Şimdi Ara

SoX Düşürme Taktiği Burada(Denenmiştir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM

Aynen.

AyNEnn
  • quote:

pff aç bi nuker, yap 70 level koy dark karra lara 64 level soX lar nasıl düşüyor

herşey seri kesmek ve, yaratık leveliyle ilgili !!!!! örneğin ben blader ım.. bilindiği üzerre en yawaş kasan çar.. oyunu oynadığımdan beridir soX düşürmedim...

ama kardeşimin eziq 21 level wizardını bi kasıyım dedim.. 19 level çaki lerde hepsine tek atarken bi de baktm yerde som protector female legs...

Yani gereken şu :

arada 4-5 level fark... direk ismi yeşil olanlar yani... seri kassan bi çar ... nuker, wizard, crossbow olabilr..... bukadar . seri bi şekilde kasan birisi 1 ay içinde gerçekten değerli bi sox düşürürr kesin.

alakasi bile yok bala bi tane som düsürünce hemen öyle düşünme herşey şans meselesi yok yeşil yaratikmiş pembe yaratikmiş boş iş banada çok sos çikti hepside kendi lvlimdeki yaratiklardan

• artık sos drop düştü eskiden yeşil moblardan çıkma şansı %%75 ti
  • kasayı yan yatır çıkar
  • bana moon staf düştü ama 8 lvl
  • quote:

Orjinalden alıntı: FasTGT

evet wizardlardan ve xbowlara sos cok dusuo
    ben herada actim xbow ilk gun sos dustu 19 bogazlik kafalik
    marsta actim wizard olesine 16dan 19 a kadar polipenons lardakastim orda sos cıktı

• reklam kokan hareketler bunlar.
    FasTGT
    ne alaka xbowla wizard
    Boğazlık
  • ben anladım ya şey dior bi lvla kadar kastırcan sana düsmesi gerekenler düsmücek sonrada kendin kasarken o birikenler de düsmee baslıcak ya cok item yada sos som sun dusucek o bırıkmeyle
  • quote:

pff aç bi nuker, yap 70 level koy dark karra lara 64 level soX lar nasıl düşüyor

herşey seri kesmek ve, yaratık leveliyle ilgili !!!!! örneğin ben blader ım.. bilindiği üzerre en yawaş kasan çar.. oyunu oynadığımdan beridir soX düşürmedim...

ama kardeşimin eziq 21 level wizardını bi kasıyım dedim.. 19 level çaki lerde hepsine tek atarken bi de baktm yerde som protector female legs...

Yani gereken şu :

arada 4-5 level fark... direk ismi yeşil olanlar yani... seri kassan bi çar ... nuker, wizard, crossbow olabilr..... bukadar . seri bi şekilde kasan birisi 1 ay içinde gerçekten değerli bi sox düşürürr kesin.

sana katılıyorum.

• Atış serbest...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoRDeaTH

quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Çok item düşürmenin tek taktiği biliminde ispatladığı ve mantıkende doğru olan bir yaratığı çok kısa sürede kesmek, ve bolca kesmektir. Müthiş bir spawn point bulursanız ve moblar yeşil ise, charınız bir wizard veya nuker ise elbette müthiş derecede item düşürürsünüz.Çünkü kısa zamanda çok kesersiniz. Bu yüzden sox ve item düşürme oranınız artar. Deneyebilirsiniz 9 gap farm yapın Banditlerde heryer item dolar. Mümkünse elinizdeki Sun bow olsun ve banditleri tek vuruşta alın.

elinde sun bow olunca napcan banditlerin itemini

ne yalan söyliyim 2 side birbirinden mantıklı

• quote:

quote:

Çok item düşürmenin tek taktiği biliminde ispatladığı ve mantıkende doğru olan bir yaratığı çok kısa sürede kesmek, ve bolca kesmektir. Müthiş bir spawn point bulursanız ve moblar yeşil ise, charınız bir wizard veya nuker ise elbette müthiş derecede item düşürürsünüz.Çünkü kısa zamanda çok kesersiniz. Bu yüzden sox ve item düşürme oranınız artar. Deneyebilirsiniz 9 gap farm yapın Banditlerde heryer item dolar. Mümkünse elinizdeki Sun bow olsun ve banditleri tek vuruşta alın.

eskiden plvl denilen şey yokken banditler farm için cennetti, sanırım bunun hakkında fazla oyun bilgin olmadığı için bilmiyorsun. eline 16lvl sox bowu alan doğru banditlere farma gidiyordu ozamanlar...

• ben 20 dkkda 10 lvl yaptım hiç item düşmedi şimdi benim sos düşürmem için kaç saat uğraşmam lasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sronline

ben 20 dkkda 10 lvl yaptım hiç item düşmedi şimdi benim sos düşürmem için kaç saat uğraşmam lasım

sen yanlış anlamıssın 10 lvl a kadar kendini birine kastırıcaksın hiç mob kesmeden sonra 10 olunca çıkıp kendin kasıcaksın
  • quote:

ben 20 dkkda 10 lvl yaptım hiç item düşmedi şimdi benim sos düşürmem için kaç saat uğraşmam lasım

20 Dakikanızı bu saçmalığa ayırmanız büyük talihsizlik
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

20 Dakikanızı bu saçmalığa ayırmanız büyük talihsizlik

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

quote:

quote:

eskiden plvl denilen şey yokken banditler farm için cennetti, sanırım bunun hakkında fazla oyun bilgin olmadığı için bilmiyorsun. eline 16lvl sox bowu alan doğru banditlere farma gidiyordu ozamanlar...

biliyorum sox bowu olanın sp farm için banditlere gittiğini fakat bu konu item düşürme hakkında banditlerde farm yaparken maymun sincap vs yokken ben hızlı olması için toplamıyordum neden küçümsemeye çalıştığınıda anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRDeaTH -- 15 Mart 2008; 11:05:02 >

• ben 22 lvl wizarddım ile kasıyordum nemaes lionlarda yeşil gözüken moblar tek atıyordum uzun süre item çıkmadı giant çıktı bende kestim sos female kolluk çıktı
    janganda kasmaya basladım sonra banditlerde sos glavie çıktı 16lık
  • Benim 67 lv Crossbow Karralarda 4 gün /günde 14 saat kastım ne bir sox item nede normal bir item düştü . Şaşırmadım çunkü şans işi dedim bendede şans yoktur sonra arkadaşımı kasayım dedım o da benim gibi şansızdır 19 lv yaptık sonra ben normal kasılmaya gittim arkadaşımda kendim oynıcam dedi ve sos L.armor omuzluk düştü şanslısın dedım ve burada ki konuyu gorunce galiba bunun yüzünden düştügünü tahmin ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: seser60

quote:

Yani gereken şu :

sana katılıyorum.

+45448748 ben nukerle dün 3 4 tane item düşürdüm tablet felanda var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.