Şimdi Ara

Sow Tweet attı son dakika.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu adamı seviyorum ya ama ersunla aralarında bir anlaşmazlık olduğu bariz.
  • Sow gel bize
  • Alex önünde bu sekilde yollandi adam neden bu yoldan gidiyor anlamadim.
  • Hakan şükür ü milli takım kadrosuna almayan biridir ersun, her şey beklenir bundan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

Hakan şükür ü milli takım kadrosuna almayan biridir ersun, her şey beklenir bundan.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 3 mactir cok top kaybetti ama sow varken webo niye???

• SOWWWWWWWW

• Çokta iyi yapmıştır. Adamdir adam Ersun Yanal.

• ne adamlar var türlü türlü senaryo kurmuş sow formsuz görmüyomusunuz kac mactır ölü gibi 6+0 kuralından dolayı almaması normal adam sırf gs 6+0 istemiyo diye ne alaka demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

ne adamlar var türlü türlü senaryo kurmuş sow formsuz görmüyomusunuz kac mactır ölü gibi 6+0 kuralından dolayı almaması normal adam sırf gs 6+0 istemiyo diye ne alaka demiş

ulan Sow un oynadığı maçlara bak Galatasaray Arsenalx2 Salzburgx2 bunların hepsi çok zor maçlardı bütün takım olarak kötüydük ne yani sorunlu olan Sow muydu bu maçlarda, hay senin futbol bilgine
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Gel bize sow bırak onları onlar kaka pis onlar.

+1 korum yabancı sınırına gelsin bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

quote:

ne adamlar var türlü türlü senaryo kurmuş sow formsuz görmüyomusunuz kac mactır ölü gibi 6+0 kuralından dolayı almaması normal adam sırf gs 6+0 istemiyo diye ne alaka demiş

ulan Sow un oynadığı maçlara bak Galatasaray Arsenalx2 Salzburgx2 bunların hepsi çok zor maçlardı bütün takım olarak kötüydük ne yani sorunlu olan Sow muydu bu maçlarda, hay senin futbol bilgine

ulanmı? abicim basgit gece gece adamın asabını bozma zorla ban yicez senden öğrencektik futbolu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

quote:

ulanmı? abicim basgit gece gece adamın asabını bozma zorla ban yicez senden öğrencektik futbolu

tamam ulan'ı yazmadım kabul et özür dilerim , bu şekilde tartışmaya devam edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Buyur buradan yakin.Bence Sow zorla gönderilmek isteniyor.Kulüpte maddi sıkıntı var

Sow'a kadar birsürü adam var Meireles,Casper gibi adamları yollamaları lazım.

Casper para etmiyor ki
  • Yahu adam formsuz falan laf edilliyorda zaten sol açık oynamış birde maçlara bakın takım rezalet ne yapsın yani.Koy adamı Webo yerine forvete sabret 2-3 maç Kuyt-Sow-Emekine hem alışsın birbirlerine hem takım form tutar Webo'yuda gerekmedikçe oynatmazsın olur biter.Yada satın adamı rahat rahat top oynayabileceği bir yere gitsin ya.Yemin ediyorum adamı harcıyoruz hem avrupaya gidemiyoruz hem ligde oynatmıyoruz sonra paraya sıkışınca hazır direk satın sizin ben kafanıza neyse. Şu taraftarın desteği olmasa Sow'un bir dakika bile takımda duracağına inanmıyorum şahsen
  • Bi maç yedek otursun demekki az hırslanması lazım neler neler konuşulmuş be. Ne biçim ülkeyiz arkadaş
  • Bu adama formsuz diyenlere ne desem bilemiyorum adam nerdeyse solbek oynayacak adam o yüzden isteksiz şu egoları olan adamlara gıcık oluyorum aykut alex e taktı kafayı bu da sow'a taktı olan hep taraaftara oluyo... Bu gamsızlar alıp parayı yatıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: pau gasol

Yahu adam formsuz falan laf edilliyorda zaten sol açık oynamış birde maçlara bakın takım rezalet ne yapsın yani.Koy adamı Webo yerine forvete sabret 2-3 maç Kuyt-Sow-Emekine hem alışsın birbirlerine hem takım form tutar Webo'yuda gerekmedikçe oynatmazsın olur biter.Yada satın adamı rahat rahat top oynayabileceği bir yere gitsin ya.Yemin ediyorum adamı harcıyoruz hem avrupaya gidemiyoruz hem ligde oynatmıyoruz sonra paraya sıkışınca hazır direk satın sizin ben kafanıza neyse. Şu taraftarın desteği olmasa Sow'un bir dakika bile takımda duracağına inanmıyorum şahsen

ne kadar güzel konuşmuşun eline sağlık + 1907
  • Sezon başı hazırlık maçlarından beri Sow'un nasıl bir rezalet oyun oynadığını nasıl bilmez Sow ? Ulan hep top oynama hem neden yokum de.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.