Şimdi Ara

Sow ''Twitter'' ve Ersun hoca (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sow' u yedirmem. webo yerine koy sow'u çok farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sow iyi kaliteli futbolcu fakatttttt webonun özelliği yok webo koşuyor ve pres yapıyor fenerde bu eksik bunu yapacak futbolcu forma kazanır . sow gitmek istiyorsa bulur takımını gider bu dönemde sow yada bir başka futbolcu böyle saçma sapan hocayla polemige girip ortamı gerginleştirmesinin anlamı yok. gelene hoşgeldin deriz gidenede güle güle deriz. tek kalıcı fenerbahçe taraftarı ve klup gerisi boş.....
  • Sow a sararsa geldigindeki kadar da beklemez gitmek için bu klup futbolcu kaybeder isimler gelip gider ama ''adam'' kaybettirirseniz bu taraftar hesabını sorar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

hayatında kaç defa SOW gibi adamla çalıştında kesik atıyorsun adama diye sorarlar adama.

Çok doğru söylüyorsun dostum ayrıca şunu paylaşmak istedim arkadaşlar

• Sowa gerek yok gerçekten bize yarar sağlamaz
  • Ersun hoca kesinlikle haklı. Olası bir yenilgide tüm medya Ersun hocanın üstüne gidecekti Sow neden yok diye. Bir derdi varsa hocayla konuşması lazım hocayı medyanın önüne atması lazım değil.

Zaten o tweetler bana menajer işi gibi geliyor Sow genelde dini tweetler atıyor veya retweet yapıyor ki bunlar Fransızca oluyor. Türkçe ve İngilizce aynı tweeti atması daha garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

Bu sıradan genç , çaylak biri birbiri futbolcun degilkı! Ne Salih nede recep , bu adam takımında önemli biri birbiri futbolcu.

biri birbiri kısmını çözemedim. bi açıklarsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KG#5

Aykut hoca hep kaçak dövüşürdü, sessiz ve içinde yaşardı gördüğümüz kadar. Ersun hoca daha dobra ve bu sezonki şampiyonluk için kimsenin gözünün yaşına bakmayacak gibi geliyor bana

arkadaş a'dan z'ye doğru yorum yapmış,diğerleri biraz gereksiz kalmış

• Sow un gerekli olup olmadığı (Avrupaya gitmeyeceğimize göre) tartışılır, hazır iyi teklifler varsa değerelendirilmesi düşünülür vs. Ancak bir futbolcunun bir problemi varsa gider özel olarak teknik ekibiyle, kulüp başkanıyla vs. muhatabi kimse oturur konuşur.

"kol kırılır yen içinde kalır"

Zaten gelen vuruyo giden vuruyo, bi de kendi problemlerimizle uğraşmayalım. Heralde son zamanlardaki en doğru açıklamayı Ersun Hoca yaptı.
  • Toplantıda Hocaya soruyu soran sowun neden kadroda yokum diye bir tweet attığını söylüyor, yanıltan o
  • pardon ama neden kadro da olmadıgını soracak olan sow, onuda twetle sormayacak herhalde kendisi başka bi şehirden mi soruyor, bu adamlar maç öncesi başka mekanlardamı takılıyor. hoca da haklı olarak diyorki merak ediyorsa gelsin bana sorsun. o kadar. olayı niye başka yerlere çekmeye çalışıyorsunuz. futbolcular kadroda olmadıklarında medya dan mı soracaklar . kadroya her girmeyen hocasına neden ben yokum mu diyecek. veya hoca kadroya almadıgı için niye açıklama geregi duyacak. salih girmediginde hocam ben niye yokum mu diyecek. oda aynı kadroda sonuçta.

11 kişiyle çıkılacagına göre giren de olur giremeyende. antreman veya taktiksel duruma göre degişmiyormu bu işin dogrusu.

burda sow un genel olarak verimi degil haftalık peryoduna bakılıp bi karar veriliyordur. klas durumuna göre mi forma kazanılıyor.

takım içindeki mevzular içerde kalmalı medya ya malzeme yapan adam takıma nasıl fayda saglayacak.

sanki f.bahçe sow için varmış gibi bişey çıkıyor ortaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Ersun boşuna artislik yapma senin gücün Sow'u kesmeye yetmez. Sivasspor'a yenilseydik o zaman görürdüğün artisliği.

Var kardeşim. Sen takımın menfaatlerinden bahsediyorsun. Ve artık şu oyuncuları takımın üstünde tutmayın. Takımın oyucuya değil oyuncunun takıma ihtiyacı var. Ondan sonra niye bu oyuncular bu kadar ruhsuz niye bu kadar isteksiz oynuyorlar ? Oynarlar tabi sizin gibiler yüzünden oyuncu kendini takımın her şeyi gibi görüyor. Bu oyuncu sow da olsa emre de olsa o sahaya çıkınca kı.ını yirtmak zorunda. Kesik yiyince de hemen hocaya sallamayin. Bir de hocanin gözünden bakin. Kobramiz icerde ki salzburg macindan baska hangi macta iyi oynadi ? Lütfen her problem de teknik kadro veya yonetime sallayacaginiza biraz tarafsiz bakip sorunun kimde olabildigini gorebilirsek o zaman ilerleyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: realove19

quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

Bu sıradan genç , çaylak biri birbiri futbolcun degilkı! Ne Salih nede recep , bu adam takımında önemli biri birbiri futbolcu.

biri birbiri kısmını çözemedim. bi açıklarsan

Blackberry'den bir yazınca otomatik o şekilde yazıp tamamlıyor. Dikkatimden kaçmış
  • quote:

hayatında kaç defa SOW gibi adamla çalıştında kesik atıyorsun adama diye sorarlar adama.

saçma bir düşüncw biçimi hoca veya kulüp oyuncu için yoktur , oyuncu kulüp için vardır ve üstü olan hocasına uymak zorundadır bu kim olursa olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

saçma bir düşüncw biçimi hoca veya kulüp oyuncu için yoktur , oyuncu kulüp için vardır ve üstü olan hocasına uymak zorundadır bu kim olursa olsun

Bu takımdan aykut hocaya saygısızlık olduğu için alex yollandı hiç merak etmeyin hoca her zaman haklıdır. alex de gider sow da gider stoch da gider emre de volkan da. Takım başarısız olunca sowa sormayacak kimse bu takım niye bu halde diye. o yüzden görev başında olduğu sürece her zaman hoca haklıdır. Aykut hocayı çok severdim bu açıklamasndan sonra ersun hocayı da sevmeye başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Bu takımdan aykut hocaya saygısızlık olduğu için alex yollandı hiç merak etmeyin hoca her zaman haklıdır. alex de gider sow da gider stoch da gider emre de volkan da. Takım başarısız olunca sowa sormayacak kimse bu takım niye bu halde diye. o yüzden görev başında olduğu sürece her zaman hoca haklıdır. Aykut hocayı çok severdim bu açıklamasndan sonra ersun hocayı da sevmeye başladım

yani doğrusu budur . dün sivas karşısında kötü sonuç alsaydık kimse sow'a kızmazdı herkes ersun hocaya kızardı ''bi sistem oturtamadın , sow niye orda oynuyor baktın kötü oynuyor niye oynattın '' vs vs . hoş oynatmayıp kötü sonuç alsakta eleştirridik dilimziin kemiği yok her yere dönüyor ama kimse sow'un sahada YÜRÜDÜĞÜNÜ , KAFASININ BAŞKA YERDE OLDUGUNU, EN KALAS OYUNCULARIN BİLE BUNUN KAÇIRDIGI GOLLERİN YARISINI ATABİLECEGİNİ GÖRMÜYOR elhamdülillah dedi diye herkes sow'da sow . lan selçukta müslüman o oynayınca niye kızıyorsunuz

• sow bu isteksizliğiyle, her topu kaleye vuruyum bencilliğiyle kesilmeyi çoktan haketti bence. Senin bonservisinin 10m euro olması her maç yerin garanti anlamına gelmez. Bir şekilde Son 3-4 sezona damga vurmuş Burak bile kesilebiliyorsa sen de çeneni tut, idmanına devam et, formayı haket ve oyna. Kimse bedavaya oynamıyor, aldığın milyonların hakkını vermeye çalış.
  • Benim anlamadığım performansı kötü diye SOW'a çizik atmayı biliyorsun da Volkan'a neden çizik atmıyorsun? Yemiyor mu, hayır yemiyor mu yani?
  • Şu takımda Baroni, Volkan, Emre, Kuyt ne yaparlarsa yapsınlar kadroya girebiliyorlarsa eğer Sow un ayağı kırık bile olsa o kadroda olmaya hakkı vardır.

Gerçi adam kötü birşeyde dememiş. Sadece sebebini bilmiyorum demiş o kadar. Demek ki kendisine gerekli açıklama veya iyi niyet gösterilmemiş. Sen maçtan önce adama " çok yoruldun. Bu maçta dinlen. Sana ileride ihtiyacımız var " dersin adamda ses çıkarmaz oturur. Zor birşey değil. İnsan ilişkisi takım oyununda çok önemli rol oynar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.