Şimdi Ara

Sow Yerine Cardozo Alınsa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuncu tipi olarak Sow ve Emenike benzerdi, bu yüzden ikisinden birinin fazlalık olduğunu hep yazdık, çizdik burada. Sow tahminen 15-20 arası bir şeye satılacakmış, bana göre çok iyi para. Cardozo eğer hala affedilmedi ise mecburen fiyatında indirime gidecekler. Bence önümüzdeki 2 senelik süreçte Cardozo, takıma abilik yapıp PVH etkisi yaratabilir Emenike ile beraber. Ersun hocanın kafasındaki 4-4-2'ye cuk oturacak 2 uç adam tipidir.

Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?

• 2 sene men yemiş takıma zor alırsınız Cardozo gibi adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

2 sene men yemiş takıma zor alırsınız Cardozo gibi adamı.

Cardozo son baharini yasamak icin bu donemde gelmeyecek oyuncu değil. O da biliyordu ceza alma ihtimalimizin yuksek oldugunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2 sene men yemiş takıma zor alırsınız Cardozo gibi adamı.

Hocam hala ilgilenen yokmuş kendisi ile, en son bildiğim kadarıyla da Benfica affetmiyor.

Ne yapacak futbolu mu bırakacak ?
  • Cardozo ceza ihtimalinin farkındaydı ve ona rağmen gelmek istiyordu.O yüzden ceza faktörü çok da mühim değil Cardozo için.
  • çokda güzel olur hatta 4-3-3 taktiğini bile uyumlu hale gelir takım... stoch geri dönünce sol kanat oynar emenike afrika kupasında 4-3-3 ün sağında oynayıp nijeryayı şampiyon yapmıstı (yanılmıyorsam gol kralı oldu) ortayada pivot santrafor olarak koydun mu cardozo yu yerden oyun kurucu derdide biter... keza şişirmemiz yeter cardozo indirir ne varsa
  • Hay Cardoza'ya be.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neto Fenerbahçe'de
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oscar goes to Barça.Alamayız.
  • Ben yinede zor diyorum, ama yaşı 30un üstünde yanılmıyorsam. Bir ihtimal güzel bir paraya gelebilir.

Peki 2 yıl herhangi bir Avrupa geliri olmayan bir FB, acaba parasını Cardozo ya mı harcamalı yoksa gerçekten genç bir yetenek bulup onun üstüne mi gitmeli.

Buda düşünülmeli bence.

FB adına yeniden yapılanmak için harika bir fırsat var.
  • 15-20 arasına nasıl satacağız ki?
  • quote:

Ben yinede zor diyorum, ama yaşı 30un üstünde yanılmıyorsam. Bir ihtimal güzel bir paraya gelebilir.

Peki 2 yıl herhangi bir Avrupa geliri olmayan bir FB, acaba parasını Cardozo ya mı harcamalı yoksa gerçekten genç bir yetenek bulup onun üstüne mi gitmeli.

Buda düşünülmeli bence.

Hiçbir genç yapılanma tamamı gençlerden oluşmaz. Risk alamayacağın mevkilere tecrübeli adamları koyacaksın, eğer ileri genç koyacaksan bu az da olsa kalitesini belli etmiş biri olmalı. Diyeceğim o ki; abilik edecek birileri olması şart hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious

15-20 arasına nasıl satacağız ki?

Arsenal istiyordu sanırım Sow'u onlara satabiliriz.
  • quote:

Ben yinede zor diyorum, ama yaşı 30un üstünde yanılmıyorsam. Bir ihtimal güzel bir paraya gelebilir.

Buda düşünülmeli bence.

Sowdan gelecek paranın üstüne en fazla 1-2 daha koyarız o kadar.belki gerek bile kalmaz koymamıza.sowu 8-10 arası rahat satarız , cardozo maks 11-12 ye alırız.

Ha gelmez bu saatten sonra o ayrı mesele

• Genç oyunculara yatırım yapmalıyız zaten kadromuzun yaş ortalaması 29-30.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Buda düşünülmeli bence.

Sowdan gelecek paranın üstüne en fazla 1-2 daha koyarız o kadar.belki gerek bile kalmaz koymamıza.sowu 8-10 arası rahat satarız , cardozo maks 11-12 ye alırız.

Cardozo'nun ederi bugün en fazla 7-8'dir. Yazın en başında 11-12'ydi o, geçti artık

• Cardozo gelebilir,ceza durumu zaten vardı ona rağmen gelmek istiyordu.30 yaşında adam artık Avrupa'dan çok parayı düşünecektir ve FB Benfica'nın 2 katından fazla yıllık maaş veriyordu.Yani transfer gerçekleşebilir Sow giderse ama bu sefer de Emenike sol açık olur aynı şeyler tekrarlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Buda düşünülmeli bence.

Cardozo'nun ederi bugün en fazla 7-8'dir. Yazın en başında 11-12'ydi o, geçti artık

Bende öyle düşünüyorum hocam.Ama o 3 harfli başkanları yine o parayı ister bizden.

Neyse ya zaten şu saatten sonra yıldız transferi falan olmaz.bosuna ümitlenmeyelim

• Ben var cardozo gerek yok ben atar gol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmanuel_Emenike

Ben var cardozo gerek yok ben atar gol

1 cobranin nesi var 2 cobranin sesi var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.