeko temsili hocam. zor gelmeleri ama artık o düzeyde birine ihtiyacımız var. olası bir stoch/campbell sakatlığında sow oynayabilir. dediğimiz gibi iyi bir pivot gelecekse satılsın tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Fernandao kesin geldiyse elimizde Sow-Fernandao-Emenike oluyo gönül yıldız bi forvet ister ama çok büyük transfer harekatı yapmak lazım onun için adamla anlaşmak diğer oyuncuları yollamak vs çok zor iş en iyisi böyle kalsın kimse gitmesin Şu sezonu çöpe atacağız diye çok korkuyorum inşallah adam gibi oyuncular ve hoca gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sow kalmalı. Gecen gün NTV de bir yorumcu Sow belki çok etkili olamıyor olabilir hatta yanlış yerde de oynatılıyor olabilir ama sezon başına 14-15 gol atan bir kanat oyuncusunu nereden bulacaksınız dedi.

Sow kadar gol atan ve asist yapan bir kanat oyuncusunu 15 M az fiyata bulmak zor. Sow kalmalı ve iki forvetli sistem ile oynarsak mutlaka forvet mevkisinde oynatılmalı. Yeni gelecek hoca oyunculara düzgün şut çalışması yaptırırsa da Sow son vuruşları ilk geldiği sezon ki haline döner.

Bu takımın bu sezon doğru düzgün şut çalıştırılmadığını düşünüyorum. Kötü oynayan ve dökülen bir takımda bu en kötü haliyle Sow 14 gol attı. Adam gibi top oynayan takımda doğru yerde oynatılırsa Sow yeni sezonda 25 bulabilir hatta geçebilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Sow kalmalı. Gecen gün NTV de bir yorumcu Sow belki çok etkili olamıyor olabilir hatta yanlış yerde de oynatılıyor olabilir ama sezon başına 14-15 gol atan bir kanat oyuncusunu nereden bulacaksınız dedi.

Sow kadar gol atan ve asist yapan bir kanat oyuncusunu 15 M az fiyata bulmak zor. Sow kalmalı ve iki forvetli sistem ile oynarsak mutlaka forvet mevkisinde oynatılmalı. Yeni gelecek hoca oyunculara düzgün şut çalışması yaptırırsa da Sow son vuruşları ilk geldiği sezon ki haline döner.

Bu takımın bu sezon doğru düzgün şut çalıştırılmadığını düşünüyorum. Kötü oynayan ve dökülen bir takımda bu en kötü haliyle Sow 14 gol attı. Adam gibi top oynayan takımda doğru yerde oynatılırsa Sow yeni sezonda 25 bulabilir hatta geçebilir diye düşünüyorum.

Hocam rica ediyorum mesajini sil seneye 5-6 golle tamamlarsa sow konuyu hortlatip trollerler seni

• Ramazanda oruç tutup sezon başlayınca ilk 3-4 ay çok formsuz olması durumu olmasa kalmasını isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yununu

yanlış yerde oynatılıyor ilk geldiği sezonu izle adam akrobat

Sow gitmeli mi? kalmalı mı?

harbi ya şu adamı bir insan neden kanatta oynatır merak konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

quote:

Webo geldiğinde kanata geçmişti ve uyumlarıda gayet iyiydi ancak Ersun Beyimiz Cardozo yerine emenikeyi alınca aynı uyumu yakalayamadılar ileriye atılan her top geriye döndüğü için adam solda koşmaktan gol atacak gücü kalmıyordu

• Hücum hattı komple yenilenmeli daha süratlı adamalar alınmalı. Solda Stoch oynar, kalanını bilmem.
  • Bence Fernandao geliyorsa çift forvete dönmeliyiz. M.Topalın yanına çok etkılı bir orta saha alıp 4-4-2 oynamalıyız. Avrupada iş yapmayabilir ama Tr liginde 4-4-2 ile anadolu takımlarını duman eder evimizdede derbi bırakmayız.
  • ya şu yazın salma olayı olmasa... adam her gün 2 dana mı yiyor nedir her yaz kampına göbekli geliyor zayıflaması form tutması derken aralık ayını buluyor. değerini verirlerse satsınlar ama sowa gelene kadar 10-15 adam var gönderilecek.
  • bence gitmeli zamanı doldu artık webo nun katkısı daha fazla webo 1 yıl daha kalmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

quote:

quote:

Webo geldiğinde kanata geçmişti ve uyumlarıda gayet iyiydi ancak Ersun Beyimiz Cardozo yerine emenikeyi alınca aynı uyumu yakalayamadılar ileriye atılan her top geriye döndüğü için adam solda koşmaktan gol atacak gücü kalmıyordu

Ersun Hoca pivot santrafor sever. Ona kalsa Cardozo'yu getirirdi.

Emenike'yi Aziz aldırdı.

• Kanat oynayacaksa gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Barred

quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

quote:

quote:

Ersun Hoca pivot santrafor sever. Ona kalsa Cardozo'yu getirirdi.

Emenike'yi Aziz aldırdı.

çıkıp ben emenike istedim demeseydi o zaman

• Abi göbek olayı tamamen hocanın disipliniyle alakalı.Zamanında Ersun Hocanın karşısına göbekli çıkınca,hoca tavrını koyup adam etmişti Sowu.Beğenmediğiniz Sow bu sene sol kanatta 14 gol 4 asist yaptı.Zamanında bize her türlü gol şekillerini gösterdi sağolsun.Adam zaten bu sene yıllık 1.4m euro para alacak.Bu adamı forvete çek kanatlara da iki tane adam akıllı oyuncu al seneye yardırsın.Sen şimdi bu adamı satıp yerine anadolu topçusuna yıllık 2m euro verirsen seneye de bizi kanser etmeye devam edersin.
  • adamı 4 yıl önce en iyi döneminde 9 aldık
    şimdi kim niye 9-10 versin
    belki katara gider o fiyata
  • Satılmalı bence. Takımdaki hiçbir hücum oyuncusundan memnun değilim. Ha sağolsun Webo kritik puanlar kazandırdı ama maçın 20.dakikasından sonra bitik gezen birisi o da. Elinden gelen bu ne yapsın diyelim hadi. Biraz dikkatli izleyin takımları görürsünüz arkadaşlar, hücumcularımız iyi pozisyon alamasa bile, nerede duracağını bilemese bile, ofsayt nedir öğrenemese bile Türkiye'de takımı tarafından maçta en çok beslenen forvetler. Sonra 15 gol atmış yetmez mi demeyin. Her sene duyuyoruz, '' ilk dönem formsuzdum şimdi form tutup oynicam söz.'' diye.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.