Şimdi Ara

Sow ''Twitter'' ve Ersun hoca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ersun hoca dünkü basın toplantısında boyle bır acıklama yaptı ve bence yerınde bır acıklama alex olayına dönmeden tekrarlanılmaması gereken bır davranış hoca da zaten gereklı acıklamayı yapmış.

Ersun yanal;

"SOW'UN BÖYLE BİR SORU SORMAYA HAKKI YOK"
    Yanal, kadroda bulunmayan Moussa Sow'un sosyal medyada yazdığı, "Bu akşam neden kadroda olmadığımı bilmiyorum" şeklindeki mesajının sorulması üzerine, "Biz onunla nedenini konuşuruz. Sow'un böyle bir soru sormaya hakkı yok. Onu bana sorar. Medya yoluyla sormaz. Medya yoluyla biz konuşmayız. Biz oyuncumuzla karşılıklı oturur konuşuruz. O arkadaşımız medyayla konuşacaksa biz de gerekeni yaparız" ifadelerini kulllandı.

• Aykut hoca hep kaçak dövüşürdü, sessiz ve içinde yaşardı gördüğümüz kadar. Ersun hoca daha dobra ve bu sezonki şampiyonluk için kimsenin gözünün yaşına bakmayacak gibi geliyor bana
  • hayatında kaç defa SOW gibi adamla çalıştında kesik atıyorsun adama diye sorarlar adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

hayatında kaç defa SOW gibi adamla çalıştında kesik atıyorsun adama diye sorarlar adama.

Kuyt'ın neden yedek kalmadıgını sımdı anladım...

Saka mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sow'u kenara alması doğru veya yanlış o konuya girmiyorum. Ama ortada bir sorun varsa hocayla konuşması gerekiyor. Kesik yediğinde direkt twittera sarılmak pek doğru değil.

• Sow soru mu sormuş
  • Bu tweeter meselesi hep bizi buluyor arkadaş önce Alex şimdi Sow ikisinide taraftar seviyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Fatih Terim Kap Güncellemesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ersun boşuna artislik yapma senin gücün Sow'u kesmeye yetmez. Sivasspor'a yenilseydik o zaman görürdüğün artisliği.
  • Sow'un attığı tweette art niyet göremedim. Adam kadroda yok, ntvspor haber geçiyor Sow gidecek mi diye. Adama soru yağdırıyorlar. O da niye kadroda yokum bilmiyorum, ama Fenerbahçe'yi seviyorum diyor. Taraftarlar da rahatlıyor. Bunda kötü olan şeyi, basın önünde oyuncuyu bu kadar sert eleştirecek bir şeyi göremedim? Ayrıca hocanın açıklamasında dikkatimi çeken şey, biz Sow'la konuşuruz diyor. Olay ordan kaynaklanıyor zaten, maç öncesi niye kadrodışı kaldığını adam bilmediği için. Konuşuruz demek için biraz geç bir vakit yani. Her neyse. Sanırım hoca galibiyetin gazına gelip böyle sert açıklamalar yaptı, yarın bir gün takımın en iyi oyuncusunu satarsa hedeflediği 100 golün 60 tanesine anca ulaşır
  • elinde tivit
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

elinde tivit

• meireles dün medyadan korkuyorum diye açıklama yaptı ya gerçekten öyle, korkulur. adam soru sormamış sadece neden kadroda olmadığımı bilmiyorum demiş, medya hemen görevini yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merto

meireles dün medyadan korkuyorum diye açıklama yaptı ya gerçekten öyle, korkulur. adam soru sormamış sadece neden kadroda olmadığımı bilmiyorum demiş, medya hemen görevini yapmış.

Medya ile ne alakası var Ersun Yanal öyle demiş.
  • Sow bir şey dememiş ki. Tıpkı taraftarlar gibi, o da kadro dışı kalmasını anlayamamış. CAS cezasından sonra Meireles ve Sow'un gideceğine dair haberler yapılmışken üstüne bu da gelince hemen "Sow gönderilecek o yüzden kadroya alınmadı" haberleri yapıldı. Sow da haklı olarak bu yanlış anlaşılmayı düzeltmiş. Kimse kusura bakmasın burada hatalı olan Ersun Yanal. Madem Sow'a neden kadroda olduğunu söylemiyorsun, o zaman galip geldiğin maçın ardından bu sertlikte bir açıklamada yapmayacaksın adamla ilgili. "O arkadaşımız medyayla konuşacaksa biz de gerekeni yaparız" demek de neyin nesi.
  • Ersun Yanal maçtan sonra oturuz konuşuruz diyene kadar maçtan önce kadroyu belırlediğinde Sow'a "bugün seni yabancı sınırından dolayı kadroya almıyorum" demeyi bilmiyormu ?!

Bu sıradan genç , çaylak biri birbiri futbolcun degilkı! Ne Salih nede recep , bu adam takımında önemli biri birbiri futbolcu.

Bence tamamen ego yapmış Ersun YanalM Zamanında Hakan Şükür olaındada düzgun biri birbiri politika cızememıs , eline yüzüne bulastırmıstı.

• Sow bacak bacak üstüne atmadıysa sorun yok beyler rahat olun attıysa sıkıntı var
  • yeni kriziniz hayırlı olsun. Medya bunu en az bir ay kullanır. (tabi sow satılmazsa)
  • Ersun haklı

• bu yasanan olay tanidik geldi bi yerden..

• quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

quote:

Orijinalden alıntı: Merto

meireles dün medyadan korkuyorum diye açıklama yaptı ya gerçekten öyle, korkulur. adam soru sormamış sadece neden kadroda olmadığımı bilmiyorum demiş, medya hemen görevini yapmış.

Medya ile ne alakası var Ersun Yanal öyle demiş.

medya ersun yanala sanki sow bunun nedenini sosyal medyada, taraftarlarla arıyormuş gibi anlatmamış mı? ben mi yanlış anladım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.