Şimdi Ara

Sow gitmeli mi? kalmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ne diyorsunuz bence gitmeli forvet olarak kullanılacaksa daha iyi bir forvet kanat olarak kullanılcaksa daha iyi bir kanat oyunucu alınmalı bence gelicek bonservis ücretiyle

• 8-10 veren çıkarsa direk satılmalı.Yoksa kesinlikle merkezde oynamalı,bu adam bize ilk geldiğinde Avrupa'nın en formda santraforlarından biriydi.Sir Aykut Kocaman tarafından adamı sol kanat yaptık,adam artık merkezde oynadığında şaşırıyor.Sanki hiç oynamamış gibi
  • Kesinlikle kalmalı
  • zaten ondan aşağısına satmak ahmaklık olur seneyede sözleşmesi bitiyor beleşe kaçmasın bence 10 civarına okutulabilir
  • Sow ve Webo kesinlikle kalmalı.

Stoch da gelecek seneye nasılsa, Fernandao ve Andre Ayew de alınırsa hucüm hattı biraz daha iyileşecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Sow ve Webo kesinlikle kalmalı.

Stoch da gelecek seneye nasılsa, Fernandao ve Andre Ayew de alınırsa hucüm hattı biraz daha iyileşecektir.
    Sow'a maksimum 7 milyon euro teklif edilir ki ben edilip satılacağını sanmıyorum. Baya düştü, eski halinden eser yok. Ama seneye 1 küsür m euro ücret alacak, bunu baz alarak yönetiminde yollayacağını sanmıyorum. Yıllık ücreti az olacak seneye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Howard Clough

Sow'a maksimum 7 milyon euro teklif edilir ki ben edilip satılacağını sanmıyorum. Baya düştü, eski halinden eser yok. Ama seneye 1 küsür m euro ücret alacak, bunu baz alarak yönetiminde yollayacağını sanmıyorum. Yıllık ücreti az olacak seneye.

Alıntıları Göster
    Bence katar a felan 9-10 civarı satılabilir arkadaşlar nedense sow bana sürpriz bir oyuncu gibi geliyor ne yapacagı belli olmayan forvet desen forvet degil kanat desen kanat degil gibi bilmiyorum yanliş düşünüyo olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian Howard Clough

Alıntıları Göster
    moussa sow kalmalı

istikrarlı adam her sezon kafadan 15 golü var

toplamda fenerde 143 maç 59 gol 29 asist
  • yununu kullanıcısına yanıt
    sow bence iyi bir oyuncu degil top class falan degil inş. teklif gelirde gider adamın maç başı gol ort 0.4 bile degil o attıgı golleride 3-4 maç iyi oynayıp atıyor 2 şer tane öle yoksa sezonun cogunda kötü kanat oynadıgı içindir belki ama olsun inş. gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

sow bence iyi bir oyuncu degil top class falan degil inş. teklif gelirde gider adamın maç başı gol ort 0.4 bile degil o attıgı golleride 3-4 maç iyi oynayıp atıyor 2 şer tane öle yoksa sezonun cogunda kötü kanat oynadıgı içindir belki ama olsun inş. gider
    Webo hariç tüm forvetler gitsin. Şimdi yine ramazan geliyor, 5 ay bekleyeceğiz Sow'un göbeği eritmesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

Yedek için düşünülmüyorsa kesinlikle gitmeli.

Adam zaten her sezon başı tatilden 120 kg dönüyor, forma girene kadar sezonun yarısı bitiyor.

Forvet özellikleri de santrafor oynamaya oynamaya köreldi. Ne forvette iyi ne kanatta.

Eğer hedefimiz Avrupa'ysa kesinlikle kalmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Webo hariç tüm forvetler gitsin. Şimdi yine ramazan geliyor, 5 ay bekleyeceğiz Sow'un göbeği eritmesini.

Alıntıları Göster
    Bu adam lille de 4-3-3 ün ileri uçunda oynuyordu , kanatlar gervinho-hazard gibi 2 bombaydı.
  • Cja kullanıcısına yanıt
    yanlış yerde oynatılıyor ilk geldiği sezonu izle adam akrobat

• quote:

Orijinalden alıntı: yununu

yanlış yerde oynatılıyor ilk geldiği sezonu izle adam akrobat

bir an önce gitmeli.

• Yok kanka ne göbegi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

bir an önce gitmeli.

Alıntıları Göster
    öncelik emenike'de olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean drive

öncelik emenike'de olmalı

Alıntıları Göster
    Mesela ileri üçlü ayew de jong campell felan olsa daha iyi olur bana göre zaten ramazan geliyor sowun göbegi orucu derken form tutmasını bekliyecez felan şampiyonlar ligi felan kalmaz ortada bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenififaci

Mesela ileri üçlü ayew de jong campell felan olsa daha iyi olur bana göre zaten ramazan geliyor sowun göbegi orucu derken form tutmasını bekliyecez felan şampiyonlar ligi felan kalmaz ortada bence

Alıntıları Göster
    Kalırsa kesinlikle merkezde oynamalı neden kanat oynuyo anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhiozy

Kalırsa kesinlikle merkezde oynamalı neden kanat oynuyo anlamış değilim.

Alıntıları Göster
    Kalmalı, ortada oynamalı,göbek biraz da td'ye bağlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

Kalmalı, ortada oynamalı,göbek biraz da td'ye bağlı...

Alıntıları Göster
    Ersun varken göbekli değildi bu adam. 1 sene kötüydü diye adam yollanmaz heleki asıl mevkisinde oynatılmamışsa.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.