Şimdi Ara

Sow'u gerçekten gerekli bulan var mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cocacocola

Stoch gibi teknik olarak çok iyi bir oyuncu varken, yine volkan gibi çok hareketli hızlı sprinter oyuncu varken alper gibi delici gidebilen şutlarını geliştirmiş oyuncular varken sow'un oynayabileceğini düşünen var mı ?
    Bir de lens gibi fizikli tekniği iyi bir oyuncu geldi.

geçen sene çok az gol atmamıza rağmen volkan 7 gol alper 5 gol attı. stoch daha 2 maçta 3 gol attı. Lens de bitirciiliği kötü olmayan oyuncu.

Sow gerçekten bunlar arasında forma şansı bulabilir mi ?

ben hiç sanmıyorum bulacağını. Forvet deseniz RvP takımda bir numaralı oyuncu zaten. hazır olduğu an oynayacaktır. Emenike seneye iyi başladı. Fernandao da bu iki oyuncudan ve sowdan farklı tipte bir oyuncu.

Sow 30'una gelmiş iyice kilo almış bir oyuncu artık.

Tam bir aziz yıldırım transferi olmuş. Hocanın tanımadığından eminim.

stoch + alper + volkan max 10 gol atar sow tek başına kemiksiz 15 gol atar sence gerekli mi ?

• burxzc kullanıcısına yanıt
    Stoch aykut hocayla 12 gol attı 5 assist yaptı. Alper geçen sene tek başına 4 tane gol attı. Avrupa'da da gol attı. Vitor'un sisteminde.
    Volkan geçen sene 7 tane gol attı, Vitor'un sisteminde.

Baktığında Stoch'un atak oynayan bir takımda Sow kadar gol atması mümkün. alper'in atak oynayan bir takımda en kötü 7 gol atacağı kesin gibi. Volkan'a bir şey diyemem. Volkan'a güvenemiyorum yetenek konusunda.

Şunu eklemek lazım bir de stoch hakkında, devamlılığı iyi değil belki ama güveni sırtında hissedince stoch 20 gol bile atabilecek bir oyuncu.
    Chelsea Reserved takımının kanat oyuncusu reserved takımlarının gol kralı olabiliyor. Şimdi küçükseyeceksiniz Reserved takımlarını ama bu lige koysan büyüklerin reservedleri şampiyon olur.

Sow devamlı cezasahasında olmasına rağmen 15 gol atıyor. Beceriyle de atmıyor. 14 gol attığı ersun yanal döneminde Emenike sow'a 4 assist yapmış. Beşitaş maçında Messivari bir pas atmış. Sow'un kanatlardan destek alması lazım, becerili bir oyuncu olmadığı ortadan gelen ataklarda gol yapma gol yapmayı bırak bir işe yarama durumu bile olmuyor. Ne caner gibi ortacı var elde ne gökhan gibi 90 dakika koşan bek.

• quote:

Stoch aykut hocayla 12 gol attı 5 assist yaptı. Alper geçen sene tek başına 4 tane gol attı. Avrupa'da da gol attı. Vitor'un sisteminde.
    Volkan geçen sene 7 tane gol attı, Vitor'un sisteminde.

Baktığında Stoch'un atak oynayan bir takımda Sow kadar gol atması mümkün. alper'in atak oynayan bir takımda en kötü 7 gol atacağı kesin gibi. Volkan'a bir şey diyemem. Volkan'a güvenemiyorum yetenek konusunda.

Şunu eklemek lazım bir de stoch hakkında, devamlılığı iyi değil belki ama güveni sırtında hissedince stoch 20 gol bile atabilecek bir oyuncu.
    Chelsea Reserved takımının kanat oyuncusu reserved takımlarının gol kralı olabiliyor. Şimdi küçükseyeceksiniz Reserved takımlarını ama bu lige koysan büyüklerin reservedleri şampiyon olur.

Sow devamlı cezasahasında olmasına rağmen 15 gol atıyor. Beceriyle de atmıyor. 14 gol attığı ersun yanal döneminde Emenike sow'a 4 assist yapmış. Beşitaş maçında Messivari bir pas atmış. Sow'un kanatlardan destek alması lazım, becerili bir oyuncu olmadığı ortadan gelen ataklarda gol yapma gol yapmayı bırak bir işe yarama durumu bile olmuyor. Ne caner gibi ortacı var elde ne gökhan gibi 90 dakika koşan bek.

ya stoch 1 sene 12 gol attı 10 senedir 12 golü yok o sezon parayı verene satmadık elimizde patladı alper golcü değil volkan 1 sezon oynadı kendin de güvenmiyorsun zate

Stoch hollanda 14 gol 10 assitle oynadı kupayla birlikte. Twente'yi şampiyon yaptı bir başka deyişle.
    Stoch'un Alper'in belki de volkan artıları daha çok özellikle kanat oynarsa sow'un hiç bir artısı yok. aksine kemal aslandan bile kötü kanat.
  • quote:

Stoch hollanda 14 gol 10 assitle oynadı kupayla birlikte. Twente'yi şampiyon yaptı bir başka deyişle.
    Stoch'un Alper'in belki de volkan artıları daha çok özellikle kanat oynarsa sow'un hiç bir artısı yok. aksine kemal aslandan bile kötü kanat.

yav adam bursada bile yedekti Allah aşkına fenerde mi 11 oyuncusu olucak şu zihniyet yüzünden 1 adım ileri gidemiyoruz
  • Beşiktaş maçlarında lazım olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Senin kafa da sakatlık falan var herhalde. yedekti dediğin takım da hamza hamzaoğlu var. külübün evladı diye adam alan tutan... oynadığı maçlarda gol de attı stoch yedek oturması kendine bağlı olan bir şey değil. Sercan yıldırım stoch'tan daha mı iyi oyuncu ? Yedek kaldığı maçlarda bursanın evladı olan sercan oynadı yerine.

Bunu anlayamayacak kapasitedesin ya da stoch'a düşmanlığın falan var. gerçi bursanın maçlarını izlediğini hiç düşünmüyorum. teneke gibi ses çıkarıyorsun çünkü.
  • totem konusu sanmıştım değilmiş
  • Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ama en azından skorer oyuncu aynı Kuyt gibi
    Kuyt'ın da oyununu beğenmezdik ama istatistikleri özellikle yaşına göre çok iyiydi
  • quote:

Senin kafa da sakatlık falan var herhalde. yedekti dediğin takım da hamza hamzaoğlu var. külübün evladı diye adam alan tutan... oynadığı maçlarda gol de attı stoch yedek oturması kendine bağlı olan bir şey değil. Sercan yıldırım stoch'tan daha mı iyi oyuncu ? Yedek kaldığı maçlarda bursanın evladı olan sercan oynadı yerine.

Bunu anlayamayacak kapasitedesin ya da stoch'a düşmanlığın falan var. gerçi bursanın maçlarını izlediğini hiç düşünmüyorum. teneke gibi ses çıkarıyorsun çünkü.

stoch öven adam kapasiteden bahsetmesin bi zahmet ya adam ondan önce de araplara kakaladık onlar da almadı adamı kendi hayal dünyada stoch u iyi oyuncu sanmaya devam et
    onu alan 12 gollük katkı sağlatan aykut kocaman niye oynatmadı bi daha ya da ersun yanal onlar da mı camia evladıydı ya da vitor hayat kurma gerçekleri gör adam gibi konuş aklını almayım bebe

Aykut Kocaman'ın takımında bugüne kadar teknik bir oyuncu kalmış mı bir bak bakalım ?
    Ersun Yanal'ın takımında Erkan zengin hariç kanat oyuncuları hiç karambole oynayamayan adamlar olmuş mu bir bak diyorum.

Şu 3 gram beyinle yorum yapıyorsun ya bilmiş bilmiş...
    Sow'u da ingiltere'ye satıyordun 3-4 milyona. parayı akladın arabistanda.

Yazılara bak tam liseli çocuk hareketleri. Stoch'u da aykut kocaman almadı,Aziz yıldırım galatasaray almasın diye aldı 2000+ doğumlu kardeşim.

bu arada 2000+'yı blokluyorum. Hadi git başka yerde havla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocacocola -- 1 Eylül 2016; 17:20:00 >
  • quote:

Aykut Kocaman'ın takımında bugüne kadar teknik bir oyuncu kalmış mı bir bak bakalım ?
    Ersun Yanal'ın takımında Erkan zengin hariç kanat oyuncuları hiç karambole oynayamayan adamlar olmuş mu bir bak diyorum.

Şu 3 gram beyinle yorum yapıyorsun ya bilmiş bilmiş...
    Sow'u da ingiltere'ye satıyordun 3-4 milyona. parayı akladın arabistanda.

Yazılara bak tam liseli çocuk hareketleri. Stoch'u da aykut kocaman almadı,Aziz yıldırım galatasaray almasın diye aldı 2000+ doğumlu kardeşim.

bu arada 2000+'yı blokluyorum. Hadi git başka yerde havla.

yazık kimin çocuğuysa yahu stoch övecek kadar olmuş
    hocaların hiçbirini de kabul etmiyo 3 gram futbol bilgisiyle ahkam kesiyo bi de lavuk
    utanmadan bide 2000+ yazmış sen portakal vitaminiyken biz copa america izliyoduk kerkenez
    seni bulursam fena yaparım akıllı ol bi daha uyarmam

Kardeşim google plus hesabına da baktım. daha yeni sakalları çıkmış bir genç kardeşimizsin. Adamın asabını bozma. engellesin alıntılama da yapma. Ne yazdığını da görmüyorum ama daha yeni genç olmuş bir kardeşimizsin daha öğreneceğin çok şey var. İzleyeceğin çok maç var. En taş çatlasa daumun 2. dönemini izlemişsindir. Sakalların çıkar, 14-15 sezon Fenerbahçe izlersin sonra konuşuruz güzel kardeşim.
    Hadi başka yerde yap ergenliğini.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.