Şimdi Ara

Sow'u gerçekten gerekli bulan var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda paylaşıldı sow'un istatiskleri. Gayet açıklayıcıydı attığı gol ve çektiği şut sayısı. tam blok konusu.
  • Karşılaştırdığı adamlara bak. Alper, Volkan alayı çöp. boşuna laf kalabalığı yapmayın şöyle özellikleri var diye, sahada sadece top kayıplarını izliyoruz çünkü.
  • stoch 70 80 den sonra girip iş yapacak adam. keza volkan şen de öyle. yorgun defansa karşı iyi oynarlar, ilk 11 de verim sağlayamaz bu adamlar.

bence sow rvp lens 3lüsü iyi olur
  • Aslında haklısınız bir oyuncu da saç baş yoldursa bir şey olmaz sonuçta müslüman duruşuyla çok yakışıyor Türkiye insanına. Sonuçta Müslüman ülkedeyiz gol kaçırsada top kaybetse de adam çabalıyor volkan çabalamıyor. Stoch'a güzel yedek olur sowdan.
  • sow rvp lens 3lüsü çok can yakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sow a yeteneksiz diyen cikti cabaliyo ama olmuyomus. Sow a necip uysal muamelesi yapanlar var ey ahali yetisin.
  • Gol atan bir kenar oyuncusuydu Lensle zıt köşelerde iyi işler yapacaklardır.Bir tane de ofansif orta daha alırsak,şöyle zeka kokan, takımın beyni olan çok iyi olacak.Sow en azından ruhuyla oynuyor ne yapacağı belli olmayan bir adam kritik yerlerde ortaya çıkıp bizi ilerilere götürebilir.

• Eğer fizik olarak hazırsa (gerçi takımda hazır olan adam yok nerdeyse) hemen ilk 11 de oynamalı.
  • Volkan'ın bitiricilik, futbol zekası, gol pası gibi hangi özellikleri Sow'dan daha iyi?

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Sen sadece sizin maçları izlersen evet sizi seviyor adam. hiç vuramadığı toplara vuruyor ya da çok güzel yerlere koşuyor, yükselemediği gibi yükseliyor.

ama gel gör ki ağladığı bir maç var ard arda 3 tane karşı karşıya kaçırdı. kaçırdı ama 13 yaşıdnaki çocuğu koy atar mutlaka 1'ini. ondan öncede maçta çok kötü oynadı top kaybetti. sonunda ağladı çıktı.

Galatasaray süper kupa maçında topa vuramadığı bir pozisyon var selçuk şahin'i koy o topu kontrol edip vurur. Yanlış hatırlamıyorsam karabük maçıydı ya da ordu. Topu kaval kemiğiyle kontrol etmeye çalışarak kaleciye hediye etti kalecileri siyahi bir adamdı o bile şaşırdı. rıdvan dilmen maçtan sonra "Fenerbahçe'nin futbolcusu topu kaval kemiğiyle kontrol etmez" dedi hatta. O zamanlar %100 futbol'da görüntülü analiz vardı.

Bu gol pozisyonu olan bir pozsiyon olduğu için aklımda kalmış. Bunun gibi nice pozisyonlar var. Adamın ayakları protez falan sanıyorsun, top çarpıp geri geliyor.

Ama çabalıyor, kuytta buna benzerdi çabalıyordu kuyt olmasa da sow sırf beşiktaş maçları için bile geleiblir.

• Maestro kullanıcısına yanıt
    Kafasını kaldırsa gol pası daha iyi ama volkan pozisyona güçlü girerse kesin çalımı atıyor 2. hareketi de konsantre olmuşsa maça yapıyor. Sow sonradan girdiği rize maçı (3 kişi geçip kontradan gol attığı)
    hariç çalım attığı güzel bir iki orta yaptığı iyi bir pas verdiği maçı hatırlamıyorum ben. Hatırlıyorsan yaz da izleyeyim yanıldığımı göreyim.

Sow kanat oyuncularının yaptığı hiç bir şeyi yapamıyor.
  • Alperi eleştirenler son maçı neresiyle izledi merak ediyorum ben, 60 dakika yorulmadan koştu çocuk senelerdir oynamadığı mevkide. Gayet de iyiydi.

Sowa gelince, 4 sene önce oynadığı gibi oynayabilecekse iyi transfer. Gönderildiği sezonun başında-önceki sezonun sonunda bizi nasıl kanser ettiğini nasıl unuttunuz ? Kaval kemiğine çarpıp kaybedilen topları ? 90 kilo olmuş koşmayı beceremeyen halini ?

Orada kendine iyi baktıysa, gittiği halden daha iyi geldiyse sıkıntı yok. Ama geriye gittiyse bir halta yaramaz. Attığı goller dışında sahada olmuyor kanatta oynadığında. O yüzden 15-17 atması gerek.

Formda Stochun kesilmemesi gerek, Kayseri maçında oyunu yönlendiren, hırs katan oyuncu Stochtu. Sow sol forvet, Lens sağ, Stoch forvet arkası ve Rvp ileri uçta olmalı. Stochun sürekli orada oynarken atabileceği şutlar rakibi özel önlem almaya iter.

• Jst1907 J kullanıcısına yanıt
    Sonunda anlayan bir renktaş. Sow ilk geldiği zamandaki gibi santrafor oynasa. İleri uçta tamam. ama santrafor da bol. ve Sow'un giderken ki hali ne emenikeden iyiydi ne de fernandaodan.

Ben iyi bir alper'i hepsinden önde görüyorum ve iyi bir stoch da öyle. çünkü bu oyuncular adam da geçiyor şut da çekiyor skor da yapıyor assiste yapıyor. alper özellikle fiziğini son yıl çok iyi geliştirdi.

Stoch ise teknik attığı her şutun kaleyi bulma ihtimali çok yüksek. Stoch'un attığı şutları bu takımda bir RvP vurur diğerleri yanından bile geçemez.

Sow bence sol kanatta değil de ilerde yararlı olur kupa maçlarında falan. ama 33 yaşındaki formsuz rvp'nin 30 yaşında arabistandan gelmiş sow'dan hiç bir halükarda kötü olacağını sanmıyorum.
  • Cocacocola kullanıcısına yanıt
    Volkan iyi çalım atıyor da sonunda bir işe yaramıyor. Geçen sezon kaç defa saç baş yoldurdu. Pas atacağı veya düzgün bir vuruş yapacağı yerde topu öldürüyor. Son vuruşu veya pası yerine atabilse tamam ama bildiğimiz haliyle Sow'dan daha faydalı olacağını düşünmüyorum.

• geçen sezon santraforlar hariç gol katkısı çok azdı nani hariç. sow 10 golü geçer düzenli oynarsa. bize de böyle bir katkı lazım. RVP de düzelirse artık - zahmet olacak - belki o zaman bir şansımız olur ligde.
  • HeartQuake kullanıcısına yanıt
    İyi de hocam arshavin, Walcott ile oynayan Van Persie aynı zamanda Nani, Valencia, Giggs, Young gibi tekniği üst düzey kanat oyuncularıyla oynayıp, Sonra gelip burada yanındaki pas veren adama zorlanan oyuncuyla oynarsa verimi düşer tabiki. Valencia çok teknik değil belki ama orta açan bir adam. dikine oynyabilecek tekniğe sahipler. Sow ise maalesef hem volkandan hem de alperden hem atıfdan daha kötü kanat. forvet performansı tartışılır ama kanat oyuncusunun yaptığı dar alanda iyi dribbling, geniş alan da sprint atma yeteneği 0. Şener'i koy daha iyi kanat Hasan ali bile daha iyi bu konuda.

Sow'un iyi yaptığı şeyler şunlar

- savunma arkasına koşu
    - karambolde topa vurma
    - STOPERLERE sprint atma.

Bu da demektir ki eğer atak oyun oynayacaksak sow'u kanatta yararı zararından az. 4-4-2 oynasak ve karambole erken orta açsak ersunyanal gibi o zaman sow işe yarar. ama dick hoca hollanda ekolü, öyle karambole değil topla ne yaptığını bilerek oynamak istiyor.

Sow tamamen taraftar için yapıldı yani. hocanın sowu bilmediğinden istemediğinden eminim. Lens varken 2. bir oyuncuya ihtiyaç yoktu. Aziz transferi yaptı taraftar yine alkışlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

sow rvp lens 3lüsü çok can yakar

Bence stoch sow lens uclusu daha verimli olur..

• Orta Saha alınmıyor arkadaşlar ben zannetmiyorum Advocaatın 4-3-3 oynayacağını bi orta saha alınmazsa. Sow da 4-4-2 yüzünden alındı gibi geliyo. Sow(Emenike) Rvp(Fernandao) ileri hucum hattı olur. Sağ kanat Lens sol kanat Alper Volkan Stoch seç beğen al
  • Frank W. kullanıcısına yanıt
    lens 4-4-2 de oynayacak tarzda bir kanat değil. stoch ve volkan da öyle.
  • Stoch'un ipiyle kuyuya inmemeyi bi öğrenemediniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.